Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Orchid Hotel

1 Tras Link, Chinatown, Singapur 078867

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,9

z 3701 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
8,1
Warunki w hotelu/Czystość
8,2
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
6,7
Wszystkie recenzje (3701)
Sortuj według:
Sylwester B. Podróże z partnerem Poland, 21 listopada 2015
dobry hotel w dobrym miejscu,

polozenie
7,7
Zgłoś tą recenzję
Rafaela K. Podróże z partnerem Poland, 1 stycznia 2013
dobra lokalizacja

dogodne położenie, miła i pomocna obsluga
8,7
Cena za noc wysoka, pewnie dlatego, że to był 31.12.2012. Hotel ma dogodne położenie tuż obok stacji MRT Tanjong Pagar. Do Marina Bay można dojść pieszo w pół godziny. Jest to więc wygodne położenie do rozpoczęcia zwiedzania miasta. Pokój deluxe był duży, przestronny i czysty. Łazienka miała jednak bardzo słabe oświetlenie. Obsługa bardzo miła, personel uśmiechnięty i bardzo pomocny.
Zgłoś tą recenzję
Robbi Y. Podróże służbowe Indonesia, 27 kwietnia 2016
Good
5,3
Ok
Zgłoś tą recenzję
Janis B. Podróże z partnerem Australia, 25 kwietnia 2016
Great hotel
6,7
We always stay here because it is a reasonably priced hotel and the location is fantastic just across the road from train syatem
Zgłoś tą recenzję
Koh K. Podróże z partnerem Singapore, 25 kwietnia 2016
Slow internet
4
Internet slow
Zgłoś tą recenzję
Hernawati S. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 25 kwietnia 2016
Good location and services
6,7
the wall between the room was really thin, we heard the noise from next room most night we slept.
Zgłoś tą recenzję
Shwu Y. Podróże z partnerem Singapore, 24 kwietnia 2016
Spacious Room and near to Shopping Mall
5,3
Spacious room, near to metro and many eateries. Good clean room. We will be back. Oh yes, friendly staff too!
Zgłoś tą recenzję
Daryanto B. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 24 kwietnia 2016
Superb service of staffs,large room size, lots of
5,7
Internet connection was not good and hotel a bit old
Zgłoś tą recenzję
Yeoh C. Podróże służbowe Malaysia, 23 kwietnia 2016
nice room
5
big and spacious room , big swimming pool however the gym room is really disappointing
Zgłoś tą recenzję
Stephanie W. Podróże z partnerem Australia, 23 kwietnia 2016
Over priced
4,3
The rooms were very old and dated. Bathroom floor and walls were vinyl and a little grubby. Would have expected more for the price
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Orchid Hotel SingapurOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - ŁazienkaOrchid Hotel Singapur - WyposażenieOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - FoyerOrchid Hotel Singapur - FoyerOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzOrchid Hotel Singapur - FoyerOrchid Hotel Singapur - SiłowniaOrchid Hotel Singapur - RestauracjaOrchid Hotel Singapur - SiłowniaOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - ŁazienkaOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - Pokój gościnnyOrchid Hotel Singapur - BasenOrchid Hotel Singapur - ŁazienkaOrchid Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzOrchid Hotel Singapur - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C01