Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Ovolo Noho

286 Queen's Road Central, Central, Hong Kong - centrum / Sheung Wan, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Ovolo Hotel 286 Queen's Road Central
Ovolo Noho Hongkong - Łazienka Ovolo Noho Hongkong - Salon Ovolo Noho Hongkong - Siłownia Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Łazienka Ovolo Noho Hongkong - Wnętrze hotelu Ovolo Noho Hongkong - Pub/Hol Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Hotel z zewnątrz Ovolo Noho Hongkong - Łazienka Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Wyposażenie Ovolo Noho Hongkong - Łazienka
Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Ovolo Noho Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Foyer Ovolo Noho Hongkong - Kawiarnia/Kafejka
Okolica: Hong Kong - centrum / Sheung Wan Liczba pokoi: 60
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

na podstawie
488 recenzji

Warty swojej ceny
8,0
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,8
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (488)
Sortuj według:
Krzysztof M. Podróż z partnerem Poland, 3 lutego 2014
dobry stosunek jakości do ceny jak na hong kong

o 18ej całkiem przyjemny happy our napoje bezalkoholowe bez ograniczeń w samym centrum wszystkiego
8
hotel jak na standardy europejskie sprawia wrażenie klaustrofobiczne ale pokój jest czysty nowoczesny i bardzo funkcjonalny mała restauracja też spełnia swoje zadanie personel umiarkowanie miły ale sprawny i pomocny
Zgłoś tą recenzję
Dariusz J. Podróż służbowa Poland, 19 sierpnia 2012
super hotel

lokalizacja , wystrój , obsługa , "dodatki"
9,3
rewelacyjne miejsce , lokalizacja : niedaleko stacji metra, blisko do soho i lkf . obsługa niezwykle miła, wystrój przyjemny , nowoczesny , czysto. sniadania bardzo proste ale smaczne i w cenie pokoju , mini bar uzupełniany co dziennie równiez w cenie pokoju. zimne napoje plus kawa i herbata dostepne 24 godziny na dobe ..równiez w cenie pokoju. miedzy 18 a 20 hh : serwują drinki alkoholowe + nieakoholowe kawa herbata - również w cenie pokoju. w hotelu dostepny jest tez mały gym oraz pralnia gdzie możesz samodzielnie wyprać i wysuszyć swoje ubrania ..i to wszystko w cenie pokoju :) a cena pokoju niezwykle atrakcyjna. relacja wartości do ceny ,...niezwykla !!!! polecam każdemu. chociaz niektórym może przeszkadzać wielkość pokoju ...bo rzeczywiście pokoje nie sa duże ...ale mają wszystko czego potrzebujesz ..duże wygodne łózno etc. no ale nie są wielkie. dla mnie ok ! ogólnie rzecz biorąc rewelacja ...a spałem juz w niejednym hotelu w hk.
Zgłoś tą recenzję
Leandra V. Wycieczka w pojedynkę Netherlands, 23 sierpnia 2015
My favorite hotel in Hong Kong

Location, friendly and helpfull staff, design
3
My favorite hotel to stay in Hong Kong. Location is perfect, Love the design, beautifull little rooms with everything you need, free minibar, goodie bag, Very helpfull and friendly staff. Happy hour! Effecient check-in with a cappuccino. After check out, and collecting my stored Luggage there was a shower room available.
Zgłoś tą recenzję
Hyunjoon P. Podróż służbowa South Korea, 14 sierpnia 2015
review

location, service, clean
5,7
everything is fine except small room size. it is too small.
Zgłoś tą recenzję
King Y. Podróż z partnerem Hong Kong, 12 sierpnia 2015
Loyal customer program is desired!

Price, free mini-bar, easy check-in/out
7,3
Very great in overall. However, my room access-card did not work for the first time which requires me to go down to reception for re-work. That's a bit annoying.
Zgłoś tą recenzję
David P. Podróż z partnerem Australia, 10 sierpnia 2015
Ok

Staff
8,7
Good
Zgłoś tą recenzję
Kumar S. Podróż służbowa India, 9 sierpnia 2015
It was just a stay, nothing as great as special.

Service, behavior and cleaning
9
As a business trip, got very limited time to stay in hotel except to sleep. Behaviorally staffs are good. Since, as an Indian very limited vegetarians dishes has been served in breakfast. Just suggest, if you are paying from your pocket then pick some.more economical than this in the same area. I believe you will surely get a better deal than this.
Zgłoś tą recenzję
Michelle S. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 2 sierpnia 2015
Great Stay!

Free Mini Bar, great staff, comfy
9,7
Zgłoś tą recenzję
Gloria W. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 21 lipca 2015
Fabulous little stay at Ovolo Noho

Comfy bed, good location and friendly staff
9,3
I would stay at Ovolo above some of the more established brands, to be honest, because the beds are comfy, the device is good, the rooms are well equipped... You have plugs EVERYWHERE. Even I. The safe. And then you have a free travel adapter to use lest you forget (or can buy one from the front counter if you want to bring it with you). They also have Apple TV, Marin & Goetz shower stuff, and generously let you take anything you want from the fridge. Free wifi in the hotel and they register you automatically for the Y5 zone wifi. I can't say enough as to how good it is.. I truly would go back. If u happen to choose Noho, be sure to check out Little Bao (just behind PMQ). It's yummy.
Zgłoś tą recenzję
Mathew M. Podróż służbowa Australia, 20 lipca 2015
A hip and refreshing experience

Friendly staff, location and free inclusions
8,3
Was a very good stay. To borrow a term from Silicon Valley, these guys are 'disruptors' in the hotel space.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Ovolo Noho HongkongOvolo Noho Hongkong - ŁazienkaOvolo Noho Hongkong - SalonOvolo Noho Hongkong - SiłowniaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - ŁazienkaOvolo Noho Hongkong - Wnętrze hoteluOvolo Noho Hongkong - Pub/HolOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Hotel z zewnątrzOvolo Noho Hongkong - ŁazienkaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - WyposażenieOvolo Noho Hongkong - ŁazienkaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Kawiarnia/KafejkaOvolo Noho Hongkong - Kawiarnia/KafejkaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - FoyerOvolo Noho Hongkong - Kawiarnia/KafejkaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - ŁazienkaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - WyposażenieOvolo Noho Hongkong - Kawiarnia/KafejkaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - FoyerOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B06