Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Ovolo Noho

286 Queen's Road Central, Central, Hong Kong - centrum / Sheung Wan, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Ovolo Hotel 286 Queen's Road Central
Ovolo Noho Hongkong - Łazienka Ovolo Noho Hongkong - Salon Ovolo Noho Hongkong - Siłownia Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Łazienka Ovolo Noho Hongkong - Wnętrze hotelu Ovolo Noho Hongkong - Pub/Hol Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Hotel z zewnątrz Ovolo Noho Hongkong - Łazienka Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Wyposażenie Ovolo Noho Hongkong - Łazienka
Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Ovolo Noho Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Pokój gościnny Ovolo Noho Hongkong - Foyer Ovolo Noho Hongkong - Kawiarnia/Kafejka
Okolica: Hong Kong - centrum / Sheung Wan Liczba pokoi: 60
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,2

na podstawie
482 recenzji

Warty swojej ceny
8,0
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
8,5
Warunki w hotelu/Czystość
8,9
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (482)
Sortuj według:
Krzysztof M. Podróż z partnerem Poland, 3 lutego 2014
dobry stosunek jakości do ceny jak na hong kong

o 18ej całkiem przyjemny happy our napoje bezalkoholowe bez ograniczeń w samym centrum wszystkiego
8
hotel jak na standardy europejskie sprawia wrażenie klaustrofobiczne ale pokój jest czysty nowoczesny i bardzo funkcjonalny mała restauracja też spełnia swoje zadanie personel umiarkowanie miły ale sprawny i pomocny
Zgłoś tą recenzję
Dariusz J. Podróż służbowa Poland, 19 sierpnia 2012
super hotel

lokalizacja , wystrój , obsługa , "dodatki"
9,3
rewelacyjne miejsce , lokalizacja : niedaleko stacji metra, blisko do soho i lkf . obsługa niezwykle miła, wystrój przyjemny , nowoczesny , czysto. sniadania bardzo proste ale smaczne i w cenie pokoju , mini bar uzupełniany co dziennie równiez w cenie pokoju. zimne napoje plus kawa i herbata dostepne 24 godziny na dobe ..równiez w cenie pokoju. miedzy 18 a 20 hh : serwują drinki alkoholowe + nieakoholowe kawa herbata - również w cenie pokoju. w hotelu dostepny jest tez mały gym oraz pralnia gdzie możesz samodzielnie wyprać i wysuszyć swoje ubrania ..i to wszystko w cenie pokoju :) a cena pokoju niezwykle atrakcyjna. relacja wartości do ceny ,...niezwykla !!!! polecam każdemu. chociaz niektórym może przeszkadzać wielkość pokoju ...bo rzeczywiście pokoje nie sa duże ...ale mają wszystko czego potrzebujesz ..duże wygodne łózno etc. no ale nie są wielkie. dla mnie ok ! ogólnie rzecz biorąc rewelacja ...a spałem juz w niejednym hotelu w hk.
Zgłoś tą recenzję
Michelle S. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 2 sierpnia 2015
Great Stay!

Free Mini Bar, great staff, comfy
9,7
Zgłoś tą recenzję
Gloria W. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 21 lipca 2015
Fabulous little stay at Ovolo Noho

Comfy bed, good location and friendly staff
9,3
I would stay at Ovolo above some of the more established brands, to be honest, because the beds are comfy, the device is good, the rooms are well equipped... You have plugs EVERYWHERE. Even I. The safe. And then you have a free travel adapter to use lest you forget (or can buy one from the front counter if you want to bring it with you). They also have Apple TV, Marin & Goetz shower stuff, and generously let you take anything you want from the fridge. Free wifi in the hotel and they register you automatically for the Y5 zone wifi. I can't say enough as to how good it is.. I truly would go back. If u happen to choose Noho, be sure to check out Little Bao (just behind PMQ). It's yummy.
Zgłoś tą recenzję
Mathew M. Podróż służbowa Australia, 20 lipca 2015
A hip and refreshing experience

Friendly staff, location and free inclusions
8,3
Was a very good stay. To borrow a term from Silicon Valley, these guys are 'disruptors' in the hotel space.
Zgłoś tą recenzję
Roy S. Podróż z partnerem United Kingdom, 12 lipca 2015
Ovolo, Great Hong Kong hotels

I always feel welcomed, valued and happy
9,7
My stay was excellent, I will keep returning
Zgłoś tą recenzję
Jose N. Podróż służbowa Portugal, 11 lipca 2015
all inn

all include nice staff happy hours
10
pay 1 time and after finish this is very good and alot of restaurant beside
Zgłoś tą recenzję
Elizabeth D. Podróż służbowa United States of America, 9 lipca 2015
Great location in trendy Sheung Wan

Location, amenities, staff
8,3
Zgłoś tą recenzję
Carolyn M. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 27 czerwca 2015
Great Hotel for Tourists

Breakfast, Location, Tsingtao
9
Zgłoś tą recenzję
Leandra V. Podróż służbowa Netherlands, 17 maja 2015
Perfect stay

great location, good service, very nice staff
8,7
And again my stay was very pleasant in this hotel. Staff is very friendly, the concierge very helpfull, the check in very comfortable, breakfast at O cafe, nice little breakfast room, not too much choice, but what you can choose all very good. Room small but comfortable and very nice designed.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Ovolo Noho HongkongOvolo Noho Hongkong - ŁazienkaOvolo Noho Hongkong - SalonOvolo Noho Hongkong - SiłowniaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - ŁazienkaOvolo Noho Hongkong - Wnętrze hoteluOvolo Noho Hongkong - Pub/HolOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Hotel z zewnątrzOvolo Noho Hongkong - ŁazienkaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - WyposażenieOvolo Noho Hongkong - ŁazienkaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Kawiarnia/KafejkaOvolo Noho Hongkong - Kawiarnia/KafejkaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - FoyerOvolo Noho Hongkong - Kawiarnia/KafejkaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - ŁazienkaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - WyposażenieOvolo Noho Hongkong - Kawiarnia/KafejkaOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnnyOvolo Noho Hongkong - FoyerOvolo Noho Hongkong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A04