Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Zapatera, Cebu, Filipiny 6000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Palazzo Pensionne Cebu - Hotel z zewnątrz Palazzo Pensionne Cebu - Wejście Palazzo Pensionne Cebu - Wnętrze hotelu Palazzo Pensionne Cebu - Wnętrze hotelu Palazzo Pensionne Cebu - Restauracja Palazzo Pensionne Cebu - Restauracja Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny
Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Restauracja Palazzo Pensionne Cebu - Atrakcje w pobliżu
Okolica: Zapatera Liczba pokoi: 14

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 610 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
8,1
Lokalizacja
6,8
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
7,7
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (610)
Sortuj według:
Maciej S. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 9 października 2012
Maly czysty motel

niedaleko lotniska i portu
8
przyjemna obsluga,cicha okolica mankamentem jest brak bezposredniej komunikacji z sm mall - glowne banki jak citybank lub hsbc, oraz tylko jeden # jeepney kursuje w okolice ayala mall,pozniej by go znalezc jest klopot bo nie zatrzymuje sie na glownym terminalu jeepney's. sniadanie trzeba zamawiac dzien wczesniej,internet dziala jedynie w recepcji. motel raczej dla min 2 osob - ze wzgledu na koszty transportu - taxi.
Zgłoś tą recenzję
Christopher S. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 9 lutego 2016
Great value

Staff, location, and value for money.
6,7
This hotel is one of the better budget options in this area. The staff was friendly and helpful with all of my questions. I recommend this palce is you want a simple, inexpensive option for a short stay. The only small issue was that the bathroom sink could use a little TLC, as it leaked from the drain pipe.
Zgłoś tą recenzję
Ma. G. Podróże z partnerem Philippines, 30 stycznia 2016
over our expectations.. very good :)

the staff were very accomodating, hotel was very clean but the lication is not that accessible, but overall, we were over satisfied with our overnight stay :)
9
almost perfect..
Zgłoś tą recenzję
Luigi R. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 15 stycznia 2016
great Hotel and great location

Cleanliness, Staff Performance, Value for the money. o
4,3
Is comfortable and clean, good for the money
Zgłoś tą recenzję
Charmaine A. Podróże z partnerem Philippines, 25 listopada 2015
enjoyable stay

food, cleanliness, ambiance
7,7
Zgłoś tą recenzję
Darcy E. Podróże z partnerem Australia, 24 listopada 2015
Peaceful

Location, peaceful, helpful.
9
We found everything to our liking. It will be nice when they finish the renovations which where not noisy. A bit skimpy on the bathroom items tho. All in all very satisfactory. We would stay there again. Wi fi was on and off, mainly off.
Zgłoś tą recenzję
Kevin C. Podróże z partnerem Philippines, 22 listopada 2015
Palazzo Pensionne Stay

clean rooms, friendly and informative staffs and accessible
9,3
excellent service
Zgłoś tą recenzję
Samuel J. Wycieczki w pojedynkę Philippines, 28 października 2015
Decent for price

Value for money, Staff, location
8,7
Zgłoś tą recenzję
Peter D. Podróże z partnerem New Zealand, 27 października 2015
Pleasant place to stay

Clean , comfortable , helpful staff
7,7
Second time visit to a very comfortable hotel However some small improvements would make it perfect Staff are helpful but could learn to smile a little The breakfast was slow to arrive though I was impressed when some nice brown toast was served on request I was disappointed to book jjounior suite and on arrival be given lower room Could this be because after I booked for 2 nights they took a longer booking instead I was refunded the difference but was still disappointed especially with no prior notice of downgrade
Zgłoś tą recenzję
Luigi R. Wycieczki w pojedynkę United States of America, 24 października 2015
Solo traveles

Hotel condition, Room comfort, Staff Performance
3
i bean coming in the Philippine many times, this is the best hotel room I ever have.
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Palazzo Pensionne CebuPalazzo Pensionne Cebu - Hotel z zewnątrzPalazzo Pensionne Cebu - WejściePalazzo Pensionne Cebu - Wnętrze hoteluPalazzo Pensionne Cebu - Wnętrze hoteluPalazzo Pensionne Cebu - RestauracjaPalazzo Pensionne Cebu - RestauracjaPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - RestauracjaPalazzo Pensionne Cebu - Atrakcje w pobliżu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A03