lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Cebu City, Cebu, Filipiny 6000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Palazzo Pensionne Cebu - Wejście Palazzo Pensionne Cebu - Wnętrze hotelu Palazzo Pensionne Cebu - Wnętrze hotelu Palazzo Pensionne Cebu - Restauracja Palazzo Pensionne Cebu - Restauracja Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny
Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny Palazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny
Okolica: Cebu City Liczba pokoi: 14
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 573 recenzji

Warty swojej ceny
8,0
Lokalizacja
6,8
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,7
Wszystkie recenzje (573)
Sortuj według:
Maciej S. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 9 października 2012
Maly czysty motel

niedaleko lotniska i portu
8
przyjemna obsluga,cicha okolica mankamentem jest brak bezposredniej komunikacji z sm mall - glowne banki jak citybank lub hsbc, oraz tylko jeden # jeepney kursuje w okolice ayala mall,pozniej by go znalezc jest klopot bo nie zatrzymuje sie na glownym terminalu jeepney's. sniadanie trzeba zamawiac dzien wczesniej,internet dziala jedynie w recepcji. motel raczej dla min 2 osob - ze wzgledu na koszty transportu - taxi.
Naomi S. Podróż z partnerem United Kingdom, 23 stycznia 2015
Nice place in Cebu

comfort, breakfast, location
7,3
We had stayed before 4 years ago. Cebu is not a great city so we just pass through on our way to somewhere else. This hotel is within walking distance, 15 minutes, of a large mall with nice restaurants and coffee places. Breakfast is basic but included in the price of the room. Wifi did not work in our room but did in the breakfast room. Recommended for a short stopover.
Neschelle L. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 19 stycznia 2015
I am a solo traveller from canada.

the hotel room is clean.
5
Not very good. the hotel staff were not nice. it seems that they are not upon my arrival.
Dennis M. Podróż w większej grupie Canada, 13 stycznia 2015
Satisfaction

Location , good food & friendly staff
10
It was a good experience and place to stay
Robert G. Podróż z partnerem Luxembourg, 10 stycznia 2015
sure i will be back

friendly staff, location close to ayala mall, nice restaurant
8,7
a place where i stay many times and i will go back next visite in cebu
Jose A. Podróż z partnerem Philippines, 10 stycznia 2015
Nice and clean place

Location, value for money, clean
9,3
Robert G. Podróż z partnerem Luxembourg, 8 stycznia 2015
a nice place

location, friendly staff, and value for money
8,7
a place to return, and i will do it next visit in cebu
Robert G. Podróż z partnerem Luxembourg, 6 stycznia 2015
visite in cebu

friendly staff, location, food
8,7
a place to return, and i will do it next visit in cebu
Espen L. Wycieczka w pojedynkę Norway, 28 grudnia 2014
10 mi. Walk from Mango

Value for money, FRIENDLY STAFF, location
7,7
Taking into account this is a b&b hotel, it is super nice. Staff are really friendly and very helpful! Clean rooms and ok location.
Robert G. Podróż z partnerem Luxembourg, 23 grudnia 2014
a nice place, and i will be back

location, great friendly staff, and nice restaurant
8,7
a nice place for your visite in cebu

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Palazzo Pensionne CebuPalazzo Pensionne Cebu - WejściePalazzo Pensionne Cebu - Wnętrze hoteluPalazzo Pensionne Cebu - Wnętrze hoteluPalazzo Pensionne Cebu - RestauracjaPalazzo Pensionne Cebu - RestauracjaPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnnyPalazzo Pensionne Cebu - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A06