Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Panda Hotel Hongkong - Widok Panda Hotel Hongkong - Foyer Panda Hotel Hongkong - Foyer Panda Hotel Hongkong - Recepcja Panda Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Panda Hotel Hongkong - Salon Panda Hotel Hongkong - Salon Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Pub/Hol
Panda Hotel Hongkong - Pub/Hol Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsuen Wan Liczba pokoi: 911
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,6

na podstawie
4245 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (4245)
Sortuj według:
Marek M. Podróż służbowa Poland, 23 października 2012
Nie Polecam

Opieszała obsłuba ,niekompetencja
3,3
Pomimo iż napisałem iż będziemy w Hotelu po godz 23 pokój był nie przygotowany czekaliśmy prawie 30 min aż przywiozą dodatkowe łóżko .Obsługa na recepcji pełna ignorancja typu "taxi można złapać na ulicy".Pokoje stare i stęchły zapach no ale to już kwestia ceny. A na koniec jeszcze nie wiadomo za co obciążenie karty na dodatkowe 60 HKD.
Poh L. Podróż służbowa Singapore, 27 lipca 2015
Good value for money

Good Location with amenities
7,7
Comfortable n pleasant
Chen Z. Rodziny z dużymi dziećmi United States of America, 25 lipca 2015
3 night stay

Staff were friendly, helpful. reception area was clean and nicely furnished with comfortable couch and tables.,
8,3
Enjoyable. Convenient to shopping center and stores. Will book again when I travel to Hong Kong.
Joanna B. Podróż z partnerem Singapore, 25 lipca 2015
Value for money

Spacious & clean room compared to other hotels we have stayed before. 8-10mins walking distance to MTR. Will come back again!
7,7
Juan J. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 20 lipca 2015
We're home in Tsuen Wan

The Service, the accomodations & the location
9,7
Great!
Siu F. Podróż z partnerem Hong Kong, 20 lipca 2015
Comfortable clean good location

Comfortable clean good location
8,7
Samuel D. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 20 lipca 2015
dissapointing!
2
its so dissapointing! i left my favourite shoes which is new balance limited edition for just one day after i checked out and its already gone! i called the hotel and they told me that they cant find it, i spoke to mr from the reception and he told me that the housekeeping cant find my shoes!!! goodbye panda hotel, i wont stay here again!!!!! btw i stayed at family suite at 15th until 20th July 2015.
Charton S. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 20 lipca 2015
Panda everywhere you go

Location is convenient for food, shopping and train. Room size is big by HK standard. Clean room and comfortable bed.
8,3
It was a pleasant and happy stay for me. First time staying at this hotel and was recommended by my friend.
Chin Y. Podróż z partnerem Malaysia, 17 lipca 2015
Mr

location, cleanliness, friendly
7,3
wifi should be provided to all guests, not paid for, it is a standard for travelers in this age
Karthikeyan J. Podróż służbowa India, 15 lipca 2015
Comfortable, Economic Stay

Comfortable, Clean, Accessible
9,7
Happy. Sure to recommend the hotel to my friends.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Panda Hotel HongkongPanda Hotel Hongkong - WidokPanda Hotel Hongkong - FoyerPanda Hotel Hongkong - FoyerPanda Hotel Hongkong - RecepcjaPanda Hotel Hongkong - Centrum BiznesowePanda Hotel Hongkong - SalonPanda Hotel Hongkong - SalonPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - Pub/HolPanda Hotel Hongkong - Pub/HolPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - BasenPanda Hotel Hongkong - BasenPanda Hotel Hongkong - SiłowniaPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - Sport i aktywny wypoczynekPanda Hotel Hongkong - Plac zabawPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - ŁazienkaPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Obiekty rekreacyjne


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05