lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Panda Hotel Hongkong - Widok Panda Hotel Hongkong - Foyer Panda Hotel Hongkong - Foyer Panda Hotel Hongkong - Recepcja Panda Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Panda Hotel Hongkong - Salon Panda Hotel Hongkong - Salon Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Pub/Hol
Panda Hotel Hongkong - Pub/Hol Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsuen Wan Liczba pokoi: 1026
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,6

z 4058 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (4058)
Sortuj według:
Marek M. Podróż służbowa Poland, 23 października 2012
Nie Polecam

Opieszała obsłuba ,niekompetencja
3,3
Pomimo iż napisałem iż będziemy w Hotelu po godz 23 pokój był nie przygotowany czekaliśmy prawie 30 min aż przywiozą dodatkowe łóżko .Obsługa na recepcji pełna ignorancja typu "taxi można złapać na ulicy".Pokoje stare i stęchły zapach no ale to już kwestia ceny. A na koniec jeszcze nie wiadomo za co obciążenie karty na dodatkowe 60 HKD.
Mei Y. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 21 kwietnia 2015
Good

Good
8
Good
Norma P. Rodziny z małymi dziećmi Canada, 20 kwietnia 2015
Trip was basically transit through airport

location: A31 public bus to/from airport is nearby
9,3
Great value for money.
James L. Wycieczka w pojedynkę New Zealand, 16 kwietnia 2015
Big hotel, great location

Location, Quietness, Easy of checking in/out
8
Generally a good stay. The hotel is located in an interesting district of HK. Fairly close to the subway system. Nice room with decent view. Only negatives were the slight, stuffy smell of the room and the not-so-friendly persona of some of the staff.
Mamadou C. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 15 kwietnia 2015
I paid $142 a night for something not worth to $50

Hotel Staff was very professional and welcoming
6,3
I did not like the room. Furniture was oldie, there was no enough electrical outlets to charge my phone and my MacBook, only main light switches ( I could not control the brightness inside the room for the night. I had to sleep in the darkness ). I've paid too much (US $142 per night) for little. This place is not worth for more than $60 a night. Great location thus
Yueh-Ting L. Wycieczka w pojedynkę Taiwan, 12 kwietnia 2015
Great experience

Convenient/clean
8,7
Glenn M. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 11 kwietnia 2015
Good stay

Friendly and accommodating staff, free shuttle, hotel within a mall
8,7
If we are going back to Hongkong, we will surely stay again at Panda hotel.
Cheung K. Podróż z partnerem Hong Kong, 10 kwietnia 2015
good

good
9
Sidney C. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 10 kwietnia 2015
Online booking very efficient

Location
6,7
Nothing much to comment re my stay since it was only for a night
Man L. Podróż służbowa Hong Kong, 10 kwietnia 2015
shower not powerful enough

room is ok
8

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Panda Hotel HongkongPanda Hotel Hongkong - WidokPanda Hotel Hongkong - FoyerPanda Hotel Hongkong - FoyerPanda Hotel Hongkong - RecepcjaPanda Hotel Hongkong - Centrum BiznesowePanda Hotel Hongkong - SalonPanda Hotel Hongkong - SalonPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - Pub/HolPanda Hotel Hongkong - Pub/HolPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - BasenPanda Hotel Hongkong - BasenPanda Hotel Hongkong - SiłowniaPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - Sport i aktywny wypoczynekPanda Hotel Hongkong - Plac zabawPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - ŁazienkaPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Obiekty rekreacyjne


AS-AGWEB-3B07