lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Panda Hotel Hongkong - Widok Panda Hotel Hongkong - Foyer Panda Hotel Hongkong - Foyer Panda Hotel Hongkong - Recepcja Panda Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Panda Hotel Hongkong - Salon Panda Hotel Hongkong - Salon Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Restauracja Panda Hotel Hongkong - Pub/Hol
Panda Hotel Hongkong - Pub/Hol Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny Panda Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Tsuen Wan Liczba pokoi: 1026
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,6

z 3243 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (3243)
Sortuj według:
Marek M. Podróż służbowa Poland, 23 października 2012
Nie Polecam

Opieszała obsłuba ,niekompetencja
3,3
Pomimo iż napisałem iż będziemy w Hotelu po godz 23 pokój był nie przygotowany czekaliśmy prawie 30 min aż przywiozą dodatkowe łóżko .Obsługa na recepcji pełna ignorancja typu "taxi można złapać na ulicy".Pokoje stare i stęchły zapach no ale to już kwestia ceny. A na koniec jeszcze nie wiadomo za co obciążenie karty na dodatkowe 60 HKD.
Yasir A. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 31 lipca 2014
Excellent hotel for family with young children

Value for money, accessibility, hotel itself
10
Our stay at Panda was great. The hotel has shopping centre on the first 3 floors. One of the reasons why we book this room is the swimming pool. The pool was nice but the floor around the pool area is very slippery. You have to tell your kids to be very careful.
Millie N. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 29 lipca 2014
Very nice Hotel & everything you need is just ther

Nice room plus They have their own mall & grocery
8,7
Got a FREE upgrade to executive suite and really enjoyed our stay very comfy & free Shuttle every hr going to tsim sha tsui... Had a Very good stay!!!!!
Raquel T. Podróż w większej grupie Philippines, 28 lipca 2014
ok

cheap, fine, good
4,7
it was ok though very far
Chau F. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 23 lipca 2014
Comfortable Room

Room is Clean,
8
Thomas W. Podróż z partnerem United States of America, 21 lipca 2014
Excellent value for the money

Reasonably fast check-in and check-out, clean room with amenities and helpful concierge service
7,7
Our stay was pleasant. No problems encountered except you must wear athletic shoes to use the gym.
Ng K. Podróż służbowa Hong Kong, 20 lipca 2014
Convenient and comfortable hotel

Location, facilities and reasonable price
7,7
Choi W. Podróż z partnerem Hong Kong, 20 lipca 2014
OK
6
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Yuen Y. Podróż w większej grupie Hong Kong, 19 lipca 2014
Very close to my church

Clean room. Attentive staff. Good restaurants around
9,3
Panda hotel is very close to my church. Rooms are clean but a bit old already. Will recommend others to stay!
Jackson C. Podróż w większej grupie Hong Kong, 19 lipca 2014
nice

comfortable
6,7

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Panda Hotel HongkongPanda Hotel Hongkong - WidokPanda Hotel Hongkong - FoyerPanda Hotel Hongkong - FoyerPanda Hotel Hongkong - RecepcjaPanda Hotel Hongkong - Centrum BiznesowePanda Hotel Hongkong - SalonPanda Hotel Hongkong - SalonPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - RestauracjaPanda Hotel Hongkong - Pub/HolPanda Hotel Hongkong - Pub/HolPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - BasenPanda Hotel Hongkong - BasenPanda Hotel Hongkong - SiłowniaPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - Sport i aktywny wypoczynekPanda Hotel Hongkong - Plac zabawPanda Hotel Hongkong - SpaPanda Hotel Hongkong - ŁazienkaPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPanda Hotel Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B08