Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Panglao Island, Bohol, Filipiny 6340 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Panglao Regents Park Bohol - Sala konferencyjna Panglao Regents Park Bohol - Hotel z zewnątrz Panglao Regents Park Bohol - Bufet Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Basen Panglao Regents Park Bohol - Pub/Hol Panglao Regents Park Bohol - Basen Panglao Regents Park Bohol - Wnętrze hotelu
Panglao Regents Park Bohol - Restauracja Panglao Regents Park Bohol - Hotel z zewnątrz Panglao Regents Park Bohol - Basen Panglao Regents Park Bohol - Basen Panglao Regents Park Bohol - Basen Panglao Regents Park Bohol - Hotel z zewnątrz
Okolica: Panglao Island Liczba pokoi: 64

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

na podstawie
1862 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,1
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
7,1
Wszystkie recenzje (1862)
Sortuj według:
Aleksandra P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 1 marca 2014
Świetny hotel za niewielkie pieniadze

lokalizacja, czystość, personel
9,7
Wspaniały hotel zlokalizowany w świetnym miejscu. Ok 6 min spacerem do plaży Alona i ok 1 min od ulicy z wieloma restauracjami, barami, sklepikami i gabinetami masażu. Hotel, pokoje oraz ogród z basenem bardzo czyste. W hotelowej restauracji duży wybór pysznego jedzenia. Obsługa przesympatyczna, biegle władająca angielskim. Na terenie obiektu siłownia i możliwość masażu na leżaczku przy basenie, nawet o 12 w nocy. Tuż obok hotelu znajduje się szkoła nurkowania w której pracuje bardzo sympatyczny i pomocny Polak - Michał. Polecam !!!!! W razie pytań służę pomocą olaplatos@onet.eu Koniecznie należy wybrać pokój w budynku głównym, gdyż te w aneksie są niewiele tańsze a nie należą do najczystszych.!
Zbigniew O. Wycieczka w pojedynkę Germany, 19 maja 2013
Super 3* Hotel

Blisko plazy 5 min pieszo,czyste pokoje,super service
9
Zbigniew O. Wycieczka w pojedynkę Germany, 19 maja 2013
Super

Super cena,do plazy 5 min pieszo,super service
9
Philander R. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 14 czerwca 2015
one of the best hotel

very clean hotel
10
nice hotel and very clean hotel. staff are very friendly. nice location eventhough its not in front of the beach.
Mohammad R. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 5 czerwca 2015
Panglao Regents Park

Value, Cleanliness & Location
9
Fantastic hotel with good facilities and service.
Rosalie N. Wycieczka w pojedynkę Germany, 30 maja 2015
Really nice place to stay

The pool is gorgous, the rooms really nice, make sure to stay in the main building. Food is also really good and the location offers enough places to go to around.
8
I really enjoyed my stay!
Garry M. Podróż z partnerem Australia, 27 maja 2015
Repeat visitor

Quality ambience, lovely pool and comfort level
9
A repeat visitor due to level of comfort, ambience and lovely pool. Enjoy the walk to the beach and back, however transport is always available.
Daverjohn R. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 26 kwietnia 2015
A nice place to stay..

Just the pool..
5,7
Our stay was fine.. A place were to stay before and after our bohol tour.. Sad thing is, its far from the beachfront.. Good thing is, they have a very nice pool.. And the alona beach, which is the nearest beach is not a nice beach i was expecting.. Our bathroom's toilet does not have bidet or dipper.. And their pillows are harder than our pillows back home.. Their wifi connection is slow..
Mor A. Podróż z partnerem Israel, 8 kwietnia 2015
nice and quiet

pool
8
Franklyn M. Podróż z partnerem Philippines, 6 kwietnia 2015
pretty decent

pool, internet, staff
7,7
The hotel offers no free breakfast. It was such a hassle since the island tour starts at 6:00am, the hotel serves no free breakfast and everywhere else is still closed at that time. We couldn't find anything by the beach to eat at. Hotel was decent, actually pretty good for the price. the pool was nice, and the staff were all friendly; the internet was actually pretty decent too. it's a good 10 minute walk to the beach, didn't bother us at first, but walking back and forth to the beach can be tiring. We found a short cut, it's through a resort near the hotel. When you step out of the hotel, instead of walking towards the main road, walk the opposite direction. You will see a hotel with an open gate, enter through that and you exit on the other end at the best area of Alona beach.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Panglao Regents Park BoholPanglao Regents Park Bohol - Sala konferencyjnaPanglao Regents Park Bohol - Hotel z zewnątrzPanglao Regents Park Bohol - BufetPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - BasenPanglao Regents Park Bohol - Pub/HolPanglao Regents Park Bohol - BasenPanglao Regents Park Bohol - Wnętrze hoteluPanglao Regents Park Bohol - RestauracjaPanglao Regents Park Bohol - Hotel z zewnątrzPanglao Regents Park Bohol - BasenPanglao Regents Park Bohol - BasenPanglao Regents Park Bohol - BasenPanglao Regents Park Bohol - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B04