Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Panglao Island, Bohol, Filipiny 6340 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Panglao Regents Park Bohol - Sala konferencyjna Panglao Regents Park Bohol - Hotel z zewnątrz Panglao Regents Park Bohol - Bufet Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Bohol - Basen Panglao Regents Park Bohol - Pub/Hol Panglao Regents Park Bohol - Basen Panglao Regents Park Bohol - Wnętrze hotelu
Panglao Regents Park Bohol - Restauracja Panglao Regents Park Bohol - Hotel z zewnątrz Panglao Regents Park Bohol - Basen Panglao Regents Park Bohol - Basen Panglao Regents Park Bohol - Basen Panglao Regents Park Bohol - Hotel z zewnątrz
Okolica: Panglao Island Liczba pokoi: 64

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 1840 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,1
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (1840)
Sortuj według:
Aleksandra P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 1 marca 2014
Świetny hotel za niewielkie pieniadze

lokalizacja, czystość, personel
9,7
Wspaniały hotel zlokalizowany w świetnym miejscu. Ok 6 min spacerem do plaży Alona i ok 1 min od ulicy z wieloma restauracjami, barami, sklepikami i gabinetami masażu. Hotel, pokoje oraz ogród z basenem bardzo czyste. W hotelowej restauracji duży wybór pysznego jedzenia. Obsługa przesympatyczna, biegle władająca angielskim. Na terenie obiektu siłownia i możliwość masażu na leżaczku przy basenie, nawet o 12 w nocy. Tuż obok hotelu znajduje się szkoła nurkowania w której pracuje bardzo sympatyczny i pomocny Polak - Michał. Polecam !!!!! W razie pytań służę pomocą olaplatos@onet.eu Koniecznie należy wybrać pokój w budynku głównym, gdyż te w aneksie są niewiele tańsze a nie należą do najczystszych.!
Zbigniew O. Wycieczka w pojedynkę Germany, 19 maja 2013
Super 3* Hotel

Blisko plazy 5 min pieszo,czyste pokoje,super service
9
Zbigniew O. Wycieczka w pojedynkę Germany, 19 maja 2013
Super

Super cena,do plazy 5 min pieszo,super service
9
Daverjohn R. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 26 kwietnia 2015
A nice place to stay..

Just the pool..
5,7
Our stay was fine.. A place were to stay before and after our bohol tour.. Sad thing is, its far from the beachfront.. Good thing is, they have a very nice pool.. And the alona beach, which is the nearest beach is not a nice beach i was expecting.. Our bathroom's toilet does not have bidet or dipper.. And their pillows are harder than our pillows back home.. Their wifi connection is slow..
Mor A. Podróż z partnerem Israel, 8 kwietnia 2015
nice and quiet

pool
8
Fe B. Podróż w większej grupie Australia, 4 kwietnia 2015
Impress with staff efficiency

Very clean, staff are all polite, friendly and efficient
9,3
My stay was comfortable and looking forward to comeback next year
Xin L. Wycieczka w pojedynkę China, 30 marca 2015
So so

Location , rate,cleanness
5,3
The Internet was terrible, once u get inside ur room, then u have no connection! So u have to stay by pool or Lobby to surf. Also the food was not ok! And please noted the check out time is 12AM, not 4PM! They said there is sign shown in lobby,but I dinnt see it, so 500peso deposit was deducted!
Frederik S. Podróż z partnerem Netherlands, 29 marca 2015
Regents Park is ok

staff performance,pool,cleanliness
7
Regents Park is a nice hotel to stay. Great swimming pool. The staff is very friendly and helpfull. The only disadvantage,and its not a big deal,is the distance to the beach. If you ride a tricycle beware of the mafia!
Tyler E. Wycieczka w pojedynkę Canada, 17 marca 2015
Great option in Panglao

Pool, breakfast, styler
8
Not on beach but very close to the action
Jiyoung C. Podróż z partnerem South Korea, 16 marca 2015
it was great to stay! location is perfect~

location, kindness, reasonable price
10
We stayed 3days in the delux room of this hotel. Everything was perfect! especitally the location was great to enjoy Alona beach. I didn't expect so much becasue the room price was cheap. However, the room was clean and swimming pool was also good to swim. Plus, all employees were knid. I strongly recommend this hotel if you want to stay at the quite good room with the reasonable price.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Panglao Regents Park BoholPanglao Regents Park Bohol - Sala konferencyjnaPanglao Regents Park Bohol - Hotel z zewnątrzPanglao Regents Park Bohol - BufetPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Bohol - BasenPanglao Regents Park Bohol - Pub/HolPanglao Regents Park Bohol - BasenPanglao Regents Park Bohol - Wnętrze hoteluPanglao Regents Park Bohol - RestauracjaPanglao Regents Park Bohol - Hotel z zewnątrzPanglao Regents Park Bohol - BasenPanglao Regents Park Bohol - BasenPanglao Regents Park Bohol - BasenPanglao Regents Park Bohol - Hotel z zewnątrz


AS-AGWEB-3C05