Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Tawala, Wyspa Panglao, Filipiny 6340 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Sala konferencyjna Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Hotel z zewnątrz Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Bufet Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Basen Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Pub/Hol Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Basen Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Wnętrze hotelu
Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Restauracja Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Hotel z zewnątrz Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Jedzenie i napoje Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Jedzenie i napoje Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Jedzenie i napoje Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Basen Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Basen Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Basen Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Hotel z zewnątrz Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Wnętrze hotelu
Okolica: Tawala Liczba pokoi: 64

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,8

z 1925 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,1
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (1925)
Sortuj według:
Marcin T. Podróże z partnerem Poland, 25 listopada 2015
Dobry hotel w stosunku cena\jakosc ciezko o lepszy

Jakosc obslugi dobry standard i basen
9,7
Bardzo udany pobyt
Zgłoś tą recenzję
Aleksandra P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 1 marca 2014
Świetny hotel za niewielkie pieniadze

lokalizacja, czystość, personel
9,7
Wspaniały hotel zlokalizowany w świetnym miejscu. Ok 6 min spacerem do plaży Alona i ok 1 min od ulicy z wieloma restauracjami, barami, sklepikami i gabinetami masażu. Hotel, pokoje oraz ogród z basenem bardzo czyste. W hotelowej restauracji duży wybór pysznego jedzenia. Obsługa przesympatyczna, biegle władająca angielskim. Na terenie obiektu siłownia i możliwość masażu na leżaczku przy basenie, nawet o 12 w nocy. Tuż obok hotelu znajduje się szkoła nurkowania w której pracuje bardzo sympatyczny i pomocny Polak - Michał. Polecam !!!!! W razie pytań służę pomocą olaplatos@onet.eu Koniecznie należy wybrać pokój w budynku głównym, gdyż te w aneksie są niewiele tańsze a nie należą do najczystszych.!
Zgłoś tą recenzję
Zbigniew O. Wycieczki w pojedynkę Germany, 19 maja 2013
Super 3* Hotel

Blisko plazy 5 min pieszo,czyste pokoje,super service
9
Zgłoś tą recenzję
Zbigniew O. Wycieczki w pojedynkę Germany, 19 maja 2013
Super

Super cena,do plazy 5 min pieszo,super service
9
Zgłoś tą recenzję
Sandy A. Podróże służbowe Turkey, 27 stycznia 2016
Good value for money

Spacious rooms, nice pool, short walk to the beach and all amenities
8,3
We enjoyed our stay at this resort. The room was spacious with a nice little patio outside which my smoker colleague enjoyed! The pool is nice and the restaurant offers reasonable, good food. It is near all amenities like restaurants, bars, shops etc. and just a 5 min walk to the beach - alternatively for P20 a tricycle will take you down in less than a minute. The only downside I can think of is with the housekeeping: 1. There is no "clean room/do not disturb" sign, so on the first day we left with all our things lying around so did not ask for cleaning but found that they had done it anyway. It would be nice to give people the option. 2. We found that after the housekeeping made our beds, there was sand on the bed sheets! We'd gone to the beach the day before so obviously the same sheets were used. We reported it to the reception and the sheets were immediately changed so we were happy with the efficient service. All in all, a pleasant experience this was and we will certainly be back.
Zgłoś tą recenzję
Vicky J. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 11 stycznia 2016
clean and family room are ok

near the road
5,7
satisfied
Zgłoś tą recenzję
Claire M. Podróże z partnerem France, 26 grudnia 2015
Great value for money!

Staff, swimming pool, price
9,3
We had a lovely stay. The hotel is not far from the beach but in a quiet(er) street just behind, so it was not too noisy. Everything is clean and the design is beautiful. Staff is very professional (pretty rare for a relatively cheap hotel in the Philippines) and lots of services are available (motorbike rentals, transfers, massages, tours...). Good breakfast as well.
Zgłoś tą recenzję
Henning V. Podróże z partnerem Denmark, 10 grudnia 2015
Bohol 2015

quiet hotel, clean hotel, very good rooms
9,7
Very good
Zgłoś tą recenzję
Selena Z. Wycieczki w pojedynkę Taiwan, 29 listopada 2015
乾淨且舒適

Cafe latte, massage, pool
7,7
Swimming pool is not so big, but is enough for the guests. massage was good, cafe latte and pancake were delicious. a bit far from Alona beach, but its ok for me.
Zgłoś tą recenzję
Chelsey D. Podróże z partnerem United States of America, 27 listopada 2015
Best cheap hotel I've ever been to

The staff, the food, the amenities
9,7
I was pleasantly surprised by how nice and comfortable the hotel was. I wish we had stayed much longer!
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Panglao Regents Park Wyspa PanglaoPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Sala konferencyjnaPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Hotel z zewnątrzPanglao Regents Park Wyspa Panglao - BufetPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - BasenPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Pub/HolPanglao Regents Park Wyspa Panglao - BasenPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Wnętrze hoteluPanglao Regents Park Wyspa Panglao - RestauracjaPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Hotel z zewnątrzPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Jedzenie i napojePanglao Regents Park Wyspa Panglao - Jedzenie i napojePanglao Regents Park Wyspa Panglao - Jedzenie i napojePanglao Regents Park Wyspa Panglao - BasenPanglao Regents Park Wyspa Panglao - BasenPanglao Regents Park Wyspa Panglao - BasenPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Hotel z zewnątrzPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B08