Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Tawala, Wyspa Panglao, Filipiny 6340 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Sala konferencyjna Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Hotel z zewnątrz Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Bufet Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżu Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Basen Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Pub/Hol Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Basen Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Wnętrze hotelu
Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Restauracja Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Hotel z zewnątrz Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Basen Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Basen Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Basen Panglao Regents Park Wyspa Panglao - Hotel z zewnątrz
Okolica: Tawala Liczba pokoi: 64

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

na podstawie
1887 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
8,0
Warunki w hotelu/Czystość
8,1
Komfort pokoju
7,9
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (1887)
Sortuj według:
Aleksandra P. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 1 marca 2014
Świetny hotel za niewielkie pieniadze

lokalizacja, czystość, personel
9,7
Wspaniały hotel zlokalizowany w świetnym miejscu. Ok 6 min spacerem do plaży Alona i ok 1 min od ulicy z wieloma restauracjami, barami, sklepikami i gabinetami masażu. Hotel, pokoje oraz ogród z basenem bardzo czyste. W hotelowej restauracji duży wybór pysznego jedzenia. Obsługa przesympatyczna, biegle władająca angielskim. Na terenie obiektu siłownia i możliwość masażu na leżaczku przy basenie, nawet o 12 w nocy. Tuż obok hotelu znajduje się szkoła nurkowania w której pracuje bardzo sympatyczny i pomocny Polak - Michał. Polecam !!!!! W razie pytań służę pomocą olaplatos@onet.eu Koniecznie należy wybrać pokój w budynku głównym, gdyż te w aneksie są niewiele tańsze a nie należą do najczystszych.!
Zgłoś tą recenzję
Zbigniew O. Wycieczka w pojedynkę Germany, 19 maja 2013
Super 3* Hotel

Blisko plazy 5 min pieszo,czyste pokoje,super service
9
Zgłoś tą recenzję
Zbigniew O. Wycieczka w pojedynkę Germany, 19 maja 2013
Super

Super cena,do plazy 5 min pieszo,super service
9
Zgłoś tą recenzję
Anna P. Podróż z partnerem Philippines, 23 sierpnia 2015
Worth it experience at Panglao Regents Park

Price, cleanliness/good maintenance of facilities, warm and efficient staff
9
We enjoyed our stay in Panglao Regents Park. Despite it not being by the beach (we needed to walk 5-7 mins to get to the beach front), it was still overall a pleasant stay. The staff was very helpful and friendly, they accommodated and addressed our requests well. The food is a bit pricey, but the facilities (room, pools, lobby) are all well maintained. Our stay was really worth the price we paid, and we booked a deluxe room at a very low price at that! :)
Zgłoś tą recenzję
Junyoung Y. Podróż w większej grupie South Korea, 4 sierpnia 2015
best price & facilitie

price, location, facilites
8,3
Zgłoś tą recenzję
Rowena L. Podróż z partnerem Philippines, 19 lipca 2015
Points to consider!

Hotel's carbonara is one of the best we ever tasted.
7,7
We arrived at the hotel 3hrs early from their required 2pm check in time,so we decided to take our lunch outside the hotel and roam around.We came back almost close to 3pm, but to our surprise room is not yet ready. Foods are nice though pricey and not 24hours available. Pool is opened until 10pm only. Room is also nice, except for the salty water at the lavatory, and we have a better sleep during our two nights stay.
Zgłoś tą recenzję
Scott S. Wycieczka w pojedynkę Australia, 11 lipca 2015
4 days

Staff were very friendly
7,3
Rooms were clean, staff was excellent pool was great, however over 4 days i found myself in 3 rooms due to the following: Room 1. Extremely noisy fan. Room 2. Jackhammers working on what sounded like the wall of my room. Also very smelly due to the water drain in the shower. This is a problem in all rooms though Room 3. I just didnt use the fan in this room
Zgłoś tą recenzję
Philander R. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 14 czerwca 2015
one of the best hotel

very clean hotel
10
nice hotel and very clean hotel. staff are very friendly. nice location eventhough its not in front of the beach.
Zgłoś tą recenzję
Mohammad R. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 5 czerwca 2015
Panglao Regents Park

Value, Cleanliness & Location
9
Fantastic hotel with good facilities and service.
Zgłoś tą recenzję
Rosalie N. Wycieczka w pojedynkę Germany, 30 maja 2015
Really nice place to stay

The pool is gorgous, the rooms really nice, make sure to stay in the main building. Food is also really good and the location offers enough places to go to around.
8
I really enjoyed my stay!
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Panglao Regents Park Wyspa PanglaoPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Sala konferencyjnaPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Hotel z zewnątrzPanglao Regents Park Wyspa Panglao - BufetPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Atrakcje w pobliżuPanglao Regents Park Wyspa Panglao - BasenPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Pub/HolPanglao Regents Park Wyspa Panglao - BasenPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Wnętrze hoteluPanglao Regents Park Wyspa Panglao - RestauracjaPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Hotel z zewnątrzPanglao Regents Park Wyspa Panglao - BasenPanglao Regents Park Wyspa Panglao - BasenPanglao Regents Park Wyspa Panglao - BasenPanglao Regents Park Wyspa Panglao - Hotel z zewnątrz


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05