Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Patong Beach Hotel Phuket - Łazienka Patong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnny Patong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnny Patong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnny Patong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnny Patong Beach Hotel Phuket - Balkon/Taras Patong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnny Patong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnny Patong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnny Patong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnny Patong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnny Patong Beach Hotel Phuket - Wanna z hydromasażem Patong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnny Patong Beach Hotel Phuket - Basen Patong Beach Hotel Phuket - Basen Patong Beach Hotel Phuket - Foyer
Patong Beach Hotel Phuket - Jedzenie i napoje Patong Beach Hotel Phuket - Jedzenie i napoje Patong Beach Hotel Phuket - Siłownia Patong Beach Hotel Phuket - Restauracja Patong Beach Hotel Phuket - Restauracja Patong Beach Hotel Phuket - Restauracja Patong Beach Hotel Phuket - Restauracja Patong Beach Hotel Phuket - Restauracja Patong Beach Hotel Phuket - Restauracja Patong Beach Hotel Phuket - Restauracja Patong Beach Hotel Phuket - Pub/Hol Patong Beach Hotel Phuket - Sklepy
Okolica: Patong Liczba pokoi: 245

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

na podstawie
1056 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
9,1
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,9
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
7,2
Wszystkie recenzje (1056)
Sortuj według:
Julie M. Podróż z partnerem United Kingdom, 27 czerwca 2015
ace

staff.staff.staff
10
Nora S. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 23 czerwca 2015
I never stay This hotel again
2,7
Terrible
Ma L. Podróż z partnerem Philippines, 22 czerwca 2015
We love it!

location, staff, value for money
9,3
stayed here for 3 nights and we made the right choice. This hotel is in perfect location - a few steps and you're on bangla rd. I booked the cheapest room (superior) and was placed in siam wing and it was quiet - despite its proximity to bangla rd. staff are really nice - even sang happy birthday to my husband complete with a round small cake. buffet bfast and room service are really nice. We'll definitely book this hotel again.
Rafidah M. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 29 maja 2015
Excellent

The service, the location and the pool (no clorine!)
9,3
It was awesome! I love the hotel, sure will come back soon!
Lee H. Podróż z partnerem Malaysia, 20 maja 2015
...

,,,,
6,7
Too noise
Mariappan R. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 19 maja 2015
no wifi at room ,no free breakfast

satisfied
6,7
no good
Yap G. Podróż w większej grupie Malaysia, 18 maja 2015
Nice Short Trip @ Phuket Patong Beach Hotel

location, location & location
8,7
great
Levent B. Rodziny z małymi dziećmi Turkey, 13 maja 2015
Simply the best

Location is good, friendly & helpfull staff, they have great & big swimming pool
10
Great
Wenhong T. Podróż z partnerem Singapore, 9 maja 2015
n.a.

n.a.
6
n.a.
Deepak C. Wycieczka w pojedynkę India, 3 maja 2015
Excellent location.

Pool, breakfast, gym
9,3
Excellent

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - ŁazienkaPatong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnnyPatong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnnyPatong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnnyPatong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnnyPatong Beach Hotel Phuket - Balkon/TarasPatong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnnyPatong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnnyPatong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnnyPatong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnnyPatong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnnyPatong Beach Hotel Phuket - Wanna z hydromasażemPatong Beach Hotel Phuket - Pokój gościnnyPatong Beach Hotel Phuket - BasenPatong Beach Hotel Phuket - BasenPatong Beach Hotel Phuket - FoyerPatong Beach Hotel Phuket - Jedzenie i napojePatong Beach Hotel Phuket - Jedzenie i napojePatong Beach Hotel Phuket - SiłowniaPatong Beach Hotel Phuket - RestauracjaPatong Beach Hotel Phuket - RestauracjaPatong Beach Hotel Phuket - RestauracjaPatong Beach Hotel Phuket - RestauracjaPatong Beach Hotel Phuket - RestauracjaPatong Beach Hotel Phuket - RestauracjaPatong Beach Hotel Phuket - RestauracjaPatong Beach Hotel Phuket - Pub/HolPatong Beach Hotel Phuket - SklepyPatong Beach Hotel Phuket - SklepyPatong Beach Hotel Phuket - SklepyPatong Beach Hotel Phuket - Plany pięter


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

HK-AGWEB-2E02