lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Pattaya Discovery Beach Hotel

489 North Pattaya, Banglamung, Pattaya Beach Road, Pattaya, Tajlandia 20150 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Łazienka Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Łazienka Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Łazienka Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny
Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Łazienka Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Łazienka Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Łazienka Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Łazienka Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnny
Okolica: Pattaya Beach Road Liczba pokoi: 168
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

8,0

z 3693 recenzji

Warty swojej ceny
7,8
Lokalizacja
8,4
Ocena pracowników
7,9
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
8,1
Jedzenie/Posiłki
7,5
Wszystkie recenzje (3693)
Sortuj według:
Janusz R. Wycieczka w pojedynkę Poland, 10 kwietnia 2013
Pobyt był zadawalający ładny hotel blisko do morza

Duży pokój , ładny basen , ładny widok na morze ,
7,7
Piotr S. Podróż z partnerem Poland, 30 września 2009
Dobry hotel w piekle

Wyposażenie pokoju, wielkość, czystość
7,3
Hotel jest położony w samym centrum miasta, dobrze wyposażony pokój, basen dość duży. Zaraz przy plaży, większość z widokiem na morze. Niestyety plaża jest wąska, brudna, leżaki miały świetność w latach 80-tych. Śniadanie jest dodatkow płatne, ale ponad 400 Bahtów od osoby, wiec w ogóle nie opłaca sie go wykupować. Pokój ma bardzo duże łóżko, wygodne. Wydaje się, że hotel przeszedł nie dawno remont,wyglada na prawdę całkiem dobrze. Niestety atmosfera miasta jest okropna
Krzysztof S. Podróż z partnerem Poland, 18 sierpnia 2009
bardzo fajny hotel

połozenie przy plaży, wysoki standrad
8,7
fajny hotel, bardzo tani jak na bardzo wysoki standard, cztrey gwiazdki w porywach do pięciu, bardzo dobrze urządzone pokoje i ze smakiem, fajny balkon, ogólnie bardzo dobrze, ponadto dwie minuty od plaży i w bardzo dobrej okolicy pattaja. Miejsce idealne dla samotnych facetów jaki i dla par. Miły basen i obsługa też dobra, Minusem było to, że wytarłem ręcznikiem rozlaną kawę i potem musiałem zapłacić za ten ręcznik, więc radzę uważać, bo, jak coś nie tak to płacimy, niestety, choć to może dobrze... czy już jest pięćdziesiąt słów? oglnie polecam, really, ten hotel, bardzo tani jak na to co oferuje
Informacje na temat życia nocnego: dziewczyny na sąsiedniej ulicy, około 500
Michel G. Podróż z partnerem Canada, 22 lipca 2014
Great Location with lots of potential

location, room comfort, staff
7,7
The stay was good but I suggest that the owners please take a look at the Elevator areas on each floor as they really need a clean up, walls damaged, carpet needs cleaning. The Room was Great but when I got out of the elevator I was "WOW" not good but once inside the room, everything was great.
Jack N. Rodziny z małymi dziećmi Belgium, 20 lipca 2014
Just Perefect

great location, beautiful swimming pool, great view of Pattaya beach
9,3
The stay was just perfect, we reserved 4 rooms, got upgraded to better rooms for free, had beautiful view of Pattaya beach. We came with a 2 month baby, and the staff gave us extra baby bed. we had a great holiday in this hotel. Highly recommended.
Joseph S. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 20 lipca 2014
Better hotels in the area for much less.

Nothing really great about the hotel.
5,3
Disappointing.
Gary S. Wycieczka w pojedynkę Australia, 19 lipca 2014
Awesome

Rooms, staff, location
10
Fantastic Going back again at Christmas
Meiri M. Podróż w większej grupie Indonesia, 18 lipca 2014
recommended hotel

clean,good breakfast,nice staff
10
i'll be back to this hotel when i travelling to pattaya again.
Meiri M. Podróż w większej grupie Indonesia, 18 lipca 2014
nice

clean room, friendly staff, good breakfast
8
i'll be back to this hotel when i travel to pattaya again
Pattanapol T. Podróż w większej grupie Thailand, 17 lipca 2014
Awesome

Food Location Peaceful
7,7
Cleanliness safety and comfortable to get through

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Pattaya Discovery Beach Hotel PattayaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - ŁazienkaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - ŁazienkaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - ŁazienkaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - ŁazienkaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - ŁazienkaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - ŁazienkaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - ŁazienkaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Pokój gościnnyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BasenPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BasenPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BasenPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BasenPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BasenPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BasenPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BasenPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BasenPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BasenPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestauracjaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestauracjaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestauracjaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Kawiarnia/KafejkaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Wnętrze hoteluPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Wnętrze hoteluPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Wnętrze hoteluPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Wnętrze hoteluPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Wnętrze hoteluPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestauracjaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BasenPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - SiłowniaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Sala konferencyjnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Sala konferencyjnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Sala konferencyjnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Sala konferencyjnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Sala konferencyjnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Sala konferencyjnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Sala konferencyjnaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Centrum BiznesowePattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - FoyerPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - FoyerPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - FoyerPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - FoyerPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - FoyerPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - FoyerPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - FoyerPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - FoyerPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - FoyerPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - FoyerPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - FoyerPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - FoyerPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - FoyerPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestauracjaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Hotel z zewnątrz

Recenzje klientów - Pattaya Discovery Beach Hotel, Pattaya

AS-AGWEB-3C05