lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Marina Bay, Singapur 179805 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Excelsior
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Foyer Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/Hol Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Salon Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Restauracja Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Sala Balowa Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Siłownia
Okolica: Marina Bay Liczba pokoi: 600
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 6876 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (6876)
Sortuj według:
Ewa Z. Podróż z partnerem Poland, 19 lutego 2013
Świetna lokalizacja

lokalizacja
8,7
Hotel położony jest w świetnym miejscu. Wszędzie jest blisko. Pieszo można dotrzeć do wszystkich ważnych "punktów" Singapuru. Ponadto w odległości około 200m jest przystanek metra. Do lotniska z hotelu to przysłowiowy "rzut beretem". Pokoje są bardzo wygodne i dobrze urządzone. Jest kila basenów, z których niestety nie zdążyliśmy skorzystać. Cena jest dość wysoka, choc porównując z innymi hotelami nie wygórowana.
Informacje na temat zwiedzania: Trzy dni zwiedzana Singapuru to nie za dużo. My byliśmy i gorąco polecamy następujące miejsca. Dzielnica chińska jest bardzo nowoczesna i nie przypomina dzielnic chińskich z innych metropolii (np. Bangkoku). Male Indie bardzo specyficzne i można tam kupić niezłe rzeczy po przyzwoitych cenach. Dzielnica arabska ładna. ZOO bardzo piękne - rzeczywiście zwierzaki mogą czuć się dobrze. I przed wszystkim ogród botaniczny - można tam spędzić cały dzień. Zwłaszcza jak ktoś lubi storczyki. Oczywiście nabrzeże i hotel z dachem w postaci statku.
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 czerwca 2011
Doskonała lokalizacja na krótki pobyt !

lokalizacja,wyposażenie pokoju,basen
10
Małe pokoje ,ale standard zgodny z oczekiwanym.Doskonałe na krótki wyjazd służbowy lub typu stop over .Pokoje i łazienki czyste. Przestronna recepcja i lobby hotelowe znajdziesz na 1 piętrze-wjazd windą z małego lobby na poziomie ulicy bez problemu.Fajny nieduży basen położony na poziomie recepcji pomiędzy dwoma wieżami Penisuli i Exelsiora.
Informacje na temat zwiedzania: Singapur warto zwiedzac korzystając z taxi.Dotrzesz wszędzie szybko i tanio bez mrożenia się w metrze :)!Polecam korzystanie z knajpek ulicznych i kuchni azjatyckiej- 10 min. spacer i jesteś na Boat Quey - niezapomniane wrażenia dla podniebienia.Jedzenie kontynentalne zostaw na pobyt w Europie.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 2 października 2010
Peninsula Excelsior Hotel

lokalizacja, wystrój wnętrz, obsługa, basen
8
Hotel Peninsula to przede wszystkim bardzo dobra lokalizacja w samym centrum Singupuru, piękny widok z okna, całkiem przyjemny basen. Śniadania również są całkiem smaczne (mogłyby być bardziej urozmaicone), pomocna i sympatyczna obsługa. Pokoje są cokolwiek małe, biorąc pod uwagę cenę. Generalnie warty polecenia!
Izak N. Podróż z partnerem Australia, 17 sierpnia 2014
Location outstanding

Location central, staff service great, comfortable room.
8,7
Enjoyed the views and the centrally location means minimal need for transport.
Ankesh S. Podróż służbowa India, 16 sierpnia 2014
Value for Money Hotel

Location, Ambeience and cost
8
It was really good. The hotel wasn't quite far from my office in Raffles. The 5 star property maintained their hotel ethnics to ensure comfort to the travellers like us. From the welcome drink to clock room storage, everything was duly taken a great care. The only thing that i did not like was the room services as they never washed the tea kettle and the cup i used every day though they used to clean the room and keep it tidy. Rest every other things are worth recommended.
Yau Y. Rodziny z dużymi dziećmi China, 13 sierpnia 2014
so far so good
6,7
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Yeung C. Podróż służbowa Hong Kong, 12 sierpnia 2014
Not exactly good, overall a very bad experience

Location is nice and nothing else
4,7
Not exactly very good. Room is quite small, toilet is quite old, WiFi is quite bad so it is not good for business travel. Especially I hate that they have a locked door between my room and the next, I can heard very clearly what my neighbor is doing and I can say there is pretty much zero privacy because you will expect the next room will hear what you say as well. Also, there is one Korean lady in their hotel reception and her altitude really has room to improve.
Anthony C. Podróż służbowa Australia, 12 sierpnia 2014
A difficult stay

Location, Pool, Car park
4,3
Not very pleasant. For the price many other cheaper hotels in Singapore give far better service. Room was not great, could had been cleaner. Service was not great. But the location was very good, and the car park for loading and unloading baggage was good.
Hui S. Podróż służbowa Malaysia, 11 sierpnia 2014
Poor staff performance

Location, near to MRT station
5,7
Though there was no q, the staff (while chatting with other staff)took so long to check me in. I requested a double bed room, when I found out that I was given two single bed room, I requested to change room, the staff hotel responded that they have upgraded me to deluxe room and all they can do was just to combine the two single beds to one.
Rathasak P. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 10 sierpnia 2014
Complimentary Free Wifi Internet

Feee Wifi Internet 24Hours
9,3
So impress when staff offer Complimentary Free Wifi Internet 24hours. It might be the Early bird booking with them.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Peninsula Excelsior Hotel SingapurPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - FoyerPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/HolPeninsula Excelsior Hotel Singapur - SalonPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracjaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Sala BalowaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Siłownia

Recenzje klientów - Peninsula Excelsior Hotel, Singapur

AS-AGWEB-3B08