Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Marina Bay, Singapur 179805 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Excelsior
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Foyer Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Restauracja Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Siłownia Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Wejście Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/Hol Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz
Okolica: Marina Bay Liczba pokoi: 600
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

na podstawie
8159 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (8159)
Sortuj według:
Ewa Z. Podróż z partnerem Poland, 19 lutego 2013
Świetna lokalizacja

lokalizacja
8,7
Hotel położony jest w świetnym miejscu. Wszędzie jest blisko. Pieszo można dotrzeć do wszystkich ważnych "punktów" Singapuru. Ponadto w odległości około 200m jest przystanek metra. Do lotniska z hotelu to przysłowiowy "rzut beretem". Pokoje są bardzo wygodne i dobrze urządzone. Jest kila basenów, z których niestety nie zdążyliśmy skorzystać. Cena jest dość wysoka, choc porównując z innymi hotelami nie wygórowana.
Informacje na temat zwiedzania: Trzy dni zwiedzana Singapuru to nie za dużo. My byliśmy i gorąco polecamy następujące miejsca. Dzielnica chińska jest bardzo nowoczesna i nie przypomina dzielnic chińskich z innych metropolii (np. Bangkoku). Male Indie bardzo specyficzne i można tam kupić niezłe rzeczy po przyzwoitych cenach. Dzielnica arabska ładna. ZOO bardzo piękne - rzeczywiście zwierzaki mogą czuć się dobrze. I przed wszystkim ogród botaniczny - można tam spędzić cały dzień. Zwłaszcza jak ktoś lubi storczyki. Oczywiście nabrzeże i hotel z dachem w postaci statku.
Zgłoś tą recenzję
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 czerwca 2011
Doskonała lokalizacja na krótki pobyt !

lokalizacja,wyposażenie pokoju,basen
10
Małe pokoje ,ale standard zgodny z oczekiwanym.Doskonałe na krótki wyjazd służbowy lub typu stop over .Pokoje i łazienki czyste. Przestronna recepcja i lobby hotelowe znajdziesz na 1 piętrze-wjazd windą z małego lobby na poziomie ulicy bez problemu.Fajny nieduży basen położony na poziomie recepcji pomiędzy dwoma wieżami Penisuli i Exelsiora.
Informacje na temat zwiedzania: Singapur warto zwiedzac korzystając z taxi.Dotrzesz wszędzie szybko i tanio bez mrożenia się w metrze :)!Polecam korzystanie z knajpek ulicznych i kuchni azjatyckiej- 10 min. spacer i jesteś na Boat Quey - niezapomniane wrażenia dla podniebienia.Jedzenie kontynentalne zostaw na pobyt w Europie.
Zgłoś tą recenzję
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 2 października 2010
Peninsula Excelsior Hotel

lokalizacja, wystrój wnętrz, obsługa, basen
8
Hotel Peninsula to przede wszystkim bardzo dobra lokalizacja w samym centrum Singupuru, piękny widok z okna, całkiem przyjemny basen. Śniadania również są całkiem smaczne (mogłyby być bardziej urozmaicone), pomocna i sympatyczna obsługa. Pokoje są cokolwiek małe, biorąc pod uwagę cenę. Generalnie warty polecenia!
Zgłoś tą recenzję
Budiono S. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 31 lipca 2015
OK

clean, save and strategyc
7,7
OK
Zgłoś tą recenzję
Luki F. Podróż z partnerem Indonesia, 29 lipca 2015
Easy to go to Clarke Quay or City Hall

Location, spacious room, value for money
7,3
I always love this hotel as it is super convenient to walk to either City Hall MRT or Clarke Quay MRT to go almost everywhere in the city. Reasonable price and spacious room, but things are starting to look 'old' so I hope they renovate or do better cleaning/upkeep.
Zgłoś tą recenzję
Philip B. Podróż z partnerem United Kingdom, 28 lipca 2015
The Peninsula Excelsior is better than a 7.5

Location/Staff friendliness/Value
8,7
A stay at the Peninsula Excelsior is always an easy choice; I wouldn't stay anywhere else in Singapore. Its convenient location makes getting anywhere easy, being on a well-serviced taxi route, and/or just yards from the City Hall MRT.
Zgłoś tą recenzję
Erwin L. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 27 lipca 2015
Peninsula Excelsior Experience

3 best things are location, free wi-fi and cleanliness.
6
Not that good because of competence of reception staff, can't sleep well because of the plumbing (you can hear water flowing everytime someone flushes the toilet), long wait to check-in. The plus factors are, the hotel is close to Funan and the City Hall MRT station. The rooms are clean and well maintained, the rooms are always freshly made when we return at night. These positive factors offset the negative factors
Zgłoś tą recenzję
Ignacio V. Wycieczka w pojedynkę Ecuador, 26 lipca 2015
Location ...Location

very good located hotel ..very near to shops restaurants and some of the main Singaporean attractions. .
8,3
Good .profesional and friendly staff ..good size for the room and very clean ..you can walk from here to see Orchard road, the river and the Marina Bay Hotel .
Zgłoś tą recenzję
Maria A. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 26 lipca 2015
a place to stay again and again

location, staff are good, cleanliness of the room
9,7
best
Zgłoś tą recenzję
Manish R. Podróż z partnerem India, 26 lipca 2015
good hotel to far from marine bay

view bathroom and reception
7,3
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Peninsula Excelsior Hotel SingapurPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - FoyerPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracjaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - SiłowniaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WejściePeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/HolPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz

Recenzje klientów - Peninsula Excelsior Hotel, Singapur

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A03