Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Marina Bay, Singapur 179805 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Excelsior
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Foyer Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Restauracja Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Siłownia Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Wejście Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/Hol Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrz Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka
Okolica: Marina Bay Liczba pokoi: 600
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

na podstawie
8215 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (8215)
Sortuj według:
Ewa Z. Podróż z partnerem Poland, 19 lutego 2013
Świetna lokalizacja

lokalizacja
8,7
Hotel położony jest w świetnym miejscu. Wszędzie jest blisko. Pieszo można dotrzeć do wszystkich ważnych "punktów" Singapuru. Ponadto w odległości około 200m jest przystanek metra. Do lotniska z hotelu to przysłowiowy "rzut beretem". Pokoje są bardzo wygodne i dobrze urządzone. Jest kila basenów, z których niestety nie zdążyliśmy skorzystać. Cena jest dość wysoka, choc porównując z innymi hotelami nie wygórowana.
Informacje na temat zwiedzania: Trzy dni zwiedzana Singapuru to nie za dużo. My byliśmy i gorąco polecamy następujące miejsca. Dzielnica chińska jest bardzo nowoczesna i nie przypomina dzielnic chińskich z innych metropolii (np. Bangkoku). Male Indie bardzo specyficzne i można tam kupić niezłe rzeczy po przyzwoitych cenach. Dzielnica arabska ładna. ZOO bardzo piękne - rzeczywiście zwierzaki mogą czuć się dobrze. I przed wszystkim ogród botaniczny - można tam spędzić cały dzień. Zwłaszcza jak ktoś lubi storczyki. Oczywiście nabrzeże i hotel z dachem w postaci statku.
Zgłoś tą recenzję
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 czerwca 2011
Doskonała lokalizacja na krótki pobyt !

lokalizacja,wyposażenie pokoju,basen
10
Małe pokoje ,ale standard zgodny z oczekiwanym.Doskonałe na krótki wyjazd służbowy lub typu stop over .Pokoje i łazienki czyste. Przestronna recepcja i lobby hotelowe znajdziesz na 1 piętrze-wjazd windą z małego lobby na poziomie ulicy bez problemu.Fajny nieduży basen położony na poziomie recepcji pomiędzy dwoma wieżami Penisuli i Exelsiora.
Informacje na temat zwiedzania: Singapur warto zwiedzac korzystając z taxi.Dotrzesz wszędzie szybko i tanio bez mrożenia się w metrze :)!Polecam korzystanie z knajpek ulicznych i kuchni azjatyckiej- 10 min. spacer i jesteś na Boat Quey - niezapomniane wrażenia dla podniebienia.Jedzenie kontynentalne zostaw na pobyt w Europie.
Zgłoś tą recenzję
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 2 października 2010
Peninsula Excelsior Hotel

lokalizacja, wystrój wnętrz, obsługa, basen
8
Hotel Peninsula to przede wszystkim bardzo dobra lokalizacja w samym centrum Singupuru, piękny widok z okna, całkiem przyjemny basen. Śniadania również są całkiem smaczne (mogłyby być bardziej urozmaicone), pomocna i sympatyczna obsługa. Pokoje są cokolwiek małe, biorąc pod uwagę cenę. Generalnie warty polecenia!
Zgłoś tą recenzję
Christianto M. Podróż z partnerem Indonesia, 29 sierpnia 2015
good

room, deluxe, comfort
8
Zgłoś tą recenzję
Linden W. Podróż z partnerem Malaysia, 29 sierpnia 2015
Poor room facility maintenance

Location was close to the Raffles City Mall & MRT interchange station, a mere 5-minute walk.
6
In-room facility maintenance was sub-standard as the water from the wash basin faucet drained out too slowly, possibly from a blockage in the pipe outlet. A relative staying on a high floor experienced low water pressure from the shower head in the bathroom. Pillows were not fluffy and puffed; the mini bar downlight was not working; & TV channels were limited for a supposedly 4-star hotel. Not worth the room rate charged despite the promo period discount.
Zgłoś tą recenzję
Umesh K. Podróż służbowa Mauritius, 27 sierpnia 2015
Comfortable room with great space and ideal locati

Location, amenities and staff performance
7,3
Has been a smooth and pleasant one.
Zgłoś tą recenzję
Winnie G. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 27 sierpnia 2015
The staff is friendly n polite.

i am pleasantly surprise d to be upgraded to executive room without extra charges. the room is spacious. the location is fantastic n easy to move around.
9,3
Great. Good view n food. Comfortable.
Zgłoś tą recenzję
Rizalita U. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 26 sierpnia 2015
We had a great stay

Great location, great service, room is very clean
8
It was a great stay. I love the location since it is very accesible to the major landmarks and MRT
Zgłoś tą recenzję
Glenys H. Wycieczka w pojedynkę Australia, 25 sierpnia 2015
A hotel too far gone.

Location, location,location
5,3
I was very disappointed with the standards of the hotel.Air conditioner (vital in Singapore) operated at one temp. Thermostat seemed to be u/s.Mattresss was rock hard. Had to buy a doona to put on top, as first morning awoke with sore back.Kettle never reached boiling point . Kept switching itself on and off.Bad management is to blame for staff still thumping around at 8 pm.I spent 14 days in a room next to the cleaning staff's store room ,with them having noisy conversations early in the morning and clunking about late in the evening.As Singapore is supposed to be a high tech country, one would assume the TV reception and quality of associated services would be of a high standard. This was not the case.This is a TWO star hotel.
Zgłoś tą recenzję
Alfredo R. Podróż służbowa Philippines, 20 sierpnia 2015
Quite reasonable

Location, good food in surrounding, accessible to mrt
8
Good and comfortable
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Peninsula Excelsior Hotel SingapurPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - FoyerPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracjaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - SiłowniaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WejściePeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/HolPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - FoyerPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracjaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracjaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracjaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracjaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny

Recenzje klientów - Peninsula Excelsior Hotel, Singapur

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B08