Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Marina Bay, Singapur 179805

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 8580 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (8580)
Sortuj według:
Ewa Z. Podróże z partnerem Poland, 19 lutego 2013
Świetna lokalizacja

lokalizacja
8,7
Hotel położony jest w świetnym miejscu. Wszędzie jest blisko. Pieszo można dotrzeć do wszystkich ważnych "punktów" Singapuru. Ponadto w odległości około 200m jest przystanek metra. Do lotniska z hotelu to przysłowiowy "rzut beretem". Pokoje są bardzo wygodne i dobrze urządzone. Jest kila basenów, z których niestety nie zdążyliśmy skorzystać. Cena jest dość wysoka, choc porównując z innymi hotelami nie wygórowana.
Informacje na temat zwiedzania: Trzy dni zwiedzana Singapuru to nie za dużo. My byliśmy i gorąco polecamy następujące miejsca. Dzielnica chińska jest bardzo nowoczesna i nie przypomina dzielnic chińskich z innych metropolii (np. Bangkoku). Male Indie bardzo specyficzne i można tam kupić niezłe rzeczy po przyzwoitych cenach. Dzielnica arabska ładna. ZOO bardzo piękne - rzeczywiście zwierzaki mogą czuć się dobrze. I przed wszystkim ogród botaniczny - można tam spędzić cały dzień. Zwłaszcza jak ktoś lubi storczyki. Oczywiście nabrzeże i hotel z dachem w postaci statku.
Zgłoś tą recenzję
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 czerwca 2011
Doskonała lokalizacja na krótki pobyt !

lokalizacja,wyposażenie pokoju,basen
10
Małe pokoje ,ale standard zgodny z oczekiwanym.Doskonałe na krótki wyjazd służbowy lub typu stop over .Pokoje i łazienki czyste. Przestronna recepcja i lobby hotelowe znajdziesz na 1 piętrze-wjazd windą z małego lobby na poziomie ulicy bez problemu.Fajny nieduży basen położony na poziomie recepcji pomiędzy dwoma wieżami Penisuli i Exelsiora.
Informacje na temat zwiedzania: Singapur warto zwiedzac korzystając z taxi.Dotrzesz wszędzie szybko i tanio bez mrożenia się w metrze :)!Polecam korzystanie z knajpek ulicznych i kuchni azjatyckiej- 10 min. spacer i jesteś na Boat Quey - niezapomniane wrażenia dla podniebienia.Jedzenie kontynentalne zostaw na pobyt w Europie.
Zgłoś tą recenzję
Andrzej P. Podróże służbowe Poland, 2 października 2010
Peninsula Excelsior Hotel

lokalizacja, wystrój wnętrz, obsługa, basen
8
Hotel Peninsula to przede wszystkim bardzo dobra lokalizacja w samym centrum Singupuru, piękny widok z okna, całkiem przyjemny basen. Śniadania również są całkiem smaczne (mogłyby być bardziej urozmaicone), pomocna i sympatyczna obsługa. Pokoje są cokolwiek małe, biorąc pod uwagę cenę. Generalnie warty polecenia!
Zgłoś tą recenzję
Mustapa O. Podróże służbowe Malaysia, 4 lutego 2016
Good location and comfort

Good location, clean and excellent staff
8
Zgłoś tą recenzję
Phuong P. Podróże służbowe Vietnam, 3 lutego 2016
Good location

Location
7,7
Good
Zgłoś tą recenzję
Yasuhiro N. Podróże z partnerem Malaysia, 3 lutego 2016
Good location for sight

Location, Some of staff
6,3
We arrived before check in time. Some female receptionist tried to find a room for us. The room was lower floor but corner room. I guess it been upgraded little from our original reservation. The room was "OK" mostly but bathroom specially around bathtub is so damaged and moldy. Stay was just ok. Rating for stay 3 in 5. I tried restaurant once. My rating is 3 in 5. Overall rating was 3 in 5.
Zgłoś tą recenzję
Trinh N. Rodziny z małymi dziećmi Vietnam, 2 lutego 2016
good hotel

good location
6,7
Good
Zgłoś tą recenzję
John H. Podróże z partnerem United Kingdom, 1 lutego 2016
Everything about the hotel was great

Room location view
10
Excellent
Zgłoś tą recenzję
Lily G. Podróże z partnerem Singapore, 31 stycznia 2016
Nice, simple ambience

Cleanliness, facilities, location
7,3
Zgłoś tą recenzję
Monsicha S. Podróże z partnerem Thailand, 28 stycznia 2016
Comfortable

Transportation services food
8,3
Nice, clean and easy traveling
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
Peninsula Excelsior Hotel SingapurPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - FoyerPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracjaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - SiłowniaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WejściePeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/HolPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Hotel z zewnątrzPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - FoyerPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracjaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracjaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracjaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Restauracja


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B02