lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Marina Bay, Singapur 179805 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Excelsior
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Foyer Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/Hol Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Salon Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Restauracja Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Sala Balowa Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Siłownia
Okolica: Marina Bay Liczba pokoi: 600
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 7214 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (7214)
Sortuj według:
Ewa Z. Podróż z partnerem Poland, 19 lutego 2013
Świetna lokalizacja

lokalizacja
8,7
Hotel położony jest w świetnym miejscu. Wszędzie jest blisko. Pieszo można dotrzeć do wszystkich ważnych "punktów" Singapuru. Ponadto w odległości około 200m jest przystanek metra. Do lotniska z hotelu to przysłowiowy "rzut beretem". Pokoje są bardzo wygodne i dobrze urządzone. Jest kila basenów, z których niestety nie zdążyliśmy skorzystać. Cena jest dość wysoka, choc porównując z innymi hotelami nie wygórowana.
Informacje na temat zwiedzania: Trzy dni zwiedzana Singapuru to nie za dużo. My byliśmy i gorąco polecamy następujące miejsca. Dzielnica chińska jest bardzo nowoczesna i nie przypomina dzielnic chińskich z innych metropolii (np. Bangkoku). Male Indie bardzo specyficzne i można tam kupić niezłe rzeczy po przyzwoitych cenach. Dzielnica arabska ładna. ZOO bardzo piękne - rzeczywiście zwierzaki mogą czuć się dobrze. I przed wszystkim ogród botaniczny - można tam spędzić cały dzień. Zwłaszcza jak ktoś lubi storczyki. Oczywiście nabrzeże i hotel z dachem w postaci statku.
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 czerwca 2011
Doskonała lokalizacja na krótki pobyt !

lokalizacja,wyposażenie pokoju,basen
10
Małe pokoje ,ale standard zgodny z oczekiwanym.Doskonałe na krótki wyjazd służbowy lub typu stop over .Pokoje i łazienki czyste. Przestronna recepcja i lobby hotelowe znajdziesz na 1 piętrze-wjazd windą z małego lobby na poziomie ulicy bez problemu.Fajny nieduży basen położony na poziomie recepcji pomiędzy dwoma wieżami Penisuli i Exelsiora.
Informacje na temat zwiedzania: Singapur warto zwiedzac korzystając z taxi.Dotrzesz wszędzie szybko i tanio bez mrożenia się w metrze :)!Polecam korzystanie z knajpek ulicznych i kuchni azjatyckiej- 10 min. spacer i jesteś na Boat Quey - niezapomniane wrażenia dla podniebienia.Jedzenie kontynentalne zostaw na pobyt w Europie.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 2 października 2010
Peninsula Excelsior Hotel

lokalizacja, wystrój wnętrz, obsługa, basen
8
Hotel Peninsula to przede wszystkim bardzo dobra lokalizacja w samym centrum Singupuru, piękny widok z okna, całkiem przyjemny basen. Śniadania również są całkiem smaczne (mogłyby być bardziej urozmaicone), pomocna i sympatyczna obsługa. Pokoje są cokolwiek małe, biorąc pod uwagę cenę. Generalnie warty polecenia!
Stephanus M. Rodziny z małymi dziećmi Indonesia, 19 października 2014
Great Promo Makes Our Holiday A Fantastic Bargain

Price, Cleanliness, Location
9,3
I did not plan to stay at this hotel untik the moment I found a promotional price which makes it a total bargain on Agoda. I booked 3 nights straightaway even though our daughter did not even have a passport yet. The cleanliness of our room was excellent as well (we got a free room upgrade too). Location was the first thing on my mind because we brought along our 2 year-old daughter and being in the middle of the city with an MRT interchange right across the street was ridiculously fantastic. If you fancy walking to explore, Orchard Road, Chinatown, Clarke Quay, Bugis and Marina Bay area are within walking distance.
Pia H. Wycieczka w pojedynkę Australia, 15 października 2014
In the heart of Singapore

Location, friendly staff, great pool facilities
7,7
I loved getting an upgrade with a glorious view of the Marina Bay area. Night time view was simply magic! Arrived tired, after long flight from Zurich and was disappointed that there was no bathtub to soak in. Good to see tea and coffee making implements but would have liked milk or milk based whitener. The shampoo was very drying and conditioner would have been great, as well as a small sachet of conditioning cream for dried out skin due to flight. No breakfast included and food prices were too exorbitant. Found a take-away food hub in a forgotten shopping mall nearby, frequented by the locals, with very good and cheap food.
Hong C. Podróż z partnerem Brunei Darussalam, 14 października 2014
fairly good experience

availability to freshen up after the check out time
5,7
accidentally touched the socket plug of the side lamp as I was going to switch it on and I got a minor electric shock. upon checking, the socket was broken. wondering why the staffs did not notice that.
Meijian C. Podróż służbowa New Zealand, 14 października 2014
good location

location, location, location
8,7
good
Greg W. Podróż służbowa New Zealand, 14 października 2014
Good location, handy to MRT shopping etc

Location, pool, easy check in/check out
8
I always stay here when in Singapore. The courtious reception staff arranged a corner room for me once again with window views of 2 sides for my 5 night stay. Excellent. The location is very good and convenient walking distance to MRT, shopping, restaurants, and downtown (Raffles). The pool is a nice respite from work and the gym is good too. I had a work colleague also book here for 5 nights as well. So, perhaps mgmt may up grade me next time?!
Chi H. Podróż z partnerem Hong Kong, 13 października 2014
everything fine

good location, clean room, friendly staff
7,7
reasonable price, good location, walkable distance to clark quade, large shopping mall and food centre nearby
Meijian C. Podróż służbowa New Zealand, 13 października 2014
good location

location, location, location
8,7

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Peninsula Excelsior Hotel SingapurPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - FoyerPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/HolPeninsula Excelsior Hotel Singapur - SalonPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracjaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Sala BalowaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Siłownia

Recenzje klientów - Peninsula Excelsior Hotel, Singapur

AS-AGWEB-3A02