lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Marina Bay, Singapur 179805 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Excelsior
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnny Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Łazienka Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Foyer Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/Hol Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Salon Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok
Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Widok Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Basen Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Restauracja Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Sala Balowa Peninsula Excelsior Hotel Singapur - Siłownia
Okolica: Marina Bay Liczba pokoi: 600
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

z 7365 recenzji

Warty swojej ceny
7,2
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
6,6
Wszystkie recenzje (7365)
Sortuj według:
Ewa Z. Podróż z partnerem Poland, 19 lutego 2013
Świetna lokalizacja

lokalizacja
8,7
Hotel położony jest w świetnym miejscu. Wszędzie jest blisko. Pieszo można dotrzeć do wszystkich ważnych "punktów" Singapuru. Ponadto w odległości około 200m jest przystanek metra. Do lotniska z hotelu to przysłowiowy "rzut beretem". Pokoje są bardzo wygodne i dobrze urządzone. Jest kila basenów, z których niestety nie zdążyliśmy skorzystać. Cena jest dość wysoka, choc porównując z innymi hotelami nie wygórowana.
Informacje na temat zwiedzania: Trzy dni zwiedzana Singapuru to nie za dużo. My byliśmy i gorąco polecamy następujące miejsca. Dzielnica chińska jest bardzo nowoczesna i nie przypomina dzielnic chińskich z innych metropolii (np. Bangkoku). Male Indie bardzo specyficzne i można tam kupić niezłe rzeczy po przyzwoitych cenach. Dzielnica arabska ładna. ZOO bardzo piękne - rzeczywiście zwierzaki mogą czuć się dobrze. I przed wszystkim ogród botaniczny - można tam spędzić cały dzień. Zwłaszcza jak ktoś lubi storczyki. Oczywiście nabrzeże i hotel z dachem w postaci statku.
Monika M. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 2 czerwca 2011
Doskonała lokalizacja na krótki pobyt !

lokalizacja,wyposażenie pokoju,basen
10
Małe pokoje ,ale standard zgodny z oczekiwanym.Doskonałe na krótki wyjazd służbowy lub typu stop over .Pokoje i łazienki czyste. Przestronna recepcja i lobby hotelowe znajdziesz na 1 piętrze-wjazd windą z małego lobby na poziomie ulicy bez problemu.Fajny nieduży basen położony na poziomie recepcji pomiędzy dwoma wieżami Penisuli i Exelsiora.
Informacje na temat zwiedzania: Singapur warto zwiedzac korzystając z taxi.Dotrzesz wszędzie szybko i tanio bez mrożenia się w metrze :)!Polecam korzystanie z knajpek ulicznych i kuchni azjatyckiej- 10 min. spacer i jesteś na Boat Quey - niezapomniane wrażenia dla podniebienia.Jedzenie kontynentalne zostaw na pobyt w Europie.
Andrzej P. Podróż służbowa Poland, 2 października 2010
Peninsula Excelsior Hotel

lokalizacja, wystrój wnętrz, obsługa, basen
8
Hotel Peninsula to przede wszystkim bardzo dobra lokalizacja w samym centrum Singupuru, piękny widok z okna, całkiem przyjemny basen. Śniadania również są całkiem smaczne (mogłyby być bardziej urozmaicone), pomocna i sympatyczna obsługa. Pokoje są cokolwiek małe, biorąc pod uwagę cenę. Generalnie warty polecenia!
Lim G. Podróż służbowa Malaysia, 20 listopada 2014
Another stay at Excelsior/Peninsula

Location, comfortable and convenient
7
This was my 4th stay at the hotel. This is the second time I was put in Excelsior. I find Excelsior better than Peninsula in terms of the general condition of the room ie cleaner and newer. The only issue I have is that the room does not include complimentary bottled water. It's strange because I don't think the cost is the issue but it is very upsetting when you can't get a drop to drink when you arrive in the room unless you pay for it. However, I like the location of the hotel.
John V. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 20 listopada 2014
Comfortable and well located for visitors

Well equipped room, comfortable, good location
6,3
Elizabeth G. Podróż z partnerem United Kingdom, 20 listopada 2014
Fantastic view from Peninsula .. High floor

View.. friendly staff .. locality
9,7
Superb !
Barry C. Podróż służbowa United Kingdom, 19 listopada 2014
Pleasant Stay

Location was excellent. Business/Executive Lounge very good. General service good.
8
I stayed on the Executive Floor and the room had an excellent view of the Marina Bay Sands Hotel. Only down point was the lack of closet/wardrobe space in the room. The closet/wardrobe was very small and did not have enough space even for short-stay traveller. This should be reviewed. The Executive Lounge was very comfortable and the Happy Hour facilities are generous. Staff are helpful and courteous. Location of this hotel is excellent - walking distance to Clarke Quay, Boat Quay and Raffles Plaza. Despite being an old hotel, the interior has been upgraded/renovated since I last stayed and my stay was pleasant.
Xiaojia W. Podróż z partnerem Hong Kong, 18 listopada 2014
great stay

price, location, comfort
8,7
Everything is great except an episode. Upon arriving, the staff told us there will be a power failure for a while. He asked whether we mind this or not. Receiving the yes answer, he then changed a room for us. I wonder why he didn't arrage another room directly for us without asking. It's interesting.
Tony H. Podróż z partnerem United Kingdom, 18 listopada 2014
Good,

Location very good. food not outstanding. But on the whole quite good
8
No serious issues, but could improve. I stayed there ten years ago and I think it was better then.
Xiaojia W. Podróż z partnerem Hong Kong, 15 listopada 2014
Great hotel

Price, location, confortable room
9,3
It's very great.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Peninsula Excelsior Hotel SingapurPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pokój gościnnyPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - ŁazienkaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - FoyerPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Pub/HolPeninsula Excelsior Hotel Singapur - SalonPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - WidokPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - BasenPeninsula Excelsior Hotel Singapur - RestauracjaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Sala BalowaPeninsula Excelsior Hotel Singapur - Siłownia

Recenzje klientów - Peninsula Excelsior Hotel, Singapur

AS-AGWEB-3A06