lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Phuket Center Apartment

62/20 Rasada Road, Taladyai, Muang, Phuket Town, Phuket, Tajlandia 83000 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Phuket Center Apartment Phuket - Łazienka Phuket Center Apartment Phuket - Łazienka Phuket Center Apartment Phuket - Wnętrze hotelu Phuket Center Apartment Phuket - Wnętrze hotelu Phuket Center Apartment Phuket - Hotel z zewnątrz Phuket Center Apartment Phuket - Wnętrze hotelu Phuket Center Apartment Phuket - Hotel z zewnątrz Phuket Center Apartment Phuket - Siłownia Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Restauracja Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Wnętrze hotelu Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Wnętrze hotelu Phuket Center Apartment Phuket - Wnętrze hotelu Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny
Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Phuket Town Liczba pokoi: 68
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,6

z 523 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,7
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (523)
Sortuj według:
Marcin Z. Podróż z partnerem Poland, 9 grudnia 2012
Idealny przystanek w drodze na Phi Phi

Przetronny pokój, czysto i schludnie, dobre położenie
9,7
Chociaż planowaliśmy spędzić tylko jedną noc, pokój nie zawiódł naszych oczekiwań. Dogodna lokalizacja umożliwia kupienie biletu na łódkę na Phi Phi, w domu handlowym Robinson można w niedzielę wymienić walutę, a w pobliskich lokalach zjeść dobre śniadanie. Miła obsługa,przestronny i czysty pokój.Polecamy na kilkudniowy pobyt
Informacje na temat zakupów: Radzimy nie zwlekać z kupnem biletu na łódkę na Phi Phi, w pobliżu hotelu można dostać bilet za 300 THB/os, podczas gdy ten sam bilet kupiony w porcie kosztuje 600 THB/os
Leszek K. Podróż z partnerem Poland, 14 listopada 2011
Super hotel w centrum, ale w cichym miejscu.

Hotel z nowoczesnym wyposazeniem i dobrej lokalizacji .
9,7
Mieszkalismy w tym hotelu po raz drugi i nie zalujemy. Czysto, dobry standard i mozliwosc sniadan na miejscu lub po drugiej stronie. Wszedzie blisko: na zakupy, na bazar warzywno-owocowy z kultowym barem(jest po remoncie).
Karol K. Podróż w większej grupie Poland, 19 października 2011
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem

Ładne, czyste pokoje, miła obsługa, dobra lokalizacja.
9
Dobry i tani hotel, w sam raz na rozpoczęcie pobytu w Phuket. Znajduje się w dzielnicy Phuket Town, w której przebywa głównie lokalna społeczność. Mało farangów. Polecam.
Informacje na temat restauracji: Przy hotelu jest dobra,tania knajpka, mozna wejsc przez hotel badz zamówić jedzenie do pokoju.
Leszek K. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 11 lutego 2010
Phuket town - doskonala lokalizacja

Hotel w centrum Phuket-town, ale w bocznej uliczce, wiec cisza i spokoj.Czysty, zadbany hotel z duzymi, przestronnymi pokojami. Obok hotelu duzy sklep ze wszystkim. Do postoju autobusow rozwozacych na wszystkie plaze tylko 5 minut spacerkiem. Mily personel.
9,7
Jest to nasz 4-ty hotel na Phuket i jest zdecydowanie najlepszy. Bardzo dobra lokalizacja, wszedzie blisko. My wybralismy tym razem opcje: noclegi w miescie plus wszystkie mozliwe plaze wlasnym dojazdem wynajetym samochodem. Daje to przewage: wyzszy standard hotelu za nizsza cene w porownaniu z cenami np. na Patong, Kamala, Surin, itd., duza mobilnosc i mozliwosc zwiedzenia calej wyspy (warto zobaczyc jej wszystkie atrakcje). Hotel polecam wszystkim, rowniez rodzinom z dziecmi. My dostalismy pokoj suite za cene studio. Rezerwacja przez AGODE godna polecenia. Robilem 5 roznych rezerwacji- wszystkie bez problemow, polecam.
Informacje na temat zakupów: Wszedzie blisko. Cicha lokalizacja, chociac w samym centrum. Polecam !
Janusz P. Podróż z partnerem Poland, 30 stycznia 2010
Centrum apartamentowe Phuket

lokalizacja w centrum miasta Puket, duże jasne pokoje,czysto,przyjazna obsługa, niezła cena w stosunku do jakości
7,3
Hotel zlokalizowany w ładnym stylowym budynku w centrum miasta Phuket. Zlokalizowany w odległości 15 min piechotą od dworca autobusowego. W pobliżu banki, sklepy, salony masażu i ciągle dyżurujące taxi i Tuktuki.Obsługa miła.Śniadania przygotowywane na miejscu w małym lobby.,Nie jest to bufet, lecz niewiielkie porcje którymi można zaspokoić jedynie pierwszy głód.Dobre miejsce do wypadów na pobliskie plaże wokół półwyspu Phuket oraz ewentualne wycieczkiorganizowane przez liczne miejscowe agencje turystyczne
Simon G. Podróż z partnerem United Kingdom, 2 maja 2014
Internet worked, otherwise just bearable

Internet, nothing, nothing
5
We booked a studio and were initially given a windowless standard room. After speaking to the staff they reluctantly agreed to move us to a better room. The hotel is one notch higher than a backpacker hostel. On the plus side the internet worked, restaurant next door was good, the hotel is near a small supermarket and decaying Phuket Town is an ineresting place historically once you take the time to look and think; the rest of Phuket is beautiful but overpriced, over touristed and full of horrible, greedy, nasty, racist, aggressive locals, with a few exceptions. First trip to Phuket, also last. There are better places in Thailand to go.
Anh T. Podróż w większej grupie Vietnam, 2 kwietnia 2014
not bad

location
6
had to change room for the same issue 2 time with unfriendly staff.
John Z. Wycieczka w pojedynkę Australia, 31 marca 2014
Great Staff! Great Value!

Location, Staff, Value.
8,7
Second time here. Will stay again. No hassles, everything works, help provided willingly if needed. Security guy outside (not sure why...this is a quiet and friendly town). Room service good. Next to a good Supermarket, and a good range of Thai and Western food restaurants, including Vegetarian and Hokien Noodle Soup. Buses readily available on the same street to all beaches.
Adam H. Podróż z partnerem United States of America, 6 lutego 2014
big apartment rooms with amenities great location

location, size, airconditioning strength
7
The room was very big, the living room was spacious. The kitchen had some limited supplies. The room was clean and the best thing was th location to old town, restaurants and bars. The price was also very good for the size and location of the room.
Thomas S. Wycieczka w pojedynkę Switzerland, 5 lutego 2014
nice clean room

clean, good value for money
9
Most things were fine and nothing to complain about. Though I don't know how often they clean the room. At one day I was still in the room and left the apartment a few minutes later, but after all my bed was never done during the 3 days. Perhaps this is not included and it didn't really bothered me.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Phuket Center Apartment Phuket - Hotel z zewnątrzPhuket Center Apartment Phuket - ŁazienkaPhuket Center Apartment Phuket - ŁazienkaPhuket Center Apartment Phuket - Wnętrze hoteluPhuket Center Apartment Phuket - Wnętrze hoteluPhuket Center Apartment Phuket - Hotel z zewnątrzPhuket Center Apartment Phuket - Wnętrze hoteluPhuket Center Apartment Phuket - Hotel z zewnątrzPhuket Center Apartment Phuket - SiłowniaPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - RestauracjaPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Wnętrze hoteluPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Wnętrze hoteluPhuket Center Apartment Phuket - Wnętrze hoteluPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3C07