Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Phuket Center Apartment

62/20 Rasada Road, Taladyai, Muang, Phuket Town, Phuket, Tajlandia 83000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Łazienka Phuket Center Apartment Phuket - Łazienka Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Łazienka Phuket Center Apartment Phuket - Łazienka Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny Phuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnny
Phuket Center Apartment Phuket - Łazienka Phuket Center Apartment Phuket - Recepcja Phuket Center Apartment Phuket - Foyer Phuket Center Apartment Phuket - Foyer Phuket Center Apartment Phuket - Wyposażenie Phuket Center Apartment Phuket - Hotel z zewnątrz Phuket Center Apartment Phuket - Hotel z zewnątrz Phuket Center Apartment Phuket - Ogród
Okolica: Phuket Town Liczba pokoi: 68
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

na podstawie
598 recenzji

Warty swojej ceny
8,2
Lokalizacja
8,3
Ocena pracowników
7,4
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (598)
Sortuj według:
Marcin Z. Podróż z partnerem Poland, 9 grudnia 2012
Idealny przystanek w drodze na Phi Phi

Przetronny pokój, czysto i schludnie, dobre położenie
9,7
Chociaż planowaliśmy spędzić tylko jedną noc, pokój nie zawiódł naszych oczekiwań. Dogodna lokalizacja umożliwia kupienie biletu na łódkę na Phi Phi, w domu handlowym Robinson można w niedzielę wymienić walutę, a w pobliskich lokalach zjeść dobre śniadanie. Miła obsługa,przestronny i czysty pokój.Polecamy na kilkudniowy pobyt
Informacje na temat zakupów: Radzimy nie zwlekać z kupnem biletu na łódkę na Phi Phi, w pobliżu hotelu można dostać bilet za 300 THB/os, podczas gdy ten sam bilet kupiony w porcie kosztuje 600 THB/os
Zgłoś tą recenzję
Leszek K. Podróż z partnerem Poland, 14 listopada 2011
Super hotel w centrum, ale w cichym miejscu.

Hotel z nowoczesnym wyposazeniem i dobrej lokalizacji .
9,7
Mieszkalismy w tym hotelu po raz drugi i nie zalujemy. Czysto, dobry standard i mozliwosc sniadan na miejscu lub po drugiej stronie. Wszedzie blisko: na zakupy, na bazar warzywno-owocowy z kultowym barem(jest po remoncie).
Zgłoś tą recenzję
Karol K. Podróż w większej grupie Poland, 19 października 2011
Cudowny hotel i obsługa z uśmiechem

Ładne, czyste pokoje, miła obsługa, dobra lokalizacja.
9
Dobry i tani hotel, w sam raz na rozpoczęcie pobytu w Phuket. Znajduje się w dzielnicy Phuket Town, w której przebywa głównie lokalna społeczność. Mało farangów. Polecam.
Informacje na temat restauracji: Przy hotelu jest dobra,tania knajpka, mozna wejsc przez hotel badz zamówić jedzenie do pokoju.
Zgłoś tą recenzję
Leszek K. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 11 lutego 2010
Phuket town - doskonala lokalizacja

Hotel w centrum Phuket-town, ale w bocznej uliczce, wiec cisza i spokoj.Czysty, zadbany hotel z duzymi, przestronnymi pokojami. Obok hotelu duzy sklep ze wszystkim. Do postoju autobusow rozwozacych na wszystkie plaze tylko 5 minut spacerkiem. Mily personel.
9,7
Jest to nasz 4-ty hotel na Phuket i jest zdecydowanie najlepszy. Bardzo dobra lokalizacja, wszedzie blisko. My wybralismy tym razem opcje: noclegi w miescie plus wszystkie mozliwe plaze wlasnym dojazdem wynajetym samochodem. Daje to przewage: wyzszy standard hotelu za nizsza cene w porownaniu z cenami np. na Patong, Kamala, Surin, itd., duza mobilnosc i mozliwosc zwiedzenia calej wyspy (warto zobaczyc jej wszystkie atrakcje). Hotel polecam wszystkim, rowniez rodzinom z dziecmi. My dostalismy pokoj suite za cene studio. Rezerwacja przez AGODE godna polecenia. Robilem 5 roznych rezerwacji- wszystkie bez problemow, polecam.
Informacje na temat zakupów: Wszedzie blisko. Cicha lokalizacja, chociac w samym centrum. Polecam !
Zgłoś tą recenzję
Janusz P. Podróż z partnerem Poland, 30 stycznia 2010
Centrum apartamentowe Phuket

lokalizacja w centrum miasta Puket, duże jasne pokoje,czysto,przyjazna obsługa, niezła cena w stosunku do jakości
7,3
Hotel zlokalizowany w ładnym stylowym budynku w centrum miasta Phuket. Zlokalizowany w odległości 15 min piechotą od dworca autobusowego. W pobliżu banki, sklepy, salony masażu i ciągle dyżurujące taxi i Tuktuki.Obsługa miła.Śniadania przygotowywane na miejscu w małym lobby.,Nie jest to bufet, lecz niewiielkie porcje którymi można zaspokoić jedynie pierwszy głód.Dobre miejsce do wypadów na pobliskie plaże wokół półwyspu Phuket oraz ewentualne wycieczkiorganizowane przez liczne miejscowe agencje turystyczne
Zgłoś tą recenzję
Maxime B. Wycieczka w pojedynkę France, 23 lipca 2015
Very nice hotel

location,room,staff
8,7
Zgłoś tą recenzję
Rebecca F. Podróż z partnerem United Kingdom, 23 lipca 2015
clean

aircon, location, staff
9,3
very nice stay great aircon
Zgłoś tą recenzję
Rebecca F. Podróż z partnerem United Kingdom, 22 lipca 2015
Great!

Location, Staff, Cleanliness
8,3
Absolutely brilliant! Our TV wasn't working so we went downstairs to see if it was just us doing something wrong. The ladies at the desk said they'd come sort it - 5 minutes later, there was a knock at our door and they'd carried another TV (not flatscreen so it was heavy) up to our room! the room was big and clean, couldn't have asked for more!
Zgłoś tą recenzję
Sasikarn T. Podróż w większej grupie Thailand, 3 lipca 2015
quiet cheap nice

nice area near the shopping mall
8,3
nice area near the shopping mall, it's very cheap and quiet ~
Zgłoś tą recenzję
Sasikarn T. Podróż z partnerem Thailand, 2 lipca 2015
quiet place, cheap

cheap, quiet, renovation
8
it's very cheap and quiet. not to far from the center areA
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Phuket Center Apartment PhuketPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - ŁazienkaPhuket Center Apartment Phuket - ŁazienkaPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - ŁazienkaPhuket Center Apartment Phuket - ŁazienkaPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - Pokój gościnnyPhuket Center Apartment Phuket - ŁazienkaPhuket Center Apartment Phuket - RecepcjaPhuket Center Apartment Phuket - FoyerPhuket Center Apartment Phuket - FoyerPhuket Center Apartment Phuket - WyposażeniePhuket Center Apartment Phuket - Hotel z zewnątrzPhuket Center Apartment Phuket - Hotel z zewnątrzPhuket Center Apartment Phuket - Ogród


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C08