Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Place2Stay @ City Centre

SL 7 & 8, Wisma Yee Soon Yew, Jalan Song Thian Chiok, Kuching - centrum, Kuching, Malezja 93100 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Place2Stay @ City Centre Kuching - Wnętrze hotelu Place2Stay @ City Centre Kuching - Wyposażenie Place2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnny Place2Stay @ City Centre Kuching - Foyer Place2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnny Place2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnny Place2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnny Place2Stay @ City Centre Kuching - Łazienka Place2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnny Place2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnny
Okolica: Kuching - centrum Liczba pokoi: 33
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,0

na podstawie
190 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
7,4
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
6,9
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
5,6
Wszystkie recenzje (190)
Sortuj według:
Ewa K. Podróż z partnerem Poland, 29 stycznia 2015
Dobre miejsce w dobrej cenie

Obsługa, cena, położenie
8,7
Hotel jest skromny, ale ma bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Bardzo miła i pomocna obsługa. To jest bardzo duży plus tego miejsca. Pokój jest niewielki, ale wystarczający dla 2 osób. Minusem jest brak normalnej szafy - jest coś w rodzaju szafy bez drzwi. Można powiesić, ale położyć już nie. Pokój jest czysty i codziennie sprzątany,codziennie też są wymieniane ręczniki. Łazienka skromna i nie lśni czystością, ale to wrażenie może częściowo wynikać ze zużycia materiału. W hotelu nie ma restauracji, ale po drugiej stronie ulicy jest skupisko knajpek z pysznym i różnorodnym jedzeniem, a także piwem w dobrej - jak na Borneo - cenie. Są też salony masażu, najtańsze na Borneo, godzinny masaż nóg (stopy i nogi do kolan)kosztuje 20 ringitów - rewelacja. Najpierw byliśmy w salonie naprzeciwko hotelu, ale potem pan w recepcji polecił nam oddalony o parę kroków inny salon i ten był doskonały. W hotelu można też bezpiecznie zostawić bagaż na dłużej. Gdy wyjeżdżaliśmy do Parku Bako na 3 dni zwolniliśmy pokój i zostawiliśmy główny plecak w recepcji. Wszystko było ok. a do plecaka była przywiązana reklamówka z rzeczami, które zapomnieliśmy zabrać z pokoju. Bardzo polecam.
Zgłoś tą recenzję
Chun C. Podróż z partnerem Malaysia, 18 lipca 2015
budget room.

near city, big room
6,3
overall was ok. bed was rather old and could hear sounds when you turnover.
Zgłoś tą recenzję
Azyan S. Podróż służbowa Malaysia, 7 lipca 2015
Enough if just to to clean yourself and sleep

Bed OK
5,3
Zgłoś tą recenzję
Jimmy P. Podróż z partnerem Malaysia, 15 czerwca 2015
Unpleasant stay
2,3
I would say this hotel as hostel and not hotel. Check in process very slow and they take around 30 min to check my booking before allow me check in. To my surprise, I was put on level 4 and I need to take staircase until level 4 with my heavy luggage. This is really unacceptable. They do not have any lift. The room very dirty and they not even make up/clean the room everyday even after we informed them to do that. The room smelly and cockroaches everywhere on the toilet floor at night. I wont suggest this hotel to anyone. Avoid unless they do some refurbish or renovation.
Zgłoś tą recenzję
D.J. O. Podróż z partnerem United States of America, 13 czerwca 2015
Best value for money

Room is clean and spacious, and staff is very friendly
8
Zgłoś tą recenzję
Ben S. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 10 czerwca 2015
Relaxing stay

location, price, and wi-fi
5,7
relaxing. just need a place near to town. location is good and good local coffee shop opposite the hotel offering great yummy meal.
Zgłoś tą recenzję
Kong F. Podróż służbowa Malaysia, 26 maja 2015
good

room bed and location
6
Zgłoś tą recenzję
Phee C. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 4 maja 2015
value for money

value for money, clean & convenience
8
Budget hotel with quite large size room. There are few Chinese restaurant in front of the hotel in 1 minute walking distance. Overall is value for money.
Zgłoś tą recenzję
Hakiim S. Podróż w większej grupie Malaysia, 3 maja 2015
STAY AWAY!

price, location
4,7
Booked a double twin room for 4 pax but ended up with 2 separate room. First bad sign.. We were told to check in at 2pm but the rooms only ready an hour later, really?? Front desk staff were not friendly and unhelpful, not even an apology Dusty bed, smelly blanket. I bet they never changed those from god knows how many previous tenant? It's a shame that it could be a decent budget hotel considering the price and location but let down by poor management Will not stay again
Zgłoś tą recenzję
Chris H. Podróż służbowa Malaysia, 28 kwietnia 2015
No lift, poor wifi,

near city centre, near city centre, near city centre
4
cheap, but not worth. wont come back again.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Place2Stay @ City Centre KuchingPlace2Stay @ City Centre Kuching - Wnętrze hoteluPlace2Stay @ City Centre Kuching - WyposażeniePlace2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnnyPlace2Stay @ City Centre Kuching - FoyerPlace2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnnyPlace2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnnyPlace2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnnyPlace2Stay @ City Centre Kuching - ŁazienkaPlace2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnnyPlace2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C05