Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Place2Stay @ City Centre

SL 7 & 8, Wisma Yee Soon Yew, Jalan Song Thian Chiok, Kuching - centrum, Kuching, Malezja 93100

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Przyjemny

6,9

z 234 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 1

Wart swojej ceny
7,8
Lokalizacja
7,3
Ocena pracowników
7,0
Warunki w hotelu/Czystość
6,8
Komfort pokoju
6,9
Jedzenie/Posiłki
5,5
Wszystkie recenzje (234)
Sortuj według:
Ewa K. Podróże z partnerem Poland, 29 stycznia 2015
Dobre miejsce w dobrej cenie

Obsługa, cena, położenie
8,7
Hotel jest skromny, ale ma bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Bardzo miła i pomocna obsługa. To jest bardzo duży plus tego miejsca. Pokój jest niewielki, ale wystarczający dla 2 osób. Minusem jest brak normalnej szafy - jest coś w rodzaju szafy bez drzwi. Można powiesić, ale położyć już nie. Pokój jest czysty i codziennie sprzątany,codziennie też są wymieniane ręczniki. Łazienka skromna i nie lśni czystością, ale to wrażenie może częściowo wynikać ze zużycia materiału. W hotelu nie ma restauracji, ale po drugiej stronie ulicy jest skupisko knajpek z pysznym i różnorodnym jedzeniem, a także piwem w dobrej - jak na Borneo - cenie. Są też salony masażu, najtańsze na Borneo, godzinny masaż nóg (stopy i nogi do kolan)kosztuje 20 ringitów - rewelacja. Najpierw byliśmy w salonie naprzeciwko hotelu, ale potem pan w recepcji polecił nam oddalony o parę kroków inny salon i ten był doskonały. W hotelu można też bezpiecznie zostawić bagaż na dłużej. Gdy wyjeżdżaliśmy do Parku Bako na 3 dni zwolniliśmy pokój i zostawiliśmy główny plecak w recepcji. Wszystko było ok. a do plecaka była przywiązana reklamówka z rzeczami, które zapomnieliśmy zabrać z pokoju. Bardzo polecam.
Zgłoś tą recenzję
Dennis L. Podróże służbowe Malaysia, 28 kwietnia 2016
terrible smell of blanket..
3
bed sheet and blanket need to clean always especially have lots of "stain" on it...
Zgłoś tą recenzję
Norlia E. Podróże grupowe Malaysia, 25 kwietnia 2016
Value for money and great location.
5,7
Recommended
Zgłoś tą recenzję
Abdul J. Podróże z partnerem Malaysia, 16 kwietnia 2016
hiding location
3
Staff not friendly and dont know what event surrounding.
Zgłoś tą recenzję
Kyle N. Podróże służbowe Malaysia, 13 kwietnia 2016
Just at convenience
4
If on a tight budget, it serves the purpose if you are not intending to stay long in that place. For transit purpose is just fine. Reasonably ok as long don come with expectation, but bring ur own coffee and tea, and also water jug :P
Zgłoś tą recenzję
Kyle N. Podróże służbowe Malaysia, 13 kwietnia 2016
for convenience sake
4
good for transit purpose, and not for long stay
Zgłoś tą recenzję
Pai Y. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 9 kwietnia 2016
Pls don't stay here..bed is dirty and Aircond not
2
Don't stay here,,I check out on the same day..wasting my money
Zgłoś tą recenzję
Hamzah S. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 7 marca 2016
facility needs improvement
4
Toilet smell bad going into bedroom due to no air ventilation, wifi very bad, no towel provided
Zgłoś tą recenzję
Nur A. Podróże grupowe Malaysia, 6 marca 2016
location, room condition and value for money is go
5
located in the middle of city, value for money not suitable for family with small children or elderly people as there is no elevator available. has to climb up all the way to 3rd floor
Zgłoś tą recenzję
Faeza K. Podróże grupowe Malaysia, 29 lutego 2016
Tip Top Facilities
5,3
The facilities, cleanliness, value for money and the location are the best features for this hotel. But unfortunately, the reception counter staff should attend the customer service training to make sure that they are presentable and knowledgable. For a frontline person, I belive that they carry the hotel's name. Therefore, they have to carry themself properly. But the most important part is they have to get as much as they can to gather the information about Sarawak itself. In my opinion, they are not supposed to answer the particular question with 'i dont know'. Well at least try to make an effort to get the answer from any source that are available.
Zgłoś tą recenzję
Recenzja 1 z 1
Place2Stay @ City Centre KuchingPlace2Stay @ City Centre Kuching - Hotel z zewnątrzPlace2Stay @ City Centre Kuching - FoyerPlace2Stay @ City Centre Kuching - WyposażeniePlace2Stay @ City Centre Kuching - Wnętrze hoteluPlace2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnnyPlace2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnnyPlace2Stay @ City Centre Kuching - Pokój gościnnyPlace2Stay @ City Centre Kuching - Łazienka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A05