Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown / Tiong Bahru, Singapur 059526 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wejście Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Łazienka Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Łazienka Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrz Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny
Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrz Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrz Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hotelu Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Foyer Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Widok Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Okolica Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Recepcja Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Recepcja Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hotelu
Lokalizacja: Chinatown / Tiong Bahru Liczba pokoi: 138
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 5484 recenzji

Warty swojej ceny
6,6
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
6,7
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,1
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (5484)
Michal R. Podróż w większej grupie Poland, 14 lutego 2013
Bardzo dobra lokalizacja, bardzo małe pokoje.

Szybki internet WiFi, świetna obsługa, ciekawy wystrój łazienki
5,7
hotel w bardzo dobrej lokalizacji (200 metrów do najbliższej stacji metra), w dzielnicy chinatown, powalającej różnorodnością i klimatem. okolica czysta i zadbana. wystrój publicznych pomieszczeń hotelu, takich jak korytarze czy główny hall - ciekawy (ciemna kolorystyka, gra światła, orientalne i porcelanopodobne wzory). bardzo uprzejma obsługa. drukowanie dokumentów płatne, 25 centów singapurskich za stronę (czarno-białe wydruki). budzenie za darmo. wnętrze pokoju - tu już gorzej (na podstawie pokoju 219). niezależnie od tego czy zamówimy podwójne łóżko, czy pojedyncze, będzie to jeden duży, lub dwa małe materace leżące na czymś w rodzaju katafalku. mało miejsca na cokolwiek (przejście, położenie bagaży, etc). łazienki zrobione na zasadzie podzielenia pomieszczenia na dwie części przydymionym lustrem weneckim (w przypadku oparcia się o "ścianę" łazienki, od strony pokoju wszystko widać, jeżeli w łazience zapalone jest światło). sufit - nisko jak na europejskie standardy, w dziwny sposób zrobiony sufit podwieszany - tylko na połowie powierzchni sklepienia. klimatyzacja działa bez zastrzeżeń. butelkowana woda podawana codziennie - w cenie. czajnik oraz kawa i herbata (lipton - taki prawdziwy jak dawniej, a nie tanie resztki jak obecnie w polsce), filiżanki, łyżeczki - w cenie. lodówka - ale bez mini baru, pusta. hałas od strony ulicy - znikomy. światło - tragiczne! jeżlei ktoś musi używać komputera a ma słaby wzrok, to polecam zaopatrzyć się w dodatkowe źródło światła - powodem efektu ciemności są ciemnoniebieskie ściany. biurko jest strasznie wąskie. polecam osobom młodym, którym zależy na tym by gdzieś spać ze spokojem, bez innych osób na głowie. backpackerom lubiącym towarzytwo a mniej zwracającym uwagę na warunki polecam tańsze, aczkowliek mniej schludne miejsca (hostele lub słynne "backpackers inn"). nie polecam osobom starszym i o słabym wzroku (kanty drewnianych ciemnych mebli w połączeniu ze słabym światłem i wąskimi przejściami są zabójcze dla piszczeli).
Informacje na temat życia nocnego: o wiele bardziej polecam zwiedzać okolicę (dzielnica chińska) w nocy. mnóstwo jedzenia, straganów, można się poczuć jak w chinach. odradzam, jeżeli ktoś ma awersję do tłumów. chińskie knajpki są bardzo dobrze zaopatrzone, pomimo nieco wyższych cen polecam pagoda street - tam można się faktycznie najeść. w dzień mniej jest otwartych miejsc z jedzeniem, to typowe w tych rejonach - bądź co bądź w nocy nie ma palącego słońca, choć specjalnie zimniej przez to nie jest.
Natalia C. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 4 stycznia 2013
Coś strasznego

Lokalizacja
6,3
Zacznę od pozytywów. Hotel jest bardzo dobrze zlokalizowany, jest czysty. Pokój był dobrze wyposażony. Niestety, pobyt w tym hotelu był koszmarem. Po pierwsze, pokój jest mikroskopijnych rozmiarów i dwie osoby nie mogą w nim spokojnie przebywać. Nie ma nawet gdzie rozłożyć walizki. Co najgorsze, cały pokój był pomalowany na czarny/ciemno granatowy kolor, włącznie z sufitem. Na dodatek, w pokoju było brak odpowiedniego oświetlenia (jedna lampka z 20 watową żarówką) i nie tworzyło to wcale romantycznego nastroju. Obsługa powiedziała, że jak chcemy więcej światła/lamp, to musimy dopłacić do droższego pokoju, który jest pomalowany na biało. Szkoda, że nie mieliśmy latarki. Nie polecam!
Lai M. Podróż służbowa Malaysia, 15 kwietnia 2014
The hotel has great location!

Clean, new and centrally located.
8
Good...
Khor H. Podróż z partnerem Malaysia, 12 kwietnia 2014
Great location. A little pricey for a small room

Location, cleanliness.
6
Acceptable but not with that price
Alfredo B. Podróż z partnerem Spain, 12 kwietnia 2014
Decent (but small) rooms in Chinatown

Clean, centrally located, strong Wifi
6,3
The Porcelain is a decent hotel in Chinatown. Staff is well trained and professional. Rooms are spotless, although very small. When given a room without window, as for one. Also, ask for upgrade, as usually they upgrade with no cost if they have availability. Good thing for professionals is that WIFI is very strong, bed is very comfortable and clean, and the hotel is hassle free. And price is competitive for Singapore.
Man W. Podróż służbowa Hong Kong, 11 kwietnia 2014
below std, can better, it is management question

location good, room clean and tidy
5,3
booked room advance, but no room available when check-in, offer upgrade room, but no window and no deck for working, the toilet sink base is water leakage, rinse hose leakage, cloth cabinet the lamp was burnt, no replacement. Total view point is below standard. Need to improve to catch back business. The room partition is thin, easy disturb by next room sound, such as baby crying and water pipe inside water is running.
Wing Y. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 11 kwietnia 2014
too small room with too expensive prices

well designed room, all included package of hotel tools, and very near to MRT
7,7
the room is too small, not even can put our luggage a bit dirty , but the room is well designed, services of the staff were good, very near to MRT
Michael C. Podróż służbowa Denmark, 10 kwietnia 2014
Nice Hotel

Staff, location, room
8,3
I was pleasantly surprised by my stay at the hotel. I had ordered a smaller room, but I got upgraded to a really nice suite. The room was very nice and the staff very nice as well. They offered to keep my bags for me as well. Although I didnt need it.
Josephine A. Wycieczka w pojedynkę Indonesia, 10 kwietnia 2014
Not as expected

Great location, Close to public transport and local restaurants
5,3
I expect the room to be as nice as the picture but didn't know that it would be that small, not to mention the narrow corridor. I was charged around SGD 210 for a night which at normal season I can get a room at Orchard road but since it's a last minute booking and peak season in April, I have not much choice. Perhaps for those who don't want too much hassle on accommodation, the Porcelain Hotel would be a good choice. They have a great location near Chinatown MRT. People can just shop and eat and go back to rest
Nalinrat T. Podróż służbowa Thailand, 9 kwietnia 2014
Clean and confort hotel

cleanliness, friendly staff, value for money
8

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - WejściePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - ŁazienkaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - ŁazienkaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - FoyerPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - WidokPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - OkolicaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcjaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcjaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - ŁazienkaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - OgródPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hoteluPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B04