Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown, Singapur 059526

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 7819 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
6,7
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
6,9
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,0
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (7819)
Sortuj według:
Michal R. Podróże grupowe Poland, 14 lutego 2013
Bardzo dobra lokalizacja, bardzo małe pokoje.

Szybki internet WiFi, świetna obsługa, ciekawy wystrój łazienki
5,7
hotel w bardzo dobrej lokalizacji (200 metrów do najbliższej stacji metra), w dzielnicy chinatown, powalającej różnorodnością i klimatem. okolica czysta i zadbana. wystrój publicznych pomieszczeń hotelu, takich jak korytarze czy główny hall - ciekawy (ciemna kolorystyka, gra światła, orientalne i porcelanopodobne wzory). bardzo uprzejma obsługa. drukowanie dokumentów płatne, 25 centów singapurskich za stronę (czarno-białe wydruki). budzenie za darmo. wnętrze pokoju - tu już gorzej (na podstawie pokoju 219). niezależnie od tego czy zamówimy podwójne łóżko, czy pojedyncze, będzie to jeden duży, lub dwa małe materace leżące na czymś w rodzaju katafalku. mało miejsca na cokolwiek (przejście, położenie bagaży, etc). łazienki zrobione na zasadzie podzielenia pomieszczenia na dwie części przydymionym lustrem weneckim (w przypadku oparcia się o "ścianę" łazienki, od strony pokoju wszystko widać, jeżeli w łazience zapalone jest światło). sufit - nisko jak na europejskie standardy, w dziwny sposób zrobiony sufit podwieszany - tylko na połowie powierzchni sklepienia. klimatyzacja działa bez zastrzeżeń. butelkowana woda podawana codziennie - w cenie. czajnik oraz kawa i herbata (lipton - taki prawdziwy jak dawniej, a nie tanie resztki jak obecnie w polsce), filiżanki, łyżeczki - w cenie. lodówka - ale bez mini baru, pusta. hałas od strony ulicy - znikomy. światło - tragiczne! jeżlei ktoś musi używać komputera a ma słaby wzrok, to polecam zaopatrzyć się w dodatkowe źródło światła - powodem efektu ciemności są ciemnoniebieskie ściany. biurko jest strasznie wąskie. polecam osobom młodym, którym zależy na tym by gdzieś spać ze spokojem, bez innych osób na głowie. backpackerom lubiącym towarzytwo a mniej zwracającym uwagę na warunki polecam tańsze, aczkowliek mniej schludne miejsca (hostele lub słynne "backpackers inn"). nie polecam osobom starszym i o słabym wzroku (kanty drewnianych ciemnych mebli w połączeniu ze słabym światłem i wąskimi przejściami są zabójcze dla piszczeli).
Informacje na temat życia nocnego: o wiele bardziej polecam zwiedzać okolicę (dzielnica chińska) w nocy. mnóstwo jedzenia, straganów, można się poczuć jak w chinach. odradzam, jeżeli ktoś ma awersję do tłumów. chińskie knajpki są bardzo dobrze zaopatrzone, pomimo nieco wyższych cen polecam pagoda street - tam można się faktycznie najeść. w dzień mniej jest otwartych miejsc z jedzeniem, to typowe w tych rejonach - bądź co bądź w nocy nie ma palącego słońca, choć specjalnie zimniej przez to nie jest.
Zgłoś tą recenzję
Natalia C. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 4 stycznia 2013
Coś strasznego

Lokalizacja
6,3
Zacznę od pozytywów. Hotel jest bardzo dobrze zlokalizowany, jest czysty. Pokój był dobrze wyposażony. Niestety, pobyt w tym hotelu był koszmarem. Po pierwsze, pokój jest mikroskopijnych rozmiarów i dwie osoby nie mogą w nim spokojnie przebywać. Nie ma nawet gdzie rozłożyć walizki. Co najgorsze, cały pokój był pomalowany na czarny/ciemno granatowy kolor, włącznie z sufitem. Na dodatek, w pokoju było brak odpowiedniego oświetlenia (jedna lampka z 20 watową żarówką) i nie tworzyło to wcale romantycznego nastroju. Obsługa powiedziała, że jak chcemy więcej światła/lamp, to musimy dopłacić do droższego pokoju, który jest pomalowany na biało. Szkoda, że nie mieliśmy latarki. Nie polecam!
Zgłoś tą recenzję
Tan S. Podróże z partnerem Singapore, 10 lutego 2016
Super Gd Location

Location, convenient, easy access
6,7
Overall is a 1 night stay, but then the bed lining seem to be abit dirty and also the aircon noise is pretty loud while we were in the room. Maybe can improved on the maintenance of aircon and also the bed lining etc.
Zgłoś tą recenzję
Thikieumai N. Rodziny z małymi dziećmi Vietnam, 9 lutego 2016
near markets and Malls

near a lot of restaurants ; near MRT Chinatown; Friendly
7
near a lot of restaurants ; near MRT Chinatown; Friendly
Zgłoś tą recenzję
Thikieumai N. Rodziny z małymi dziećmi Vietnam, 7 lutego 2016
near markets and Malls

near a lot of restaurants ; near MRT Chinatown; Friendly
7
near a lot of restaurants ; near MRT Chinatown; Friendly Upgraded me from Executive to Premium. tks
Zgłoś tą recenzję
Glendon H. Podróże służbowe Australia, 6 lutego 2016
Good location, cheap price, tiny tiny room

Location, cleanliness, quiet
6,3
My company only allowed me a cheap hotel, so it isn't like I expected the Taj Mahal. However, the room was tiny, like a broom closet. The fridge did not work. That sucked, in a hot country like Singapore.
Zgłoś tą recenzję
Aik K. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 3 lutego 2016
Charming hotel

Layout of room, cleanliness and service
8
Good! They had all the right amenities for a really comfortable stay and the showers were great! Overall, no complaints at all and was thoroughly satisfied.
Zgłoś tą recenzję
Ran W. Podróże z partnerem Singapore, 28 stycznia 2016
Hello

Nil
4,7
Overrated
Zgłoś tą recenzję
Tew C. Podróże z partnerem Malaysia, 28 stycznia 2016
Great for any location in Singapore

Locations
6,7
It is great to stay here because the design is special. But yet the hotel condition is abit old, but acceptable. The bed is good to sleep. The bath room design is nice. Our bed is king size and the room quite big compared to this budget room.
Zgłoś tą recenzję
Choo C. Podróże z partnerem Malaysia, 27 stycznia 2016
Taste & Try.

it is near to all major transportation, MRT, Bus and Taxi. It is also all kind all food available and shopping in Chinatown.
7
Good.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - OgródPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - FoyerPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcjaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - SpaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C07