Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown, Singapur 059526

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 8042 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
6,8
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
6,9
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,0
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (8042)
Sortuj według:
Michal R. Podróże grupowe Poland, 14 lutego 2013
Bardzo dobra lokalizacja, bardzo małe pokoje.

Szybki internet WiFi, świetna obsługa, ciekawy wystrój łazienki
5,7
hotel w bardzo dobrej lokalizacji (200 metrów do najbliższej stacji metra), w dzielnicy chinatown, powalającej różnorodnością i klimatem. okolica czysta i zadbana. wystrój publicznych pomieszczeń hotelu, takich jak korytarze czy główny hall - ciekawy (ciemna kolorystyka, gra światła, orientalne i porcelanopodobne wzory). bardzo uprzejma obsługa. drukowanie dokumentów płatne, 25 centów singapurskich za stronę (czarno-białe wydruki). budzenie za darmo. wnętrze pokoju - tu już gorzej (na podstawie pokoju 219). niezależnie od tego czy zamówimy podwójne łóżko, czy pojedyncze, będzie to jeden duży, lub dwa małe materace leżące na czymś w rodzaju katafalku. mało miejsca na cokolwiek (przejście, położenie bagaży, etc). łazienki zrobione na zasadzie podzielenia pomieszczenia na dwie części przydymionym lustrem weneckim (w przypadku oparcia się o "ścianę" łazienki, od strony pokoju wszystko widać, jeżeli w łazience zapalone jest światło). sufit - nisko jak na europejskie standardy, w dziwny sposób zrobiony sufit podwieszany - tylko na połowie powierzchni sklepienia. klimatyzacja działa bez zastrzeżeń. butelkowana woda podawana codziennie - w cenie. czajnik oraz kawa i herbata (lipton - taki prawdziwy jak dawniej, a nie tanie resztki jak obecnie w polsce), filiżanki, łyżeczki - w cenie. lodówka - ale bez mini baru, pusta. hałas od strony ulicy - znikomy. światło - tragiczne! jeżlei ktoś musi używać komputera a ma słaby wzrok, to polecam zaopatrzyć się w dodatkowe źródło światła - powodem efektu ciemności są ciemnoniebieskie ściany. biurko jest strasznie wąskie. polecam osobom młodym, którym zależy na tym by gdzieś spać ze spokojem, bez innych osób na głowie. backpackerom lubiącym towarzytwo a mniej zwracającym uwagę na warunki polecam tańsze, aczkowliek mniej schludne miejsca (hostele lub słynne "backpackers inn"). nie polecam osobom starszym i o słabym wzroku (kanty drewnianych ciemnych mebli w połączeniu ze słabym światłem i wąskimi przejściami są zabójcze dla piszczeli).
Informacje na temat życia nocnego: o wiele bardziej polecam zwiedzać okolicę (dzielnica chińska) w nocy. mnóstwo jedzenia, straganów, można się poczuć jak w chinach. odradzam, jeżeli ktoś ma awersję do tłumów. chińskie knajpki są bardzo dobrze zaopatrzone, pomimo nieco wyższych cen polecam pagoda street - tam można się faktycznie najeść. w dzień mniej jest otwartych miejsc z jedzeniem, to typowe w tych rejonach - bądź co bądź w nocy nie ma palącego słońca, choć specjalnie zimniej przez to nie jest.
Zgłoś tą recenzję
Natalia C. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 4 stycznia 2013
Coś strasznego

Lokalizacja
6,3
Zacznę od pozytywów. Hotel jest bardzo dobrze zlokalizowany, jest czysty. Pokój był dobrze wyposażony. Niestety, pobyt w tym hotelu był koszmarem. Po pierwsze, pokój jest mikroskopijnych rozmiarów i dwie osoby nie mogą w nim spokojnie przebywać. Nie ma nawet gdzie rozłożyć walizki. Co najgorsze, cały pokój był pomalowany na czarny/ciemno granatowy kolor, włącznie z sufitem. Na dodatek, w pokoju było brak odpowiedniego oświetlenia (jedna lampka z 20 watową żarówką) i nie tworzyło to wcale romantycznego nastroju. Obsługa powiedziała, że jak chcemy więcej światła/lamp, to musimy dopłacić do droższego pokoju, który jest pomalowany na biało. Szkoda, że nie mieliśmy latarki. Nie polecam!
Zgłoś tą recenzję
Tomas P. Podróże z partnerem United States of America, 3 maja 2016
Chinatown Central
6
Love it when the hotel is close by to Chinatown with lots of shops, parks, restaurants, street foods, public transportation, and helpful customer service.
Zgłoś tą recenzję
Yoke F. Podróże z partnerem Singapore, 2 maja 2016
Cosy Hotel With Good Location
4,3
Hot upgraded to a room with Jacuzzi although I booked Deluxe only. The room was big but one big problem is that they was no curtain and the room was extremely bright in the morning thus, not able to rest. Travellers who like to sleep late might want to take note. Otherwise cosy room and the location was good.
Zgłoś tą recenzję
Kanokporn S. Wycieczki w pojedynkę Thailand, 1 maja 2016
Small but Worth the Pay
5
Room is a bit dark for the first floor with no window. Comfy bed and enough facilities. Easy access to MRT, shopping and dining places
Zgłoś tą recenzję
Gaia P. Podróże z partnerem Malaysia, 1 maja 2016
good location
5
good location
Zgłoś tą recenzję
Winston S. Podróże służbowe Singapore, 30 kwietnia 2016
Cramped, small, poorly designed room;
3,3
The double room that I stayed in was small and have little space to move around. There wasn't even enough floor space lay down my luggage and open it. When mentioned about the small room, the staff suggested that I upgraded by paying $20 to a bigger room. Then, he showed me the room sizes; my current was 12-16 sq m, and the "bigger" room was 14 sq m. I am supposed to pay to upgrade to a "bigger" room that could even smaller than my current one. I don't know who came out with the idea of having a toilet seat right under the shower. Japanese hotel rooms may be small, but the designs are well thought out. Here, it just appears that they are trying to cramp as much as possible into as small as possible space, so that they can create more rooms to make money. Well, although the location is great, the other aspects far outweighs that. I have stayed in another hotel in the locality which also small, didn't make me feel claustrophobic. Adding to that, some of the staff cannot even speak/understand simple English! This is outrageous.
Zgłoś tą recenzję
Esther N. Podróże z partnerem Malaysia, 30 kwietnia 2016
air con no good
4,7
1) Air con not v strong and noisy 2) towels have a lot holes
Zgłoś tą recenzję
Yih-Luen H. Podróże służbowe Taiwan, 29 kwietnia 2016
Good Hotel
6,3
Good Hotel
Zgłoś tą recenzję
Wai S. Podróże z partnerem Hong Kong, 29 kwietnia 2016
Good location
5,7
Gd location, gd service but small room & can see inside the toliet
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - OgródPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - FoyerPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcjaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - SpaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C04