Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown, Singapur 059526

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,1

z 8105 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
6,8
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
7,0
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,0
Jedzenie/Posiłki
5,7
Wszystkie recenzje (8105)
Sortuj według:
Michal R. Podróże grupowe Poland, 14 lutego 2013
Bardzo dobra lokalizacja, bardzo małe pokoje.

Szybki internet WiFi, świetna obsługa, ciekawy wystrój łazienki
5,7
hotel w bardzo dobrej lokalizacji (200 metrów do najbliższej stacji metra), w dzielnicy chinatown, powalającej różnorodnością i klimatem. okolica czysta i zadbana. wystrój publicznych pomieszczeń hotelu, takich jak korytarze czy główny hall - ciekawy (ciemna kolorystyka, gra światła, orientalne i porcelanopodobne wzory). bardzo uprzejma obsługa. drukowanie dokumentów płatne, 25 centów singapurskich za stronę (czarno-białe wydruki). budzenie za darmo. wnętrze pokoju - tu już gorzej (na podstawie pokoju 219). niezależnie od tego czy zamówimy podwójne łóżko, czy pojedyncze, będzie to jeden duży, lub dwa małe materace leżące na czymś w rodzaju katafalku. mało miejsca na cokolwiek (przejście, położenie bagaży, etc). łazienki zrobione na zasadzie podzielenia pomieszczenia na dwie części przydymionym lustrem weneckim (w przypadku oparcia się o "ścianę" łazienki, od strony pokoju wszystko widać, jeżeli w łazience zapalone jest światło). sufit - nisko jak na europejskie standardy, w dziwny sposób zrobiony sufit podwieszany - tylko na połowie powierzchni sklepienia. klimatyzacja działa bez zastrzeżeń. butelkowana woda podawana codziennie - w cenie. czajnik oraz kawa i herbata (lipton - taki prawdziwy jak dawniej, a nie tanie resztki jak obecnie w polsce), filiżanki, łyżeczki - w cenie. lodówka - ale bez mini baru, pusta. hałas od strony ulicy - znikomy. światło - tragiczne! jeżlei ktoś musi używać komputera a ma słaby wzrok, to polecam zaopatrzyć się w dodatkowe źródło światła - powodem efektu ciemności są ciemnoniebieskie ściany. biurko jest strasznie wąskie. polecam osobom młodym, którym zależy na tym by gdzieś spać ze spokojem, bez innych osób na głowie. backpackerom lubiącym towarzytwo a mniej zwracającym uwagę na warunki polecam tańsze, aczkowliek mniej schludne miejsca (hostele lub słynne "backpackers inn"). nie polecam osobom starszym i o słabym wzroku (kanty drewnianych ciemnych mebli w połączeniu ze słabym światłem i wąskimi przejściami są zabójcze dla piszczeli).
Informacje na temat życia nocnego: o wiele bardziej polecam zwiedzać okolicę (dzielnica chińska) w nocy. mnóstwo jedzenia, straganów, można się poczuć jak w chinach. odradzam, jeżeli ktoś ma awersję do tłumów. chińskie knajpki są bardzo dobrze zaopatrzone, pomimo nieco wyższych cen polecam pagoda street - tam można się faktycznie najeść. w dzień mniej jest otwartych miejsc z jedzeniem, to typowe w tych rejonach - bądź co bądź w nocy nie ma palącego słońca, choć specjalnie zimniej przez to nie jest.
Natalia C. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 4 stycznia 2013
Coś strasznego

Lokalizacja
6,3
Zacznę od pozytywów. Hotel jest bardzo dobrze zlokalizowany, jest czysty. Pokój był dobrze wyposażony. Niestety, pobyt w tym hotelu był koszmarem. Po pierwsze, pokój jest mikroskopijnych rozmiarów i dwie osoby nie mogą w nim spokojnie przebywać. Nie ma nawet gdzie rozłożyć walizki. Co najgorsze, cały pokój był pomalowany na czarny/ciemno granatowy kolor, włącznie z sufitem. Na dodatek, w pokoju było brak odpowiedniego oświetlenia (jedna lampka z 20 watową żarówką) i nie tworzyło to wcale romantycznego nastroju. Obsługa powiedziała, że jak chcemy więcej światła/lamp, to musimy dopłacić do droższego pokoju, który jest pomalowany na biało. Szkoda, że nie mieliśmy latarki. Nie polecam!
Matt L. Podróże z partnerem United States of America, 25 maja 2016
Middle deec
5,3
Location is great. Right in China Town and about 2min from the Chinatown MRT stop, which means only about S$2 and 15min from Gardens by the Bay, etc. Several good restaurants nearby and tasty street meat right at the corner. 50-60 min total travel time from the airport via MRT. Rooms are very compact. Not much space to move once you put your bag down. Sufficient if all you need is a place to sleep and shower. Beds and the shower/bathroom seem very clean, but gave cleanliness 2 stars because the walls are filthy, which gives the whole room a dirty appearance. If they scrubbed the walls the rooms would look nice. This is based on seeing the inside of two deluxe rooms. Staff is great. Very helpful and friendly. In my experience this a decent value for the location and also in comparison to other nearby options. Would suggest not paying for the superior or deluxe room upgrades as they all seem about the same and they may upgrade you for free anyway.
Cheong J. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 25 maja 2016
Near to the Mrt station
5
Very near to the mrt station
Chanisa P. Podróże z partnerem Thailand, 24 maja 2016
Near MRT station, convenient, clean
6
This hotel is very near from Chinatown MRT station. So you can travel to any areas in Singapore very conveniently. The room is clean and comfortable even if it is small. The location of this hotel is in Chinatown and you can visit a lot of famous attractions in Chinatown easily. You can also find a lot of restaurants and have delicious meals. Great place for staying.
Chee H. Wycieczki w pojedynkę Malaysia, 22 maja 2016
Fusion and classy
6,7
Had a wonderful stay at the hotel.
Sergio M. Podróże z partnerem Italy, 22 maja 2016
location
4,7
good location
Atieka N. Podróże z partnerem Malaysia, 20 maja 2016
Worth every penny! 👍🏼
6,7
Everything is great!
Chaiwat P. Podróże z partnerem Thailand, 20 maja 2016
location
5,3
nice location , its easy to go to street food
Chaiwat P. Podróże z partnerem Thailand, 19 maja 2016
ืnice location
4,7
it's really good location. easy to find something to eat such as street food but the room is very small
Recenzje 1 - 2 z 2
Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - OgródPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - FoyerPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - RecepcjaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - SpaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Pokój gościnnyPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Hotel z zewnątrzPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - Wnętrze hotelu


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A08