Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Pousada Marina Infante Hotel

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Makau

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,2

z 1682 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
7,5
Lokalizacja
7,2
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (1682)
Sortuj według:
Piotr L. Podróże z partnerem 16 stycznia 2012
Słaby, stary hotel

W miarę czysto
4
Slaby hotel, pełen Chińczykow, fatalne jedzenie. Obsługa w hotelu mało pomocna, niechętnie i obrażana na cały świat. Do centrum macao dość daleko, na drugiej części wyspy. Śniadanie i kolacje w formie bufetu - jedzenia dużo, ale niesmaczne i miałam wrażenie, w niektórych przypadkach stare.
Informacje na temat zwiedzania: Hotel położony na przeciw jednego z większych i lepszych kasyn, spacerkiem 5 min
Zgłoś tą recenzję
Piotr P. Podróże służbowe Poland, 22 sierpnia 2010
Pousada Marina Infante Hotel

Bliskość kasyna, czystość w hotelu
7
Hotel położony w dość dużej odległości od centrum Taipy. Brak przystanków autobusowych - jedyna możliwa komunikacja to taxi. Niedaleko jest za to do miejskiego basenu i stadionu. Pokoje w hotelu są ciche i sprzątane codziennie, miła obsługa. Jedzenie dość monotonne, może się znudzić jedzenie tego samego już po kilku dniach.
Informacje na temat hoteli: Hotel położony w dość dużej odległości od centrum Taipy. Brak przystanków autobusowych - jedyna możliwa komunikacja to taxi. Niedaleko jest za to do miejskiego basenu i stadionu. Pokoje w hotelu są ciche i sprzątane codziennie, miła obsługa. Jedzenie dość monotonne, może się znudzić jedzenie tego samego już po kilku dniach.
Zgłoś tą recenzję
Toh K. Podróże służbowe Singapore, 2 maja 2016
fantastic hotel
6,7
nice n delicious breakfast fast check in n check out staff polite n helpful room clean
Zgłoś tą recenzję
Toh K. Podróże służbowe Singapore, 2 maja 2016
marvellous hotel
6,7
fantastic delicious breakfast room free wifi fast check in n check out although hotel old but room is clean
Zgłoś tą recenzję
Lo W. Rodziny z dużymi dziećmi Hong Kong, 26 marca 2016
Wifi
4,7
No wifi in this hotel
Zgłoś tą recenzję
Yuk L. Rodziny z dużymi dziećmi Hong Kong, 1 stycznia 2016
disappointing

Good pool, good staff at the pool and good to play table tennis
5,7
We have booked a non-smoking suite with breakfast for one night. When check-in, staff claimed that we have only booked a twin bed room. Furthermore, no more non-smoking room available. Asked her to check carefully but was told that the price we paid was so low(around HKD 2300) of course not a price for suite. Only asked her to check clearly when we eventually got what we have booked. Yet, the room claimed to be non-smoking but only for half a floor!!! So bad smoking smell.
Zgłoś tą recenzję
Raymond T. Wycieczki w pojedynkę Hong Kong, 28 grudnia 2015
Pretty good experience

Good location, ok price, free breakfast
6,7
Zgłoś tą recenzję
Tai K. Rodziny z dużymi dziećmi Malaysia, 27 grudnia 2015
will not come back again
2
poor location hard to get taxi expensive
Zgłoś tą recenzję
Fu L. Podróże służbowe China, 26 grudnia 2015
Pousada Marina Infante Hotel
7,7
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Zgłoś tą recenzję
Edmund L. Podróże z partnerem Singapore, 21 grudnia 2015
Excellent location so so hotel

Location location location
7,3
Excellent location, just opposite the Galaxy Dated rooms and decor with poor breakfast Staff speak limited English Suitable for travellers wanting to visit the Galaxy on a budget
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
Pousada Marina Infante Hotel MakauPousada Marina Infante Hotel Makau - Hotel z zewnątrzPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - ŁazienkaPousada Marina Infante Hotel Makau - ŁazienkaPousada Marina Infante Hotel Makau - BufetPousada Marina Infante Hotel Makau - SiłowniaPousada Marina Infante Hotel Makau - Hotel z zewnątrzPousada Marina Infante Hotel Makau - RestauracjaPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - ŁazienkaPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - RestauracjaPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - RecepcjaPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Hotel z zewnątrzPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - ŁazienkaPousada Marina Infante Hotel Makau - RestauracjaPousada Marina Infante Hotel Makau - FoyerPousada Marina Infante Hotel Makau - WejściePousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - WyposażeniePousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - FoyerPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Transport w pobliżuPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - RestauracjaPousada Marina Infante Hotel Makau - ŁazienkaPousada Marina Infante Hotel Makau - FoyerPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - FoyerPousada Marina Infante Hotel Makau - ŁazienkaPousada Marina Infante Hotel Makau - BasenPousada Marina Infante Hotel Makau - SiłowniaPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - SiłowniaPousada Marina Infante Hotel Makau - SiłowniaPousada Marina Infante Hotel Makau - RestauracjaPousada Marina Infante Hotel Makau - RecepcjaPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - Basen


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A07