Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Pousada Marina Infante Hotel

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makau (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Pousada Marina Infante Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Pousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnny Pousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnny Pousada Marina Infante Hotel Makau - Łazienka Pousada Marina Infante Hotel Makau - Apartament Pousada Marina Infante Hotel Makau - Apartament Pousada Marina Infante Hotel Makau - Łazienka Pousada Marina Infante Hotel Makau - Bufet Pousada Marina Infante Hotel Makau - Siłownia Pousada Marina Infante Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Pousada Marina Infante Hotel Makau - Restauracja Pousada Marina Infante Hotel Makau - Basen Pousada Marina Infante Hotel Makau - Wnętrze hotelu Pousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnny Pousada Marina Infante Hotel Makau - Apartament Pousada Marina Infante Hotel Makau - Łazienka
Pousada Marina Infante Hotel Makau - Apartament Pousada Marina Infante Hotel Makau - Restauracja Pousada Marina Infante Hotel Makau - Apartament Pousada Marina Infante Hotel Makau - Recepcja Pousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnny Pousada Marina Infante Hotel Makau - Hotel z zewnątrz Pousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnny Pousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnny Pousada Marina Infante Hotel Makau - Łazienka Pousada Marina Infante Hotel Makau - Restauracja Pousada Marina Infante Hotel Makau - Foyer Pousada Marina Infante Hotel Makau - Wejście
Okolica: Taipa / Cotai Liczba pokoi: 312

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,2

na podstawie
1643 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
7,2
Ocena pracowników
7,2
Warunki w hotelu/Czystość
7,5
Komfort pokoju
7,4
Jedzenie/Posiłki
6,5
Wszystkie recenzje (1643)
Sortuj według:
Piotr L. Podróż z partnerem 16 stycznia 2012
Słaby, stary hotel

W miarę czysto
4
Slaby hotel, pełen Chińczykow, fatalne jedzenie. Obsługa w hotelu mało pomocna, niechętnie i obrażana na cały świat. Do centrum macao dość daleko, na drugiej części wyspy. Śniadanie i kolacje w formie bufetu - jedzenia dużo, ale niesmaczne i miałam wrażenie, w niektórych przypadkach stare.
Informacje na temat zwiedzania: Hotel położony na przeciw jednego z większych i lepszych kasyn, spacerkiem 5 min
Zgłoś tą recenzję
Piotr P. Podróż służbowa Poland, 22 sierpnia 2010
Pousada Marina Infante Hotel

Bliskość kasyna, czystość w hotelu
7
Hotel położony w dość dużej odległości od centrum Taipy. Brak przystanków autobusowych - jedyna możliwa komunikacja to taxi. Niedaleko jest za to do miejskiego basenu i stadionu. Pokoje w hotelu są ciche i sprzątane codziennie, miła obsługa. Jedzenie dość monotonne, może się znudzić jedzenie tego samego już po kilku dniach.
Informacje na temat hoteli: Hotel położony w dość dużej odległości od centrum Taipy. Brak przystanków autobusowych - jedyna możliwa komunikacja to taxi. Niedaleko jest za to do miejskiego basenu i stadionu. Pokoje w hotelu są ciche i sprzątane codziennie, miła obsługa. Jedzenie dość monotonne, może się znudzić jedzenie tego samego już po kilku dniach.
Zgłoś tą recenzję
Kwan H. Wycieczka w pojedynkę South Korea, 29 lipca 2015
so so
5
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Zgłoś tą recenzję
Ngan C. Podróż z partnerem Malaysia, 21 kwietnia 2015
Good location big room

Good location big room
6,7
No free shutter bus to airport , reasonable price, good place, big room, the breakfast is the same food everyday - not delicious
Zgłoś tą recenzję
Kim C. Podróż z partnerem Malaysia, 20 kwietnia 2015
no value to buy
3
nothing is best. is far to galaxy and venetian, coz road for crossing all close, need walk around just can reach. go galaxy need 20min. staff for check in is bad service, even in front me just 1 customer I still need wait for 30min for check in. and I request in my booking for non smoking room, they are giving me smoking room, all night smell with smoke. and call for booking shutter bus, they say no called book, must came down reception, and saying 5min will depart, when I direct going down. they saying bus is depart. ask me walk to my destination.
Zgłoś tą recenzję
Tze H. Podróż w większej grupie Malaysia, 14 marca 2015
good location

location,helpful staff, clean room
9,7
Zgłoś tą recenzję
Arman M. Wycieczka w pojedynkę Russia, 4 marca 2015
Again GOOD Pousada!!!

Clean, good staff, good breakfast
10
I am in this hotel many times. Clean hotel with good staff and breakfast. Very good 4 star hotel, is near Galaxy and Venetian. Will come again
Zgłoś tą recenzję
Arman M. Wycieczka w pojedynkę Russia, 3 marca 2015
Very Good and clean Hotel

Clean, breakfast and helpy staff
10
Many time in this hotel, clean and good breakfast. When you bok with agoda, mini bar is also free to use, beer and others. Have shuttle buse. This hotel is near Galaxy and Venetian.
Zgłoś tą recenzję
Soai A. Podróż z partnerem Hong Kong, 24 stycznia 2015
Is value for the money

Convenient place, some improvemennt for the breakfast
6,3
Is Ok for us. The bus suttle is very useful and convenient.
Zgłoś tą recenzję
Hussain M. Podróż w większej grupie India, 4 stycznia 2015
Decent Hotel with a good location

comfort, location, price
7,3
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Pousada Marina Infante Hotel MakauPousada Marina Infante Hotel Makau - Hotel z zewnątrzPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - ŁazienkaPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - ŁazienkaPousada Marina Infante Hotel Makau - BufetPousada Marina Infante Hotel Makau - SiłowniaPousada Marina Infante Hotel Makau - Hotel z zewnątrzPousada Marina Infante Hotel Makau - RestauracjaPousada Marina Infante Hotel Makau - BasenPousada Marina Infante Hotel Makau - Wnętrze hoteluPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - ŁazienkaPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - RestauracjaPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - RecepcjaPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Hotel z zewnątrzPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - ŁazienkaPousada Marina Infante Hotel Makau - RestauracjaPousada Marina Infante Hotel Makau - FoyerPousada Marina Infante Hotel Makau - WejściePousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - WyposażeniePousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - FoyerPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Transport w pobliżuPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - RestauracjaPousada Marina Infante Hotel Makau - ŁazienkaPousada Marina Infante Hotel Makau - FoyerPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - FoyerPousada Marina Infante Hotel Makau - ŁazienkaPousada Marina Infante Hotel Makau - BasenPousada Marina Infante Hotel Makau - SiłowniaPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - SiłowniaPousada Marina Infante Hotel Makau - Pokój gościnnyPousada Marina Infante Hotel Makau - SiłowniaPousada Marina Infante Hotel Makau - RestauracjaPousada Marina Infante Hotel Makau - RecepcjaPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - ApartamentPousada Marina Infante Hotel Makau - Basen

Recenzje klientów - Pousada Marina Infante Hotel, Makau

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C08