Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong kong, Hongkong 00852

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,8

z 5384 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
7,6
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,9
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
6,8
Wszystkie recenzje (5384)
Sortuj według:
Wlodzimierz M. Wycieczki w pojedynkę Italy, 16 maja 2010
hong kong may 2010

polozenie
5,3
jezeli sie wezmie pod uwage punkty, ktore napisalem przeciw to hotel jest prawie ok, jest dobrze polozony, lepiej nie jesc w hotelu gdyz jedzenie jest takie sobie, najlepiej sie wybrac na pobliski night market na Temple Street. W tym samym budunku co hotel jest rowniez stacja metra Jordan. Czyli tylko i wylacznie polozenie, zadne szczegolne czy worozniajace sie zalety tego hotelu nie powoduja ze sie chce do niego ponownie powrocic
Zgłoś tą recenzję
Czajkowski A. Podróże z partnerem Poland, 30 kwietnia 2010
PRUDENTIAL HKG

ŚWIETNE POŁOŻENIE HOTELU NA TST NAD STACJA MTR JORDAN
6,7
Zgłoś tą recenzję
Bogumila O. Podróże służbowe Poland, 12 października 2009
Prudential Hotel Hong Kong

Bardzo łatwy dojazd, Dobra lokalizacja, Duże pokoje, Uprzejam obsluga, super bar, dobra cena, fitnes i basen
9
Bardzo dobra lokalizacja dojazd bez stania w korkach, stacja metra wystarczy zjechac winda co oszczedza czas w poruszaniu sie po zatloczonym Hong Kongu, pokoje przestronnen i duze jak na Kong Kong, Lokalne centrum handlowe na niższych kondynacjach, bardzo przyjazny bar na poziomie recepcji z muzyka na żywo, Polecam
Informacje na temat restauracji: W okolicy wile resturacji z kuchnia z calego swiata
Zgłoś tą recenzję
Lim N. Podróże z partnerem Singapore, 2 maja 2016
scary room
4
We found a small cockroache upon check in at room 838 inside the wardrobe. Informed the staff and they send 2 staff up to spray insecticide around the room but found a cockroach again on our 2nd night stay in the middle of the night when I wake up to use the toilet...other than the cockroaches everything is just fine.
Zgłoś tą recenzję
Lam C. Podróże z partnerem Hong Kong, 29 kwietnia 2016
Nice hotel
5,7
Good Location ,
Zgłoś tą recenzję
Nathamon R. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 26 kwietnia 2016
Good location, easy to travel around.
4,7
I requested for non-smoking room, but got room on 14th floor with heavy smell of smoking even the whole floor, the pillow was to hard and high for me, so I couldn't sleep on the first night. I should have ask to change at the first stage, but it was late night so I let it pass till the next day. I moved to a new room on 11th floor which was OK. I would suggest if the hotel could have 2 pillows for each person thick/soft and thin so this can serve all kind of clients.
Zgłoś tą recenzję
Hsiuh F. Podróże służbowe Singapore, 26 kwietnia 2016
Convenient location
5,7
Just next to train station. This is what I want. It was so convenient overall.
Zgłoś tą recenzję
Sunantha J. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 24 kwietnia 2016
Good location and clean
4,3
Booked this hotel because of the location, near Jordan MTR. Room is clean and tidy. The staff who help with check-in speak poor Mandarin Chinese ( as they mix Cantonese and Mandarin together) and it's hard to understand, better use English. Superior room come with bathtub, but bathtub stopper was broken so couldn't use it.
Zgłoś tą recenzję
Li C. Podróże z partnerem Malaysia, 24 kwietnia 2016
Location
6,7
Excellent location
Zgłoś tą recenzję
Chin W. Podróże służbowe Malaysia, 22 kwietnia 2016
The location is great.
5,3
Not really worth for money as some time the rate is too high.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
Prudential Hotel Hong kongPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - ŁazienkaPrudential Hotel Hong kong - ŁazienkaPrudential Hotel Hong kong - ApartamentPrudential Hotel Hong kong - ApartamentPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - WyposażeniePrudential Hotel Hong kong - WyposażeniePrudential Hotel Hong kong - WyposażeniePrudential Hotel Hong kong - Centrum BiznesowePrudential Hotel Hong kong - Centrum BiznesowePrudential Hotel Hong kong - FoyerPrudential Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzPrudential Hotel Hong kong - ApartamentPrudential Hotel Hong kong - ApartamentPrudential Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - ApartamentPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - Centrum BiznesowePrudential Hotel Hong kong - BasenPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - RestauracjaPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - ŁazienkaPrudential Hotel Hong kong - WejściePrudential Hotel Hong kong - ŁazienkaPrudential Hotel Hong kong - Sala BalowaPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - RestauracjaPrudential Hotel Hong kong - Sala BalowaPrudential Hotel Hong kong - ApartamentPrudential Hotel Hong kong - SiłowniaPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - ApartamentPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - ŁazienkaPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - RestauracjaPrudential Hotel Hong kong - Sala BalowaPrudential Hotel Hong kong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hong kong - Basen


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B01