lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon , Jordan, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Prudential Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Prudential Hotel Hongkong - Wejście Prudential Hotel Hongkong - Foyer Prudential Hotel Hongkong - Pokój gościnny Prudential Hotel Hongkong - Pokój gościnny Prudential Hotel Hongkong - Pokój gościnny Prudential Hotel Hongkong - Pokój gościnny Prudential Hotel Hongkong - Pokój gościnny Prudential Hotel Hongkong - Pokój gościnny Prudential Hotel Hongkong - Pokój gościnny Prudential Hotel Hongkong - Pokój gościnny Prudential Hotel Hongkong - Pokój gościnny Prudential Hotel Hongkong - Pokój gościnny Prudential Hotel Hongkong - Pokój gościnny Prudential Hotel Hongkong - Apartament Prudential Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Prudential Hotel Hongkong - Łazienka Prudential Hotel Hongkong - Basen Prudential Hotel Hongkong - Basen Prudential Hotel Hongkong - Basen Prudential Hotel Hongkong - Siłownia Prudential Hotel Hongkong - Siłownia Prudential Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Prudential Hotel Hongkong - Obiekty rekreacyjne Prudential Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Prudential Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Prudential Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Prudential Hotel Hongkong - Sala konferencyjna
Okolica: Jordan Liczba pokoi: 432

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 3980 recenzji

Warty swojej ceny
7,5
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,9
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (3980)
Sortuj według:
Wlodzimierz M. Wycieczka w pojedynkę Italy, 16 maja 2010
hong kong may 2010

polozenie
5,3
jezeli sie wezmie pod uwage punkty, ktore napisalem przeciw to hotel jest prawie ok, jest dobrze polozony, lepiej nie jesc w hotelu gdyz jedzenie jest takie sobie, najlepiej sie wybrac na pobliski night market na Temple Street. W tym samym budunku co hotel jest rowniez stacja metra Jordan. Czyli tylko i wylacznie polozenie, zadne szczegolne czy worozniajace sie zalety tego hotelu nie powoduja ze sie chce do niego ponownie powrocic
Czajkowski A. Podróż z partnerem Poland, 30 kwietnia 2010
PRUDENTIAL HKG

ŚWIETNE POŁOŻENIE HOTELU NA TST NAD STACJA MTR JORDAN
6,7
Bogumila O. Podróż służbowa Poland, 12 października 2009
Prudential Hotel Hong Kong

Bardzo łatwy dojazd, Dobra lokalizacja, Duże pokoje, Uprzejam obsluga, super bar, dobra cena, fitnes i basen
9
Bardzo dobra lokalizacja dojazd bez stania w korkach, stacja metra wystarczy zjechac winda co oszczedza czas w poruszaniu sie po zatloczonym Hong Kongu, pokoje przestronnen i duze jak na Kong Kong, Lokalne centrum handlowe na niższych kondynacjach, bardzo przyjazny bar na poziomie recepcji z muzyka na żywo, Polecam
Informacje na temat restauracji: W okolicy wile resturacji z kuchnia z calego swiata
Min S. Rodziny z dużymi dziećmi United States of America, 27 sierpnia 2014
Convenience, whatelse do you want?

Convenience, Location, Mobility
7,7
This hotel is chosen due to its location, steps away from Airbus Stop, MRT Jordan station. Twice already had I stayed here, beds are very comfortable, room size is OK by taking HK standard for consideration. One thing, the Con, I wish to point out is no free Wi Fi @ the room. You can use a public Wi Fi at lobby, though. I ended up buying a prepaid sim card, which is just as inexpensive anyway.
Veronica C. Rodziny z dużymi dziećmi Singapore, 26 sierpnia 2014
Good location

Location. I got a good rate with spacious room.
7,3
Good location, spacious room except that the working desk is tuck behind a dark, high bar/fridge cabinet.
Theodore W. Podróż z partnerem United States of America, 24 sierpnia 2014
Average larger room

Location and price
9
I enjoyed my stay at the hotel.
Panida J. Rodziny z małymi dziećmi Thailand, 16 sierpnia 2014
Good location and safe

Good location, welcomed staffs, and cleanliness
8,7
very good time for us.
Panida J. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 16 sierpnia 2014
Happy

Good location, safe and clean
8,3
Very excellent.
Pasu K. Wycieczka w pojedynkę Thailand, 12 sierpnia 2014
Great Location, Clean and Easy to go

Great Location, Centrally located TST, Near MRT
6,7
Good but Gym is very small and picture that advertised is not right.
Pui Y. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 12 sierpnia 2014
good, since hotel fully book, i upgrade to suite

good staffs,
8,7
very very good, upgrade me to suite room

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Prudential Hotel HongkongPrudential Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzPrudential Hotel Hongkong - WejściePrudential Hotel Hongkong - FoyerPrudential Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hongkong - ApartamentPrudential Hotel Hongkong - Pokój gościnnyPrudential Hotel Hongkong - ŁazienkaPrudential Hotel Hongkong - BasenPrudential Hotel Hongkong - BasenPrudential Hotel Hongkong - BasenPrudential Hotel Hongkong - SiłowniaPrudential Hotel Hongkong - SiłowniaPrudential Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluPrudential Hotel Hongkong - Obiekty rekreacyjnePrudential Hotel Hongkong - Centrum BiznesowePrudential Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaPrudential Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaPrudential Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaPrudential Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaPrudential Hotel Hongkong - Sala BalowaPrudential Hotel Hongkong - Sala BalowaPrudential Hotel Hongkong - Łazienka


AS-AGWEB-3A04