Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filipiny 6032 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokój gościnny Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Cebu - Łazienka Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokój gościnny Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolica Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sklepy Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolica Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Hol Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepcja Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sklepy Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolica Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sklepy Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restauracja Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Cebu - Atrakcje w pobliżu Quo Vadis Dive Resort Cebu - Restauracja
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Atrakcje w pobliżu Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Cebu - Wyposażenie Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotel z zewnątrz Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pokój gościnny Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotel z zewnątrz Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotel z zewnątrz Quo Vadis Dive Resort Cebu - Okolica Quo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Cebu - Obiekty rekreacyjne Quo Vadis Dive Resort Cebu - Recepcja
Okolica: Moalboal Liczba pokoi: 25

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,6

na podstawie
482 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
7,6
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,6
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (482)
Sortuj według:
Adam D. Wycieczka w pojedynkę Poland, 28 marca 2015
Tylko dla nurków choć słabe miejsca nurkowe

Cisza , relax ,
5,7
Sebastian L. Podróż z partnerem Poland, 23 stycznia 2013
Dobry hotel w dobrej cenie

Położony przy linii wody, w ustronnym miejscu, z dala od zgiełku miasta. Obfite i smaczne śniadania. Umiarkowane ceny w barze.
8,3
Plaża przy hotelu jako taka nie istnieje, jest za basen hotelowy z leżakami i zejście schodami do morza. Szczerze mówiąc nam to w zupełności odpowiadało. Wystarczyło założyć sprzęt do snorkowania by nacieszyć oczy widokiem pięknej rafy koralowej i żółwi morskich. Gdy chcieliśmy poleżeć na piaszczystej plaży braliśmy trycykl i jechaliśmy do White Beach. Plaża owszem ładna i piaszczysta ale bywa tam tłoczno. Na plus zapisałbym piękną rafę tuż przy brzegu... W hotelu Quo Vadis można się przyczepić jedynie do uciążliwego piania kogutów hodowanych do walk. Odnosi się to do pokoi w ogrodzie- hodowla kogutów znajduje się tuż za ogrodzeniem i "pierzaki" umilają życie od godziny szóstej rano:( Nasz pokój był położony tuż przy drodze dojazdowej do hotelu i oprócz kogutów musieliśmy wysłuchiwać jeszcze przejeżdżających trycykli z tuningowanymi wydechami... Podsumowując- lokalizacja bardzo dobra, pokoje czyste, śniadania dobre i obfite i nawet duet kogut/trycykl nie zepsuł ogólnego, dobrego wrażenia!
Informacje na temat restauracji: Świetna jadłodajnia znajduje się po drodze do miasteczka Moalboal. Trzeba wypatrywać znaku "Food STOP". Patrząc na wystrój można się nieco obawiać o swój żołądek ale naprawdę nie ma czego się bać. Potrawy przygotowywane są na bieżąco ze świeżych produktów. Właścicielka specjalizuje się w kuchni azjatyckiej i naprawdę świetnie gotuje. Obfity posiłek dla dwojga można zjeść za 300 peso.
Kwan Y. Wycieczka w pojedynkę Australia, 29 czerwca 2015
good for vacation

the service is quite good, and the environment is suited for vacation, and the service of diving is good
7,7
Ann J. Podróż z partnerem Philippines, 14 czerwca 2015
We love it

Clean, quiet and location
9,3
We love the place. We enjoy staying here. Good thing is not near on the bar/party area. My husband and I like relaxing place. we like the food.
Vanessa S. Podróż z partnerem Philippines, 12 czerwca 2015
Both good and bad

Very near the coastline, beach is accessible, they let us borrow life vests for free while some of the snorkeling gears cam be rented for very cheap price
8,3
Enjoyed it as it is very close to the sea. Room was okay, however at night insects can come inside though doors and windows were already shut. Bad experience was with the comfort room. It has an awful smell all throughout our stay, plus the water supply was not really good thag we opted to take a shower outside by the poolside.
Matthew F. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 21 maja 2015
Good for diving. That's the only reason to stay.

Diving, location, decent service
6,7
Meh
Wong M. Podróż z partnerem Malaysia, 19 maja 2015
Value for money

Clean,
6,3
We book a room with fan. It is very hot at night,change to air cond room in the end, just for sleeping. Maybe due to the hot weather. The room is clean n valuable. Worth for it.
Crisanto B. Podróż w większej grupie Philippines, 10 maja 2015
Nice stay at this resort

Nice and spacious rooms, nice pool, fantastic view of the sea
7,3
Crisanto B. Podróż w większej grupie Philippines, 10 maja 2015
nice stay at this resort

nice and spacious rooms, nice pool, great view of the sea
7,3
Emma K. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 10 maja 2015
Lovely little dive resort

Dive shop, location and views of the sea, relaxation
8,3
We loved it here! We are backpackers so it was over our budget and we only stayed for 1 night but we came back everyday to use the pool and go diving! Our room was fully Booked so we were upgraded for free to a bungalow with sea views, air con, a tv and a minibar! It was a little piece of luxury for us for one night!

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Quo Vadis Dive Resort CebuQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokój gościnnyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Cebu - ŁazienkaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokój gościnnyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - SklepyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/HolQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepcjaQuo Vadis Dive Resort Cebu - SklepyQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - SklepyQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauracjaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Cebu - Atrakcje w pobliżuQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauracjaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Atrakcje w pobliżuQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Cebu - WyposażenieQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pokój gościnnyQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Cebu - Obiekty rekreacyjneQuo Vadis Dive Resort Cebu - RecepcjaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Obiekty rekreacyjneQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauracjaQuo Vadis Dive Resort Cebu - RestauracjaQuo Vadis Dive Resort Cebu - WidokQuo Vadis Dive Resort Cebu - BasenQuo Vadis Dive Resort Cebu - BasenQuo Vadis Dive Resort Cebu - BasenQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/HolQuo Vadis Dive Resort Cebu - FoyerQuo Vadis Dive Resort Cebu - WidokQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Cebu - FoyerQuo Vadis Dive Resort Cebu - Obiekty rekreacyjneQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pub/Hol

Recenzje klientów - Quo Vadis Dive Resort, Cebu

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C01