Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Moalboal, Filipiny 6032 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokój gościnny Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Łazienka Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokój gościnny Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolica Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sklepy Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolica Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/Hol Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepcja Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sklepy Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolica Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sklepy Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restauracja Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Atrakcje w pobliżu Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restauracja
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Atrakcje w pobliżu Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Wyposażenie Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrz Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokój gościnny Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrz Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrz Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolica Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Obiekty rekreacyjne Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepcja
Okolica: Moalboal Liczba pokoi: 25

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

na podstawie
496 recenzji

Warty swojej ceny
7,6
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (496)
Sortuj według:
Adam D. Wycieczka w pojedynkę Poland, 28 marca 2015
Tylko dla nurków choć słabe miejsca nurkowe

Cisza , relax ,
5,7
Zgłoś tą recenzję
Sebastian L. Podróż z partnerem Poland, 23 stycznia 2013
Dobry hotel w dobrej cenie

Położony przy linii wody, w ustronnym miejscu, z dala od zgiełku miasta. Obfite i smaczne śniadania. Umiarkowane ceny w barze.
8,3
Plaża przy hotelu jako taka nie istnieje, jest za basen hotelowy z leżakami i zejście schodami do morza. Szczerze mówiąc nam to w zupełności odpowiadało. Wystarczyło założyć sprzęt do snorkowania by nacieszyć oczy widokiem pięknej rafy koralowej i żółwi morskich. Gdy chcieliśmy poleżeć na piaszczystej plaży braliśmy trycykl i jechaliśmy do White Beach. Plaża owszem ładna i piaszczysta ale bywa tam tłoczno. Na plus zapisałbym piękną rafę tuż przy brzegu... W hotelu Quo Vadis można się przyczepić jedynie do uciążliwego piania kogutów hodowanych do walk. Odnosi się to do pokoi w ogrodzie- hodowla kogutów znajduje się tuż za ogrodzeniem i "pierzaki" umilają życie od godziny szóstej rano:( Nasz pokój był położony tuż przy drodze dojazdowej do hotelu i oprócz kogutów musieliśmy wysłuchiwać jeszcze przejeżdżających trycykli z tuningowanymi wydechami... Podsumowując- lokalizacja bardzo dobra, pokoje czyste, śniadania dobre i obfite i nawet duet kogut/trycykl nie zepsuł ogólnego, dobrego wrażenia!
Informacje na temat restauracji: Świetna jadłodajnia znajduje się po drodze do miasteczka Moalboal. Trzeba wypatrywać znaku "Food STOP". Patrząc na wystrój można się nieco obawiać o swój żołądek ale naprawdę nie ma czego się bać. Potrawy przygotowywane są na bieżąco ze świeżych produktów. Właścicielka specjalizuje się w kuchni azjatyckiej i naprawdę świetnie gotuje. Obfity posiłek dla dwojga można zjeść za 300 peso.
Zgłoś tą recenzję
Mohamed R. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 24 sierpnia 2015
Bed sheets are polyester...very unconfotable

location
6,3
Bed sheets are polyester...very uncomfortable...Very cheap uncomfortable mattress and pillows...both resulted into lousy sleep
Zgłoś tą recenzję
Jett R. Podróż w większej grupie Philippines, 8 sierpnia 2015
Good place to stay!

Staffs were accomodating, comfortable and spacious, location
7,7
We stayed for a limited time but the overall experience was satisfying.
Zgłoś tą recenzję
Kristell R. Podróż z partnerem Philippines, 3 sierpnia 2015
Overnight stay

Room, location, cleanliness
8
Clean and big room. Beach front. Nice stay to unwind. Very peaceful but limited choice of foods.
Zgłoś tą recenzję
Nicholas B. Rodziny z małymi dziećmi United Kingdom, 3 sierpnia 2015
Overnight stay only

Efficient check in service. Good location and facilities appeared clean.
7
Only stayed one night and the check in check out process was great. Nothing to say bad about this place other than the rooms shown in the pictures for this resort on agoda were nothing like the one we stayed in. The rooms we were given were basic fan rooms so don't expect the semi modern ones I saw in the agoda pics.
Zgłoś tą recenzję
Kawahara K. Rodziny z dużymi dziećmi Japan, 29 lipca 2015
Enjoyed No complaints

Good house reef Friendly staff Good location
9,7
Staff were all very friendly and kind Hotel was at the end of Panagsama Beach, which was away from the noise Quiet and peaceful, good for relaxing Water in the swimming pool was not very clear but clean, which maybe because they do not use chemicals such as Chlorine We were happy with their pool Their house reef was so beautiful as Pescador Isaland We had seen many kind of fish and turtle with snorkelling We cannot think of bad things except bathroom smelled badly...That's all,not big matter at all Overall very nice staying there!
Zgłoś tą recenzję
Sigrid S. Wycieczka w pojedynkę Netherlands, 14 lipca 2015
Perfect stay if you want to dive!

The staff is super friendly And helpfull, you can choose from a large amount of European food if you would like. The gardenview room are big. And good price
8
I had a wonderfull stay! I did divingclass instructor is the best! Everything is well organized. And the gear is good! The house reef is wonderful. Even though the visibility was not good. I would definitely go there again!!
Zgłoś tą recenzję
Mohamed R. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 11 lipca 2015
Fair

Location - cleanliness - security
5,7
Zgłoś tą recenzję
Mary G. Podróż z partnerem Philippines, 9 lipca 2015
Great Place for those who love To DIVE

Clean, nice staff and a relaxing place
8,7
We thank the receptionist 'coz they upgraded us to a superior room... It was our last stay in Moalboal and we really enjoyed it..thanks a lot!!!
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Quo Vadis Dive Resort MoalboalQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokój gościnnyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ŁazienkaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokój gościnnyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SklepyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/HolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepcjaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SklepyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SklepyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauracjaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Atrakcje w pobliżuQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauracjaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Atrakcje w pobliżuQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Moalboal - WyposażenieQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokój gościnnyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Obiekty rekreacyjneQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepcjaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Obiekty rekreacyjneQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauracjaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauracjaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - WidokQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BasenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BasenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BasenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/HolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - FoyerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - WidokQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - FoyerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Obiekty rekreacyjneQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/Hol

Recenzje klientów - Quo Vadis Dive Resort, Moalboal

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C08