Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Moalboal, Filipiny 6032 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokój gościnny Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Łazienka Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokój gościnny Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolica Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sklepy Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolica Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/Hol Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepcja Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sklepy Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolica Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sklepy Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restauracja Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Atrakcje w pobliżu Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Restauracja
Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Atrakcje w pobliżu Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Wyposażenie Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrz Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokój gościnny Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrz Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrz Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Okolica Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynek Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Obiekty rekreacyjne Quo Vadis Dive Resort Moalboal - Recepcja
Okolica: Moalboal Liczba pokoi: 25

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Dobry

7,5

na podstawie
488 recenzji

Warty swojej ceny
7,7
Lokalizacja
7,9
Ocena pracowników
7,5
Warunki w hotelu/Czystość
7,6
Komfort pokoju
7,5
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (488)
Sortuj według:
Adam D. Wycieczka w pojedynkę Poland, 28 marca 2015
Tylko dla nurków choć słabe miejsca nurkowe

Cisza , relax ,
5,7
Zgłoś tą recenzję
Sebastian L. Podróż z partnerem Poland, 23 stycznia 2013
Dobry hotel w dobrej cenie

Położony przy linii wody, w ustronnym miejscu, z dala od zgiełku miasta. Obfite i smaczne śniadania. Umiarkowane ceny w barze.
8,3
Plaża przy hotelu jako taka nie istnieje, jest za basen hotelowy z leżakami i zejście schodami do morza. Szczerze mówiąc nam to w zupełności odpowiadało. Wystarczyło założyć sprzęt do snorkowania by nacieszyć oczy widokiem pięknej rafy koralowej i żółwi morskich. Gdy chcieliśmy poleżeć na piaszczystej plaży braliśmy trycykl i jechaliśmy do White Beach. Plaża owszem ładna i piaszczysta ale bywa tam tłoczno. Na plus zapisałbym piękną rafę tuż przy brzegu... W hotelu Quo Vadis można się przyczepić jedynie do uciążliwego piania kogutów hodowanych do walk. Odnosi się to do pokoi w ogrodzie- hodowla kogutów znajduje się tuż za ogrodzeniem i "pierzaki" umilają życie od godziny szóstej rano:( Nasz pokój był położony tuż przy drodze dojazdowej do hotelu i oprócz kogutów musieliśmy wysłuchiwać jeszcze przejeżdżających trycykli z tuningowanymi wydechami... Podsumowując- lokalizacja bardzo dobra, pokoje czyste, śniadania dobre i obfite i nawet duet kogut/trycykl nie zepsuł ogólnego, dobrego wrażenia!
Informacje na temat restauracji: Świetna jadłodajnia znajduje się po drodze do miasteczka Moalboal. Trzeba wypatrywać znaku "Food STOP". Patrząc na wystrój można się nieco obawiać o swój żołądek ale naprawdę nie ma czego się bać. Potrawy przygotowywane są na bieżąco ze świeżych produktów. Właścicielka specjalizuje się w kuchni azjatyckiej i naprawdę świetnie gotuje. Obfity posiłek dla dwojga można zjeść za 300 peso.
Zgłoś tą recenzję
Nicholas B. Rodziny z małymi dziećmi United Kingdom, 3 sierpnia 2015
Overnight stay only

Efficient check in service. Good location and facilities appeared clean.
7
Only stayed one night and the check in check out process was great. Nothing to say bad about this place other than the rooms shown in the pictures for this resort on agoda were nothing like the one we stayed in. The rooms we were given were basic fan rooms so don't expect the semi modern ones I saw in the agoda pics.
Zgłoś tą recenzję
Sigrid S. Wycieczka w pojedynkę Netherlands, 14 lipca 2015
Perfect stay if you want to dive!

The staff is super friendly And helpfull, you can choose from a large amount of European food if you would like. The gardenview room are big. And good price
8
I had a wonderfull stay! I did divingclass instructor is the best! Everything is well organized. And the gear is good! The house reef is wonderful. Even though the visibility was not good. I would definitely go there again!!
Zgłoś tą recenzję
Mohamed R. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 11 lipca 2015
Fair

Location - cleanliness - security
5,7
Zgłoś tą recenzję
Mary G. Podróż z partnerem Philippines, 9 lipca 2015
Great Place for those who love To DIVE

Clean, nice staff and a relaxing place
8,7
We thank the receptionist 'coz they upgraded us to a superior room... It was our last stay in Moalboal and we really enjoyed it..thanks a lot!!!
Zgłoś tą recenzję
Kwan Y. Wycieczka w pojedynkę Australia, 29 czerwca 2015
good for vacation

the service is quite good, and the environment is suited for vacation, and the service of diving is good
7,7
Zgłoś tą recenzję
Ann J. Podróż z partnerem Philippines, 14 czerwca 2015
We love it

Clean, quiet and location
9,3
We love the place. We enjoy staying here. Good thing is not near on the bar/party area. My husband and I like relaxing place. we like the food.
Zgłoś tą recenzję
Vanessa S. Podróż z partnerem Philippines, 12 czerwca 2015
Both good and bad

Very near the coastline, beach is accessible, they let us borrow life vests for free while some of the snorkeling gears cam be rented for very cheap price
8,3
Enjoyed it as it is very close to the sea. Room was okay, however at night insects can come inside though doors and windows were already shut. Bad experience was with the comfort room. It has an awful smell all throughout our stay, plus the water supply was not really good thag we opted to take a shower outside by the poolside.
Zgłoś tą recenzję
Matthew F. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 21 maja 2015
Good for diving. That's the only reason to stay.

Diving, location, decent service
6,7
Meh
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Quo Vadis Dive Resort MoalboalQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokój gościnnyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Moalboal - ŁazienkaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokój gościnnyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SklepyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/HolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepcjaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SklepyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - SklepyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauracjaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Atrakcje w pobliżuQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauracjaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Atrakcje w pobliżuQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Moalboal - WyposażenieQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pokój gościnnyQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Obiekty rekreacyjneQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RecepcjaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Obiekty rekreacyjneQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Sport i aktywny wypoczynekQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Hotel z zewnątrzQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauracjaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - RestauracjaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - WidokQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BasenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BasenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - BasenQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/HolQuo Vadis Dive Resort Moalboal - FoyerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - WidokQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - OkolicaQuo Vadis Dive Resort Moalboal - FoyerQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Obiekty rekreacyjneQuo Vadis Dive Resort Moalboal - Pub/Hol

Recenzje klientów - Quo Vadis Dive Resort, Moalboal

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A01