Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Wcześniejsza nazwa : Jintana Patong
R Mar Resort and Spa Phuket - Restauracja R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Hol R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Hol R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/Hol R Mar Resort and Spa Phuket - Restauracja R Mar Resort and Spa Phuket - Hotel z zewnątrz R Mar Resort and Spa Phuket - Hotel z zewnątrz R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Basen R Mar Resort and Spa Phuket - Basen R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny
R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny R Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 78
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

na podstawie
2546 recenzji

Warty swojej ceny
8,3
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,6
Komfort pokoju
8,5
Jedzenie/Posiłki
7,6
Wszystkie recenzje (2546)
Sortuj według:
Marek W. Podróż z partnerem Poland, 1 marca 2013
Swietna lokalizacja

lokalizacja, spokój w pokoju
8,7
Swietna lokalizacja, w centrum Patongu, 300m do BangLa Road, 300m do plaży. Jednocześnie nie ma hałasu, sporo przestrzeni. Czysto, duże i dobrze urządzone pokoje. Bardzo wygodne łóżka! Sniadania smaczne, chociaż dosyć monotonne.Czysty i ładny basen.POlecam ten hotel
Zgłoś tą recenzję
Krystian D. Podróż z partnerem Poland, 8 lutego 2010
Pozytywny Hotel , Zatloczony Patong

Styl,Odległość od morza, Jakość obsługi, Duży i komfortowy basen,Cena
9,3
W cenie wliczony był mały haczyk wiekszośc pokoi od drugiej strony ma widok na masakryczną budowe na balkonach kurz w pokoju czasem hałas ale nie zawsze wcześnie rano, Patong miejsce zatłoczone zarówno plaże jak i dzielnica mnie oosobiście podobało się tak sobie może dlatego że wolę cisze i spokój a nie Ladybojów i taxi atakujące z każdej strony. W tej dzielnicy przechodzić na 2 stronę ulicy to trzeba mieć mocne nerwy mimo że hotel na wysokim poziomie miałem porównanie do podobnegomiejsca na Krabi i różnica jest znaczna ...mimo to jak ktoś lubi dobrą noocna zabawę to miejsce dla niego :D
Zgłoś tą recenzję
Yavuz G. Podróż w większej grupie Turkey, 28 lipca 2015
Good experience

Quiet comfortable clean
9,3
Very good gotel wrt price. I am recommending any one.
Zgłoś tą recenzję
Sandip C. Podróż z partnerem Nepal, 24 lipca 2015
Nice

Location , Staff and Location
9,7
Awesome
Zgłoś tą recenzję
Ehsan S. Wycieczka w pojedynkę Denmark, 21 lipca 2015
Dirty and old, everything is falling apart.

Location
2,7
Dirty and old, everything is falling apart.
Zgłoś tą recenzję
Chris S. Podróż z partnerem South Africa, 20 lipca 2015
R-Mar, room for improvement

Location, staff, value for money
9,3
Likes - almost everything, especially the super friendly and mostly accommodating staff Dislikes - internet, slow is slow and this was s ... l ... o ... w ... - ice 40 Baht a bucket vs. 8 Baht for double the quantity from 7-11 around the corner - doors slamming I would go back again if they had better internet, an ice machine with complimentary ice and doors that had rubbers to stop the slamming. An unexpected surprise, free mini bar ... pity I'm not a beer drinker! All in all, highly recommended except for a few problems that can easily be rectified.
Zgłoś tą recenzję
Shivashish N. Wycieczka w pojedynkę India, 19 lipca 2015
nice location and ambience

value for money, comfort , location
8,3
pleasant stay within budget
Zgłoś tą recenzję
Chuen N. Podróż z partnerem Malaysia, 19 lipca 2015
Good location with friendly staffs

Location, friendly staff and value
7
We were greeted with friendly staff upon arrival and they handled our luggage well. One of the good thing is it has parking although it is situated in the centre , just walking distance to Bangla Road
Zgłoś tą recenzję
Pei E. Podróż z partnerem Malaysia, 17 lipca 2015
Good service from the hotel crew

Great hospitality from the crew,good location and hotel clealiness
8
The only thing which dissapoint my stay is the shower.very low water pressure.
Zgłoś tą recenzję
Sabrina L. Podróż w większej grupie Singapore, 16 lipca 2015
Great staff service & good location

1. Friendly staff services
8
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestauracjaR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - RestauracjaR Mar Resort and Spa Phuket - Hotel z zewnątrzR Mar Resort and Spa Phuket - Hotel z zewnątrzR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - OkolicaR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - FoyerR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A02