Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 2669 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
8,3
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,6
Komfort pokoju
8,5
Jedzenie/Posiłki
7,6
Wszystkie recenzje (2669)
Sortuj według:
Marek W. Podróże z partnerem Poland, 1 marca 2013
Swietna lokalizacja

lokalizacja, spokój w pokoju
8,7
Swietna lokalizacja, w centrum Patongu, 300m do BangLa Road, 300m do plaży. Jednocześnie nie ma hałasu, sporo przestrzeni. Czysto, duże i dobrze urządzone pokoje. Bardzo wygodne łóżka! Sniadania smaczne, chociaż dosyć monotonne.Czysty i ładny basen.POlecam ten hotel
Zgłoś tą recenzję
Krystian D. Podróże z partnerem Poland, 8 lutego 2010
Pozytywny Hotel , Zatloczony Patong

Styl,Odległość od morza, Jakość obsługi, Duży i komfortowy basen,Cena
9,3
W cenie wliczony był mały haczyk wiekszośc pokoi od drugiej strony ma widok na masakryczną budowe na balkonach kurz w pokoju czasem hałas ale nie zawsze wcześnie rano, Patong miejsce zatłoczone zarówno plaże jak i dzielnica mnie oosobiście podobało się tak sobie może dlatego że wolę cisze i spokój a nie Ladybojów i taxi atakujące z każdej strony. W tej dzielnicy przechodzić na 2 stronę ulicy to trzeba mieć mocne nerwy mimo że hotel na wysokim poziomie miałem porównanie do podobnegomiejsca na Krabi i różnica jest znaczna ...mimo to jak ktoś lubi dobrą noocna zabawę to miejsce dla niego :D
Zgłoś tą recenzję
Maryse O. Podróże z partnerem Australia, 25 kwietnia 2016
Excellent
6,7
Excellent
Zgłoś tą recenzję
Sion H. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 25 kwietnia 2016
Very noisy hotel!
5
The only thing I would say about this hotel is that it is one of the noisiest hotels I have ever stayed in. The rooms have no sound insulation and it seems to attract a clientele who find joy in coming in at 3.00 am and starting a party. Very difficult to sleep therefore. Breakfast is minimal but everything else fine. Nice pool.
Zgłoś tą recenzję
Syed N. Podróże z partnerem Pakistan, 25 kwietnia 2016
Over all good
5
It was dark in the room, lights are not enough. They should work on it.
Zgłoś tą recenzję
Gianluca I. Podróże grupowe Italy, 24 kwietnia 2016
Good hotel
5,3
Nice room for the price, location not very convenient but ok.
Zgłoś tą recenzję
Sunil K. Wycieczki w pojedynkę India, 21 kwietnia 2016
Value for money
6,3
Great value. Enjoyed the stay
Zgłoś tą recenzję
Bernd R. Podróże z partnerem Germany, 14 kwietnia 2016
nice spacy rooms at great location
6
we went for Songkran :-) Hotel is close to Bangla rd but still at a quiet backroad. we booked the better rooms and were very satisfied.
Zgłoś tą recenzję
Jaeil K. Podróże z partnerem South Korea, 14 kwietnia 2016
good location good bed good food
5,3
Late check in and sleep. In the morning, we look around the patong beach and the street. It was chaos to make up the beach and ight club street
Zgłoś tą recenzję
Ng Y. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 12 kwietnia 2016
Location
4
Good quite environment for family with young children,superb bed quality.staff is in good manners,only problem water in swimming pool is too hot due to the direct sunlight. 70% of the patong's local businessman is Rude compared to Samui and Krabi.Very Rude.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestauracjaR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - Hotel z zewnątrzR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - RestauracjaR Mar Resort and Spa Phuket - Hotel z zewnątrzR Mar Resort and Spa Phuket - Hotel z zewnątrzR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - OkolicaR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - FoyerR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A05