Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,3

z 2686 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 2

Wart swojej ceny
8,3
Lokalizacja
8,8
Ocena pracowników
8,4
Warunki w hotelu/Czystość
8,6
Komfort pokoju
8,5
Jedzenie/Posiłki
7,6
Wszystkie recenzje (2686)
Sortuj według:
Marek W. Podróże z partnerem Poland, 1 marca 2013
Swietna lokalizacja

lokalizacja, spokój w pokoju
8,7
Swietna lokalizacja, w centrum Patongu, 300m do BangLa Road, 300m do plaży. Jednocześnie nie ma hałasu, sporo przestrzeni. Czysto, duże i dobrze urządzone pokoje. Bardzo wygodne łóżka! Sniadania smaczne, chociaż dosyć monotonne.Czysty i ładny basen.POlecam ten hotel
Zgłoś tą recenzję
Krystian D. Podróże z partnerem Poland, 8 lutego 2010
Pozytywny Hotel , Zatloczony Patong

Styl,Odległość od morza, Jakość obsługi, Duży i komfortowy basen,Cena
9,3
W cenie wliczony był mały haczyk wiekszośc pokoi od drugiej strony ma widok na masakryczną budowe na balkonach kurz w pokoju czasem hałas ale nie zawsze wcześnie rano, Patong miejsce zatłoczone zarówno plaże jak i dzielnica mnie oosobiście podobało się tak sobie może dlatego że wolę cisze i spokój a nie Ladybojów i taxi atakujące z każdej strony. W tej dzielnicy przechodzić na 2 stronę ulicy to trzeba mieć mocne nerwy mimo że hotel na wysokim poziomie miałem porównanie do podobnegomiejsca na Krabi i różnica jest znaczna ...mimo to jak ktoś lubi dobrą noocna zabawę to miejsce dla niego :D
Zgłoś tą recenzję
Ryan K. Podróże z partnerem United States of America, 22 maja 2016
Great Place in Phuket
6,7
Very friendly staff. Perfect location - right by main street, but just off of it enough to escape the chaos when you want to.
Zgłoś tą recenzję
Joost V. Wycieczki w pojedynkę Singapore, 17 maja 2016
Beatiful
6,7
I had the best time here, it is quiet but central.
Zgłoś tą recenzję
Ethel F. Podróże z partnerem Philippines, 16 maja 2016
Very nice!!
5,7
Staff were courteous and nice though its better if they can speak and understand more English
Zgłoś tą recenzję
Martin P. Wycieczki w pojedynkę United Kingdom, 12 maja 2016
R mar
5,3
Excellent hotel...
Zgłoś tą recenzję
David B. Podróże z partnerem United Kingdom, 11 maja 2016
Pool
5,7
The large pool is what makes the hotel stand out from the rest
Zgłoś tą recenzję
Redha R. Podróże z partnerem Bahrain, 9 maja 2016
nice experience in patong beach
6
I stayed in the hotel 8 nights the place was clean. staff were so helpful. the only difficulty I faced is with the breakfast there is no wide collection of food and the buffet is the same everyday.
Zgłoś tą recenzję
Anthony G. Wycieczki w pojedynkę Australia, 7 maja 2016
Long weekend
4,3
resort is good and location is a small walk to main huddle and bustle of Bangla road. Hopefully the open up that small walk way through to the beach again (for better access to the water.
Zgłoś tą recenzję
Hector S. Wycieczki w pojedynkę Spain, 5 maja 2016
Nice hotel
6,3
Great location within walking distance from Bangla Road.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 2 z 2
R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestauracjaR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - Hotel z zewnątrzR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - RestauracjaR Mar Resort and Spa Phuket - Hotel z zewnątrzR Mar Resort and Spa Phuket - Hotel z zewnątrzR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - OkolicaR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/HolR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - BasenR Mar Resort and Spa Phuket - FoyerR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnnyR Mar Resort and Spa Phuket - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A08