Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu City, Filipiny 6000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Radisson Blu Cebu Cebu City - Hotel z zewnątrz Radisson Blu Cebu Cebu City - Pokój gościnny Radisson Blu Cebu Cebu City - Łazienka Radisson Blu Cebu Cebu City - Restauracja Radisson Blu Cebu Cebu City - Sala konferencyjna Radisson Blu Cebu Cebu City - Foyer Radisson Blu Cebu Cebu City - Basen Radisson Blu Cebu Cebu City - Pokój gościnny Radisson Blu Cebu Cebu City - Hotel z zewnątrz Radisson Blu Cebu Cebu City - Hotel z zewnątrz Radisson Blu Cebu Cebu City - Restauracja Radisson Blu Cebu Cebu City - Salon Radisson Blu Cebu Cebu City - Spa Radisson Blu Cebu Cebu City - Sala Balowa Radisson Blu Cebu Cebu City - Salon Radisson Blu Cebu Cebu City - Jedzenie i napoje
Radisson Blu Cebu Cebu City - Jedzenie i napoje Radisson Blu Cebu Cebu City - Salon Radisson Blu Cebu Cebu City - Wnętrze hotelu Radisson Blu Cebu Cebu City - Wyposażenie Radisson Blu Cebu Cebu City - Salon Radisson Blu Cebu Cebu City - Foyer Radisson Blu Cebu Cebu City - Restauracja Radisson Blu Cebu Cebu City - Pokój gościnny Radisson Blu Cebu Cebu City - Wyposażenie Radisson Blu Cebu Cebu City - Sala konferencyjna Radisson Blu Cebu Cebu City - Pokój gościnny Radisson Blu Cebu Cebu City - Sala Balowa
Okolica: Cebu City Liczba pokoi: 400
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,9

na podstawie
2958 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
9,1
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
9,0
Jedzenie/Posiłki
8,4
Wszystkie recenzje (2958)
Sortuj według:
Przemyslaw W. Podróż służbowa Poland, 25 lipca 2015
Mój ulubiony hotel w Cebu, ale jest gorzej

Dobre miejsce, dobry fitness, dobra obsługa
8
Był to mój 18 czy 19 pobyt w Radisson Blu. W dalszym ciągu jest to jeden z lepszych wyborów na zatrzymanie się w Cebu City. Z tym, że w przeciągu kilku lat zauważalnie podupada. Zarówno nieremontowane pokoje, często słabo lub wadliwie działająca klimatyzacja (mam z tym często problem w tym hotelu). Moim zdaniem dużym błedem managmentu są promocje, które sciągają tam rzesze przybyszów z Korei i Chin. Niestety często widac że są to osoby nieprzywykłe do takich miejsc. Wrzaski w lobby, tłok i przepychanie się w restauracji, o strojach kąpielowych i klapkach podczas sniadania nie wspominam nawet. Rozumiem biznesowy aspekt takich akcji, ale hotel z całą pewnością dużo traci ze swojego standardu i uroku. W dalszym ciągu fajna, duża siłownia, profesjonalna obsługa, lubię to miejsce, ale coraz częsciej zastanawiam się nad poszukaniem alternatywnego zakwaterowania w Cebu. Choć jeszcze polecam. W sumie warto.
Zgłoś tą recenzję
Ewa N. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 17 marca 2013
1 noc nie daje pełnego obrazu choć nie mam uwag

obsługa, śniadanie, dojazd z lotniska, dojazd do promu
6,3
Zgłoś tą recenzję
Przemyslaw W. Podróż służbowa Poland, 30 lipca 2012
Warto!

Profesjonalna obsługa, liczne udogodnienia!
9,7
Mój pobyt w Radissonie zaliczam do bardzo udanych. Właściwie mogę napisać tylko same pozytywy. Dyskretnie, profesjonalnie, czysto, smacznie, wygodnie ... Ogromną zaletą jest lokalizacja hotelu. Wszędzie jest stosunkowo blisko, wiele miejsc jest w odległości "spacerowej". Wspomnę tylko o kilku dla mnie istotnych udogodnieniach. Zaplecze rekreacyjne jest czynne do późna. Basen do 22, fitness do 23. Dla osób podróżujących służbowo to ważne, gdyż po powrocie do hotelu można zjeść kolację, chwilę odpocząc i jeszcze skorzystać z infrastruktury, która w innych hotelach o tej porze jest już z reguły zamknięta. Bezpłatny późny check out. Bez problemów mogłem opuścić pokój o godzinie 18.00. To bardzo wygodne, także dlatego, źe dużo lotów z Cebu jest w godzinach wieczornych. Bufet na kolację może wydawać się nieco drogi, ale warto. Bardzo smaczne dania, w dużym urozmaiceniu. Z całą pewnością jeszcze skorzystam z oferty hotelu Radisson w Cebu.
Zgłoś tą recenzję
Kevin V. Podróż służbowa United States of America, 31 lipca 2015
One of the best options in Cebu

Large rooms, good food, clean
9,3
It's a 4 star property, not 5 star. It competes well with Marriott. Rooms are much larger, but Marriott has a better location. Also, Marco Polo is an option but location is not the best. You'll be pleased if you go with any of the three.
Zgłoś tą recenzję
Vaness R. Podróż z partnerem United States of America, 30 lipca 2015
Great location

Lication, staff and buffet!
8,7
Zgłoś tą recenzję
Hector D. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 24 lipca 2015
3 nights in Cebu

ambiance, staff friendliness, comfort
9,3
Great
Zgłoś tą recenzję
William K. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 23 lipca 2015
Expensive hotel catering to businessman

Local to mall, service, comfort of room
8,3
My stay was great.....but view is of poor squatter area, city and streets are dirty, visitors must stay in hotel or mall to feel safe....swimming pool area was great...
Zgłoś tą recenzję
Rashied S. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 21 lipca 2015
Beyest hotel in Cebu

Good hotel, nice spa and friendly staff
9,7
I laike this hotel. The massage is very good
Zgłoś tą recenzję
Durand S. Podróż z partnerem United States of America, 17 lipca 2015
Under impressed by Radisson Blue Cebu

proximity to SM Mall, hotel security, staff friendliness
5
This was a short stay and chose this hotel because it was the one I had originally chosen for my first trip to Cebu, but had to cancel due to earthquake damage to hotel a couple of years ago. Sadly, this hotel did not live up to reviews. While the location is convenient to SM Mall, staff is friendly, and security is excellent, I expected much more based on ratings and reviews. My stay did not live up to it. The bed was uncomfortable, shower not in best repair, poor indoor air quality, and overall room layout inferior to other hotels I have stayed at in Cebu. The breakfast buffet was geared more toward travellers from Korea and India than other countries. The front desk staff tried hard to upsell me at check-in despite being friendly overall. Also felt room service rates were inflated given rates at other properties with similar ratings in Cebu. I don't plan to stay at this hotel during future visits to Cebu. I expect better value for my money.
Zgłoś tą recenzję
Teodoro L. Podróż służbowa Philippines, 16 lipca 2015
Great hotel

Clean, comfortable, and new
10
My stay was perfect. The staff were very attentive and friendly. Food, especially breakfast, was sumptuous. You get your money's worth for a five-star hotel. Highly recommended. I will definitely stay at this hotel again.
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Radisson Blu Cebu Cebu CityRadisson Blu Cebu Cebu City - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu City - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu City - ŁazienkaRadisson Blu Cebu Cebu City - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu City - Sala konferencyjnaRadisson Blu Cebu Cebu City - FoyerRadisson Blu Cebu Cebu City - BasenRadisson Blu Cebu Cebu City - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu City - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu City - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu City - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu City - SalonRadisson Blu Cebu Cebu City - SpaRadisson Blu Cebu Cebu City - Sala BalowaRadisson Blu Cebu Cebu City - SalonRadisson Blu Cebu Cebu City - Jedzenie i napojeRadisson Blu Cebu Cebu City - Jedzenie i napojeRadisson Blu Cebu Cebu City - SalonRadisson Blu Cebu Cebu City - Wnętrze hoteluRadisson Blu Cebu Cebu City - WyposażenieRadisson Blu Cebu Cebu City - SalonRadisson Blu Cebu Cebu City - FoyerRadisson Blu Cebu Cebu City - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu City - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu City - WyposażenieRadisson Blu Cebu Cebu City - Sala konferencyjnaRadisson Blu Cebu Cebu City - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu City - Sala BalowaRadisson Blu Cebu Cebu City - WyposażenieRadisson Blu Cebu Cebu City - FoyerRadisson Blu Cebu Cebu City - Sala konferencyjna


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C02