Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, North Reclamation Area, Cebu, Filipiny 6000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Radisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrz Radisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnny Radisson Blu Cebu Cebu - Łazienka Radisson Blu Cebu Cebu - Restauracja Radisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjna Radisson Blu Cebu Cebu - Foyer Radisson Blu Cebu Cebu - Basen Radisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnny Radisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrz Radisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrz Radisson Blu Cebu Cebu - Restauracja Radisson Blu Cebu Cebu - Salon Radisson Blu Cebu Cebu - Spa Radisson Blu Cebu Cebu - Sala Balowa Radisson Blu Cebu Cebu - Salon Radisson Blu Cebu Cebu - Jedzenie i napoje
Radisson Blu Cebu Cebu - Jedzenie i napoje Radisson Blu Cebu Cebu - Salon Radisson Blu Cebu Cebu - Wnętrze hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Wyposażenie Radisson Blu Cebu Cebu - Salon Radisson Blu Cebu Cebu - Foyer Radisson Blu Cebu Cebu - Restauracja Radisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnny Radisson Blu Cebu Cebu - Wyposażenie Radisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjna Radisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnny Radisson Blu Cebu Cebu - Sala Balowa
Okolica: North Reclamation Area Liczba pokoi: 400
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,9

na podstawie
2972 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
9,1
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
9,0
Jedzenie/Posiłki
8,4
Wszystkie recenzje (2972)
Sortuj według:
Przemyslaw W. Podróż służbowa Poland, 25 lipca 2015
Mój ulubiony hotel w Cebu, ale jest gorzej

Dobre miejsce, dobry fitness, dobra obsługa
8
Był to mój 18 czy 19 pobyt w Radisson Blu. W dalszym ciągu jest to jeden z lepszych wyborów na zatrzymanie się w Cebu City. Z tym, że w przeciągu kilku lat zauważalnie podupada. Zarówno nieremontowane pokoje, często słabo lub wadliwie działająca klimatyzacja (mam z tym często problem w tym hotelu). Moim zdaniem dużym błedem managmentu są promocje, które sciągają tam rzesze przybyszów z Korei i Chin. Niestety często widac że są to osoby nieprzywykłe do takich miejsc. Wrzaski w lobby, tłok i przepychanie się w restauracji, o strojach kąpielowych i klapkach podczas sniadania nie wspominam nawet. Rozumiem biznesowy aspekt takich akcji, ale hotel z całą pewnością dużo traci ze swojego standardu i uroku. W dalszym ciągu fajna, duża siłownia, profesjonalna obsługa, lubię to miejsce, ale coraz częsciej zastanawiam się nad poszukaniem alternatywnego zakwaterowania w Cebu. Choć jeszcze polecam. W sumie warto.
Zgłoś tą recenzję
Ewa N. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 17 marca 2013
1 noc nie daje pełnego obrazu choć nie mam uwag

obsługa, śniadanie, dojazd z lotniska, dojazd do promu
6,3
Zgłoś tą recenzję
Przemyslaw W. Podróż służbowa Poland, 30 lipca 2012
Warto!

Profesjonalna obsługa, liczne udogodnienia!
9,7
Mój pobyt w Radissonie zaliczam do bardzo udanych. Właściwie mogę napisać tylko same pozytywy. Dyskretnie, profesjonalnie, czysto, smacznie, wygodnie ... Ogromną zaletą jest lokalizacja hotelu. Wszędzie jest stosunkowo blisko, wiele miejsc jest w odległości "spacerowej". Wspomnę tylko o kilku dla mnie istotnych udogodnieniach. Zaplecze rekreacyjne jest czynne do późna. Basen do 22, fitness do 23. Dla osób podróżujących służbowo to ważne, gdyż po powrocie do hotelu można zjeść kolację, chwilę odpocząc i jeszcze skorzystać z infrastruktury, która w innych hotelach o tej porze jest już z reguły zamknięta. Bezpłatny późny check out. Bez problemów mogłem opuścić pokój o godzinie 18.00. To bardzo wygodne, także dlatego, źe dużo lotów z Cebu jest w godzinach wieczornych. Bufet na kolację może wydawać się nieco drogi, ale warto. Bardzo smaczne dania, w dużym urozmaiceniu. Z całą pewnością jeszcze skorzystam z oferty hotelu Radisson w Cebu.
Zgłoś tą recenzję
Katsuhiro Y. Podróż służbowa Japan, 16 sierpnia 2015
It's good but wash basin was clogged when I stayed

The food is really good.
6,3
So so ok
Zgłoś tą recenzję
Daniel J. Podróż służbowa Philippines, 14 sierpnia 2015
Business Room

Room Comfort, Business Lounge, Location
9,3
Staff properly addressed inconvenience of late room turn-over Access to buisness lounge is included, includes afternoon tea and cocktail hour
Zgłoś tą recenzję
John G. Rodziny z małymi dziećmi United Kingdom, 6 sierpnia 2015
complete with amenities and close to SM mall.

clean and child friendly. the food was great. swimming pool was a hit with the children.
9,7
It was relaxing. Staff were friendly and helpful.
Zgłoś tą recenzję
Kevin V. Podróż służbowa United States of America, 31 lipca 2015
One of the best options in Cebu

Large rooms, good food, clean
9,3
It's a 4 star property, not 5 star. It competes well with Marriott. Rooms are much larger, but Marriott has a better location. Also, Marco Polo is an option but location is not the best. You'll be pleased if you go with any of the three.
Zgłoś tą recenzję
Vaness R. Podróż z partnerem United States of America, 30 lipca 2015
Great location

Lication, staff and buffet!
8,7
Zgłoś tą recenzję
Hector D. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 24 lipca 2015
3 nights in Cebu

ambiance, staff friendliness, comfort
9,3
Great
Zgłoś tą recenzję
William K. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 23 lipca 2015
Expensive hotel catering to businessman

Local to mall, service, comfort of room
8,3
My stay was great.....but view is of poor squatter area, city and streets are dirty, visitors must stay in hotel or mall to feel safe....swimming pool area was great...
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu - ŁazienkaRadisson Blu Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Cebu Cebu - BasenRadisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu - SalonRadisson Blu Cebu Cebu - SpaRadisson Blu Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Cebu Cebu - SalonRadisson Blu Cebu Cebu - Jedzenie i napojeRadisson Blu Cebu Cebu - Jedzenie i napojeRadisson Blu Cebu Cebu - SalonRadisson Blu Cebu Cebu - Wnętrze hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - WyposażenieRadisson Blu Cebu Cebu - SalonRadisson Blu Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu - WyposażenieRadisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Cebu Cebu - WyposażenieRadisson Blu Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjna


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A08