Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, North Reclamation Area, Cebu, Filipiny 6000

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,9

z 3099 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 3

Wart swojej ceny
8,5
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
9,1
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
9,0
Jedzenie/Posiłki
8,4
Wszystkie recenzje (3099)
Sortuj według:
Przemyslaw W. Podróże służbowe Poland, 25 lipca 2015
Mój ulubiony hotel w Cebu, ale jest gorzej

Dobre miejsce, dobry fitness, dobra obsługa
8
Był to mój 18 czy 19 pobyt w Radisson Blu. W dalszym ciągu jest to jeden z lepszych wyborów na zatrzymanie się w Cebu City. Z tym, że w przeciągu kilku lat zauważalnie podupada. Zarówno nieremontowane pokoje, często słabo lub wadliwie działająca klimatyzacja (mam z tym często problem w tym hotelu). Moim zdaniem dużym błedem managmentu są promocje, które sciągają tam rzesze przybyszów z Korei i Chin. Niestety często widac że są to osoby nieprzywykłe do takich miejsc. Wrzaski w lobby, tłok i przepychanie się w restauracji, o strojach kąpielowych i klapkach podczas sniadania nie wspominam nawet. Rozumiem biznesowy aspekt takich akcji, ale hotel z całą pewnością dużo traci ze swojego standardu i uroku. W dalszym ciągu fajna, duża siłownia, profesjonalna obsługa, lubię to miejsce, ale coraz częsciej zastanawiam się nad poszukaniem alternatywnego zakwaterowania w Cebu. Choć jeszcze polecam. W sumie warto.
Zgłoś tą recenzję
Ewa N. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 17 marca 2013
1 noc nie daje pełnego obrazu choć nie mam uwag

obsługa, śniadanie, dojazd z lotniska, dojazd do promu
6,3
Zgłoś tą recenzję
Przemyslaw W. Podróże służbowe Poland, 30 lipca 2012
Warto!

Profesjonalna obsługa, liczne udogodnienia!
9,7
Mój pobyt w Radissonie zaliczam do bardzo udanych. Właściwie mogę napisać tylko same pozytywy. Dyskretnie, profesjonalnie, czysto, smacznie, wygodnie ... Ogromną zaletą jest lokalizacja hotelu. Wszędzie jest stosunkowo blisko, wiele miejsc jest w odległości "spacerowej". Wspomnę tylko o kilku dla mnie istotnych udogodnieniach. Zaplecze rekreacyjne jest czynne do późna. Basen do 22, fitness do 23. Dla osób podróżujących służbowo to ważne, gdyż po powrocie do hotelu można zjeść kolację, chwilę odpocząc i jeszcze skorzystać z infrastruktury, która w innych hotelach o tej porze jest już z reguły zamknięta. Bezpłatny późny check out. Bez problemów mogłem opuścić pokój o godzinie 18.00. To bardzo wygodne, także dlatego, źe dużo lotów z Cebu jest w godzinach wieczornych. Bufet na kolację może wydawać się nieco drogi, ale warto. Bardzo smaczne dania, w dużym urozmaiceniu. Z całą pewnością jeszcze skorzystam z oferty hotelu Radisson w Cebu.
Zgłoś tą recenzję
Jan B. Podróże z partnerem Czech Republic, 9 lutego 2016
Superb accommodation

Comfortable beds, tasty food, nice swimmingpool
9,3
Not far from ferry and city center, 20 minutes from the airport. Shopping center nearby. Unfortunately Cebu City is very dirty incl. hotels neighbourhood. But hotel is very nice, clean and comfortable like oasis in the dirt.
Zgłoś tą recenzję
Mark P. Podróże z partnerem Philippines, 26 stycznia 2016
Breathtaking

Classy, elegant lobby and rooms; professional, knowledgeable and friendly staff; exquisite food
9,7
Zgłoś tą recenzję
Dennis H. Podróże z partnerem Canada, 26 stycznia 2016
GREAT HOTEL

LOCATION, FOOD, STAFF
8,3
GOOD HOTEL GREAT STAFF ONLY COMPLAINT HAS MORE TO DO WITH AGODA. WHEN YOU GO TO BOOK IT SAYS FREE CANCELLATION. BOOKING WAS FOR 6 DAYS FROM DATE I BOOKED YET WHEN YOU GO THROUGH ALL THE BOOKING INFO AND THEN PAY WHEN YOU GET CONFIRMATION THEY IS ACTUALLY NO FREE CANCELATION SO WHY DO YOU SEAY THAT WHEN IT IS VERY RESTRICTED CANCELLATION
Zgłoś tą recenzję
Stefan K. Podróże z partnerem Germany, 19 stycznia 2016
explore your life....

cleanliness,food dining,friendly staff and and secured.
9,7
it was unforgetable moments wd my partner,,so cool and nice very romantic place and feel the peace of mind and relaxation of mind....the friendly staff ,,the security the hotel very clean nice viewing...
Zgłoś tą recenzję
Trishia L. Podróże grupowe Philippines, 14 stycznia 2016
Worth It

cleanliness, staff, rooms
10
Pleasant.
Zgłoś tą recenzję
Kraig K. Podróże służbowe United States of America, 13 stycznia 2016
Radisson Blu is the PREMIER business hotel in Cebu

Service, Facilities, Locaion
10
Excellent. The staff is superb: friendly, kind, service oriented, dedicated, timely with requests. Seriously, this is THEE place to stay for a business traveler in Cebu!
Zgłoś tą recenzję
Dan H. Podróże służbowe Sweden, 12 stycznia 2016
Great hotel good standard and excellent service

Very high service level, excellent breakfast, clean rooms
10
Our stay at the Radisson Blu Cebu was great. This is my third time there and I'm still very satisfied. Great value for money, friendly and professional staff, clean rooms and great breakfast. The standard is considerably higher than in other hotels in Cebu. I will stay there again for sure.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 3 z 3
Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu - ŁazienkaRadisson Blu Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu - BasenRadisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu - SalonRadisson Blu Cebu Cebu - SpaRadisson Blu Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Cebu Cebu - SalonRadisson Blu Cebu Cebu - Jedzenie i napojeRadisson Blu Cebu Cebu - Jedzenie i napojeRadisson Blu Cebu Cebu - SalonRadisson Blu Cebu Cebu - Wnętrze hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - WyposażenieRadisson Blu Cebu Cebu - SalonRadisson Blu Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu - WyposażenieRadisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Cebu Cebu - WyposażenieRadisson Blu Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Cebu Cebu - ŁazienkaRadisson Blu Cebu Cebu - Centrum BiznesoweRadisson Blu Cebu Cebu - Centrum BiznesoweRadisson Blu Cebu Cebu - Centrum BiznesoweRadisson Blu Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu - SiłowniaRadisson Blu Cebu Cebu - Kawiarnia/KafejkaRadisson Blu Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu - Pub/HolRadisson Blu Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Cebu Cebu - BasenRadisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Cebu Cebu - Pub/HolRadisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjna


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C06