lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu, Filipiny 6000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Radisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrz Radisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnny Radisson Blu Cebu Cebu - Łazienka Radisson Blu Cebu Cebu - Restauracja Radisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjna Radisson Blu Cebu Cebu - Foyer Radisson Blu Cebu Cebu - Basen Radisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnny Radisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrz Radisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrz Radisson Blu Cebu Cebu - Restauracja Radisson Blu Cebu Cebu - Salon Radisson Blu Cebu Cebu - Spa Radisson Blu Cebu Cebu - Sala Balowa Radisson Blu Cebu Cebu - Salon Radisson Blu Cebu Cebu - Jedzenie i napoje
Radisson Blu Cebu Cebu - Jedzenie i napoje Radisson Blu Cebu Cebu - Salon Radisson Blu Cebu Cebu - Wnętrze hotelu Radisson Blu Cebu Cebu - Wyposażenie Radisson Blu Cebu Cebu - Salon Radisson Blu Cebu Cebu - Foyer Radisson Blu Cebu Cebu - Restauracja Radisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnny Radisson Blu Cebu Cebu - Wyposażenie Radisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjna Radisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnny Radisson Blu Cebu Cebu - Sala Balowa
Okolica: Cebu City Liczba pokoi: 400
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,9

z 2828 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
9,1
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
9,0
Jedzenie/Posiłki
8,4
Wszystkie recenzje (2828)
Sortuj według:
Ewa N. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 17 marca 2013
1 noc nie daje pełnego obrazu choć nie mam uwag

obsługa, śniadanie, dojazd z lotniska, dojazd do promu
6,3
Przemyslaw W. Podróż służbowa Poland, 30 lipca 2012
Warto!

Profesjonalna obsługa, liczne udogodnienia!
9,7
Mój pobyt w Radissonie zaliczam do bardzo udanych. Właściwie mogę napisać tylko same pozytywy. Dyskretnie, profesjonalnie, czysto, smacznie, wygodnie ... Ogromną zaletą jest lokalizacja hotelu. Wszędzie jest stosunkowo blisko, wiele miejsc jest w odległości "spacerowej". Wspomnę tylko o kilku dla mnie istotnych udogodnieniach. Zaplecze rekreacyjne jest czynne do późna. Basen do 22, fitness do 23. Dla osób podróżujących służbowo to ważne, gdyż po powrocie do hotelu można zjeść kolację, chwilę odpocząc i jeszcze skorzystać z infrastruktury, która w innych hotelach o tej porze jest już z reguły zamknięta. Bezpłatny późny check out. Bez problemów mogłem opuścić pokój o godzinie 18.00. To bardzo wygodne, także dlatego, źe dużo lotów z Cebu jest w godzinach wieczornych. Bufet na kolację może wydawać się nieco drogi, ale warto. Bardzo smaczne dania, w dużym urozmaiceniu. Z całą pewnością jeszcze skorzystam z oferty hotelu Radisson w Cebu.
Jack L. Podróż z partnerem United States of America, 30 marca 2015
Nice hotel. ..

staff...comfort. .all very good
9,3
Very nice
Tengku A. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 28 marca 2015
Nice & comfortable

buffet selection are good. Near the mall. Big swimming pool
8,7
the staff very friendly & helpful. The mall just beside the hotel. 50% buffet dinner on Saturday, Thursday and Tuesday
Peter V. Rodziny z dużymi dziećmi United States of America, 27 marca 2015
Great option for a night before your flight

Location, restaurant, pool
10
We stayed here for one night before our flight- after 5 days diving in Moalboal. It was a wonderful place to relax, nice pool and great location next to the mall. Buffet food was great and the staff very welcoming. I would highly recommend it. Great value !
Michael S. Wycieczka w pojedynkę Australia, 25 marca 2015
First stay in the Blue

Location, room comfort, service
9
I enjoyed the. Stay. The service was excellent. People very friendly and helpful. The location was excellent. The only thing that effected me was that both me and my partner suffered from upset stomach after Breakfast on weekend. Overall good stay
Louis B. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 22 marca 2015
Nice hotel, bad location

Price, value and service
7,3
This is a nice full-service hotel with a pleasant pool, fitness, restaurant, and great service. The price was fair and there are clean rooms with decent Internet. Security is pretty good too. The only issue is the location- overlooking a shipping yard.
Michael J. Podróż z partnerem Australia, 21 marca 2015
Corner Suite

Bed, Food, Facilities
9,7
Excellent wifi, free live entertainment, excellent food and service, easy access to SM mall. Overall excellent hotel
Dawn L. Podróż z partnerem United Kingdom, 16 marca 2015
Lambert R&D

Attentive staff; cleanliness; excellent choices of foods
9,3
A very enjoyable 3 day stay
Andrew W. Podróż z partnerem United Kingdom, 11 marca 2015
Best Hotel

Standard, Location, Staff
10
As always the Radisson Blu Cebu never fails to impress me. My top choice hotel for Cebu.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu - ŁazienkaRadisson Blu Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Cebu Cebu - BasenRadisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu - SalonRadisson Blu Cebu Cebu - SpaRadisson Blu Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Cebu Cebu - SalonRadisson Blu Cebu Cebu - Jedzenie i napojeRadisson Blu Cebu Cebu - Jedzenie i napojeRadisson Blu Cebu Cebu - SalonRadisson Blu Cebu Cebu - Wnętrze hoteluRadisson Blu Cebu Cebu - WyposażenieRadisson Blu Cebu Cebu - SalonRadisson Blu Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu - WyposażenieRadisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Cebu Cebu - WyposażenieRadisson Blu Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Cebu Cebu - Sala konferencyjna

Recenzje klientów - Radisson Blu Cebu, Cebu

AS-AGWEB-3C03