lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Radisson Blu Hotel Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu, Filipiny 6000 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotel z zewnątrz Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Wnętrze hotelu Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Basen Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restauracja Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restauracja Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotel z zewnątrz Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Recepcja Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Wnętrze hotelu Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotel z zewnątrz Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Foyer Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Foyer Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Foyer Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Foyer Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Foyer Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ogród Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/Hol
Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Kawiarnia/Kafejka Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Basen Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Basen Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Basen Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pokój gościnny Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Apartament Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pokój gościnny Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restauracja Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restauracja Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restauracja Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restauracja Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Restauracja
Okolica: Cebu City Liczba pokoi: 400
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Wspaniały

8,9

z 2633 recenzji

Warty swojej ceny
8,6
Lokalizacja
8,9
Ocena pracowników
9,1
Warunki w hotelu/Czystość
9,2
Komfort pokoju
9,0
Jedzenie/Posiłki
8,4
Wszystkie recenzje (2633)
Sortuj według:
Ewa N. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 17 marca 2013
1 noc nie daje pełnego obrazu choć nie mam uwag

obsługa, śniadanie, dojazd z lotniska, dojazd do promu
6,3
Przemyslaw W. Podróż służbowa Poland, 30 lipca 2012
Warto!

Profesjonalna obsługa, liczne udogodnienia!
9,7
Mój pobyt w Radissonie zaliczam do bardzo udanych. Właściwie mogę napisać tylko same pozytywy. Dyskretnie, profesjonalnie, czysto, smacznie, wygodnie ... Ogromną zaletą jest lokalizacja hotelu. Wszędzie jest stosunkowo blisko, wiele miejsc jest w odległości "spacerowej". Wspomnę tylko o kilku dla mnie istotnych udogodnieniach. Zaplecze rekreacyjne jest czynne do późna. Basen do 22, fitness do 23. Dla osób podróżujących służbowo to ważne, gdyż po powrocie do hotelu można zjeść kolację, chwilę odpocząc i jeszcze skorzystać z infrastruktury, która w innych hotelach o tej porze jest już z reguły zamknięta. Bezpłatny późny check out. Bez problemów mogłem opuścić pokój o godzinie 18.00. To bardzo wygodne, także dlatego, źe dużo lotów z Cebu jest w godzinach wieczornych. Bufet na kolację może wydawać się nieco drogi, ale warto. Bardzo smaczne dania, w dużym urozmaiceniu. Z całą pewnością jeszcze skorzystam z oferty hotelu Radisson w Cebu.
Ali A. Wycieczka w pojedynkę Saudi Arabia, 25 listopada 2014
It was a magnificent stay

staff ,cleanness of the hotel and food
9,7
It was so nice, I would stay again when I come back
Lenet E. Podróż służbowa Philippines, 25 listopada 2014
my kind of hotel

location, parking, food
8,3
Joy S. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 24 listopada 2014
hotel is good .. but the receptionist is horrible!

rooms pool location
8,3
2nd time staying in this hotel.everything is good only 1 thing make me angry the receptionist.. I booked 2,rooms for me n my mother but all under my name .. My mom went out at night didn't bring the card key,she ask the receptionist for card they nvr give her ..they ask 1staff to a company my go up to the room and knock but nobody open coz we all sleep already.. My mom tell them its my room but only under my daughters name .. They still NVR give her a card key instead tell my mom to wait until morning in the lobby.. So my mom got no choice she sleep in the sofa at the lobby.. In the morning I wanted to talk to the manager but say no manager on duty have to wait.. Omg ..
Dewei L. Podróż służbowa China, 23 listopada 2014
very good hotel

clean cool goodservice
10
Emmanuel E. Podróż z partnerem Australia, 23 listopada 2014
superb

food,location,rooms
9,3
will highly recommend to friends.
Mary R. Podróż służbowa Philippines, 23 listopada 2014
Excellent

food, lobby, area
10
great!
Giovanni N. Podróż z partnerem Philippines, 23 listopada 2014
What You See Is What You Get

Location, Cleanliness, Nice Room
9,7
Highly Recommendable
Terence B. Podróż z partnerem Australia, 22 listopada 2014
location is good staff excellent very polite

food very excellent entertainment excellent with the christmas celebrations wonderful and the staff go out of there way to help you
10
Very good no real complaint only a minor one but the hotel manager fixed the problem right away thankyou

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Radisson Blu Hotel Cebu CebuRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Wnętrze hoteluRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BasenRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RecepcjaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Wnętrze hoteluRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - OgródRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pub/HolRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Kawiarnia/KafejkaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BasenRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BasenRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - BasenRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - ApartamentRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SiłowniaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SiłowniaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Wnętrze hoteluRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala BalowaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pokój gościnnyRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - ŁazienkaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RestauracjaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sala konferencyjnaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - FoyerRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotel z zewnątrzRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Basen

Recenzje klientów - Radisson Blu Hotel Cebu, Cebu

AS-AGWEB-3B02