Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Ramada Manila Central Hotel

Ongpin cor. Quintin Paredes Sts., Binondo, Binondo, Manila, Filipiny 1006 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Ramada Manila Central Hotel Manila - Hotel z zewnątrz Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Siłownia Ramada Manila Central Hotel Manila - Pub/Hol Ramada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/Kafejka Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjna Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Centrum Biznesowe Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Wyposażenie Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjna
Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Centrum Biznesowe Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjna Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjna Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjna
Okolica: Binondo Liczba pokoi: 114

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

8,0

z 607 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (607)
Sortuj według:
Janusz C. Wycieczki w pojedynkę Poland, 22 maja 2014
milo spedzony urlop

obsluga ,czystosc,polozenie
10
bylem w czterech hotelach i Ramada hotel wspominam bardzo milo .Polecam
Zgłoś tą recenzję
Adam J. Podróże służbowe Poland, 28 listopada 2013
Niedrogo choć wieczorem straszno

Czysto, efektywnie i niedrogo
6,7
Hotel położony w sercu chińskiej dzielnicy. Pokoje dośc czyste. Nic specjalnego ale do przeżycia. Snidania niezbyt duże w formie bufetu. Wybrany pokój typu suite zlokalizowany był na rogu hotelu od strony głosnego skrzyzowania. Wczesniej spałem w standardowym i był lepszy. Wieczorem lepiej nie spacerować dookoła- straszno, ciemno i niezbyt bezpiecznie.
Zgłoś tą recenzję
Adam J. Podróże służbowe Poland, 8 marca 2013
Przyzwoity hotel choć w nieciekawym otoczeniu

Szybki internet, sprawna obsługa, czystość i nowoczesność
6,3
Zgłoś tą recenzję
Adam J. Podróże służbowe Poland, 13 lutego 2013
NIezły na pobyt służbowy

Czysty i nowoczesny
6,3
Nie można nerzekać. Hotel jak najbardziej w porządku. Blisko Intramuros (Starówki) choć połozony w sercu Chinatown- i położenie nie jest niestety szczególne. Wszystko zadbane i świeże. Śniadania do przyjęcia- choć nie jest to bufet w Sofitelu, Shangrila czy Diamondzie- ale cena tez dużo niższa.
Zgłoś tą recenzję
Alberto D. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 8 lutego 2016
perfect and the location is great.

location, accommodation and reasonable.
8,3
awesome. in the hearth of china town!
Zgłoś tą recenzję
Vinh T. Podróże służbowe Vietnam, 29 stycznia 2016
Good location. Delicious breakfast

Convenient location. Good breakfast. Good services
8
We have het the strong support from the hotel staffs. We appriciate for their services
Zgłoś tą recenzję
Vinh T. Podróże służbowe Vietnam, 27 stycznia 2016
Nice hotel. Good breakfast

Location. Breakfast. Price
8
Good hotel. Delicious breakfast. Convenient for transportation
Zgłoś tą recenzję
Sang J. Podróże z partnerem United States of America, 11 stycznia 2016
Overall good stay except....

Location, friendly staff
7,7
Friendly staff, comfortable bed, clean except for the sewer smell in the bathroom that was unbearable.
Zgłoś tą recenzję
Rhodora C. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 7 stycznia 2016
Good Hotel in Binondo

Hotel staff are courteous & always ready to assist guest. Room is clean & comfortable to stay. Good location in Binondo.
8
Overall we had a comfortable stay in this Hotel. Although at the time when are checking out,(jan.7, 6:30am) I was really upset as we are being delay because the receptionist said that there is one missing hand towel , I told her all the towels are there in the bathroom, the service staff must check properly. I asked how much that hand towel cost , she said php240., then i said just charge it to me, I told her we are in the hurry as we need to catch our flight back to Sg at 10am. We dont want to be late . I'm sure that all towels are there. (She just ignored me) We keep waiting while she wait for the service staff to search the towel .(Not to brag, but my towels here in SG is much more good quality.) When I started to get pissed off, & asking her to hurry, she printed the invoice charging me the hand towel , then I said you know if have time I will go up to the room again & check it myself, anyway its ok you charge me but I will comment this thing to your Mgt. Then for I dont know the reason she deducted again the 240 to my bill. Oh my, for just a lousy hand towel. We were delayed for 30mins & get pissed off early morning.
Zgłoś tą recenzję
Crystal G. Wycieczki w pojedynkę Philippines, 19 grudnia 2015
Review

Cleanliness, Location, Staff
8
Good
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
 

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Ramada Manila Central Hotel ManilaRamada Manila Central Hotel Manila - Hotel z zewnątrzRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - SiłowniaRamada Manila Central Hotel Manila - Pub/HolRamada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjnaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Centrum BiznesoweRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - WyposażenieRamada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjnaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Centrum BiznesoweRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjnaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjnaRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjnaRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaRamada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaRamada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaRamada Manila Central Hotel Manila - SiłowniaRamada Manila Central Hotel Manila - Atrakcje w pobliżuRamada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjnaRamada Manila Central Hotel Manila - Atrakcje w pobliżuRamada Manila Central Hotel Manila - Hotel z zewnątrzRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - Transport w pobliżuRamada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - WyposażenieRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - ŁazienkaRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Łazienka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B05