Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Ramada Manila Central Hotel

Ongpin cor. Quintin Paredes Sts., Binondo, Santa Cruz, Manila, Filipiny 1006 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Ramada Manila Central Hotel Manila - Wnętrze hotelu Ramada Manila Central Hotel Manila - Wnętrze hotelu Ramada Manila Central Hotel Manila - Restauracja Ramada Manila Central Hotel Manila - Centrum Biznesowe Ramada Manila Central Hotel Manila - Restauracja Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny
Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Łazienka Ramada Manila Central Hotel Manila - Siłownia Ramada Manila Central Hotel Manila - Pub/Hol Ramada Manila Central Hotel Manila - Restauracja Ramada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/Kafejka Ramada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/Kafejka Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjna Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa
Okolica: Santa Cruz Liczba pokoi: 114
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

8,0

na podstawie
561 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,6
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (561)
Sortuj według:
Janusz C. Wycieczka w pojedynkę Poland, 22 maja 2014
milo spedzony urlop

obsluga ,czystosc,polozenie
10
bylem w czterech hotelach i Ramada hotel wspominam bardzo milo .Polecam
Zgłoś tą recenzję
Adam J. Podróż służbowa Poland, 28 listopada 2013
Niedrogo choć wieczorem straszno

Czysto, efektywnie i niedrogo
6,7
Hotel położony w sercu chińskiej dzielnicy. Pokoje dośc czyste. Nic specjalnego ale do przeżycia. Snidania niezbyt duże w formie bufetu. Wybrany pokój typu suite zlokalizowany był na rogu hotelu od strony głosnego skrzyzowania. Wczesniej spałem w standardowym i był lepszy. Wieczorem lepiej nie spacerować dookoła- straszno, ciemno i niezbyt bezpiecznie.
Zgłoś tą recenzję
Adam J. Podróż służbowa Poland, 8 marca 2013
Przyzwoity hotel choć w nieciekawym otoczeniu

Szybki internet, sprawna obsługa, czystość i nowoczesność
6,3
Zgłoś tą recenzję
Adam J. Podróż służbowa Poland, 13 lutego 2013
NIezły na pobyt służbowy

Czysty i nowoczesny
6,3
Nie można nerzekać. Hotel jak najbardziej w porządku. Blisko Intramuros (Starówki) choć połozony w sercu Chinatown- i położenie nie jest niestety szczególne. Wszystko zadbane i świeże. Śniadania do przyjęcia- choć nie jest to bufet w Sofitelu, Shangrila czy Diamondzie- ale cena tez dużo niższa.
Zgłoś tą recenzję
Cheewai S. Podróż służbowa Singapore, 29 sierpnia 2015
Everything is good except for location

Cleanliness, Staff, Room
8,7
The room standard is unexpectedly good, it is really cheap for the executive room, didn't mind to stay in the suite if it were not for company trip. The staffs are very good and helpful, I like the front desk staffs very much and also the houskeeping, even if you do not request to tidy up the room, every day you will come back to a clean and comfortable bed. Just one thing to take note, their kind bed is 2 single joining together, so those who are not comfortable with that have to make sure it is a double bed the first thing you enter the room. The worst thing about this hotel, is its location. There are only a shopping mall nearby, 'Lucky Chinatown'. Nothing else that are worth mentioning.
Zgłoś tą recenzję
Gloria C. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 24 sierpnia 2015
Memories of the Past

Courteous and Hospitable Staff, 4 Star Hotel in the midst of Chinatown, east access to cheap shopping, focus on hotel security and safety👍🏽
7,3
Charge for mini bar food items which were replaced. But I respect the hotel policy. Also, more variety of break buffet food to serve your growing clientele who observe different dietary preferences, e.g. Vegetarians and Muslim clients. Salad bar needs to improve - add mixed greens not just lettuce More shuttle services to other parts of Manila, Intramuros, and MOA. Thank you making my stay a pleasant one. I enjoyed being closed to Binondo Church.
Zgłoś tą recenzję
Aileen D. Podróż służbowa Philippines, 23 sierpnia 2015
Just ok

The location was the main reason why we stayed here.
6
The service is poor. The buffet was not ok. Front desk charged me 250 for a small towel that they cannot find. I ddnt even have it with me. They kept asking for too many id's.
Zgłoś tą recenzję
Steven T. Rodziny z dużymi dziećmi United States of America, 19 sierpnia 2015
Best of the rest

The staff is outstanding, the location near "China town and the Gold market", the price compared to other international chains, fair price for an outstanding hotel.
10
More than just a little pleasent. It is our "go to" hotel in Manila. After many years and many different Hotels on all "star rating from 3 to 5" this is the one we have come to expect quality and friendly service at reasonable rates.
Zgłoś tą recenzję
Oliver L. Podróż służbowa Philippines, 7 sierpnia 2015
Comfortable and safe

Cleanliness, Promptness of staff, Safety
8
I feel very comfortable and safe.
Zgłoś tą recenzję
Datin N. Podróż z partnerem Malaysia, 22 lipca 2015
Good

Comfortable
8,3
Zgłoś tą recenzję

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Ramada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - Wnętrze hoteluRamada Manila Central Hotel Manila - Wnętrze hoteluRamada Manila Central Hotel Manila - RestauracjaRamada Manila Central Hotel Manila - Centrum BiznesoweRamada Manila Central Hotel Manila - RestauracjaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - ŁazienkaRamada Manila Central Hotel Manila - SiłowniaRamada Manila Central Hotel Manila - Pub/HolRamada Manila Central Hotel Manila - RestauracjaRamada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaRamada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjnaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Centrum BiznesoweRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - SklepyRamada Manila Central Hotel Manila - SklepyRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - ŁazienkaRamada Manila Central Hotel Manila - Wyposażenie

Recenzje klientów - Ramada Manila Central Hotel, Manila

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3C08