Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Ramada Manila Central Hotel

Ongpin cor. Quintin Paredes Sts., Binondo, Sta Cruz/ Recto, Manila, Filipiny 1006 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Łazienka Ramada Manila Central Hotel Manila - Siłownia Ramada Manila Central Hotel Manila - Pub/Hol
Ramada Manila Central Hotel Manila - Restauracja Ramada Manila Central Hotel Manila - Restauracja Ramada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/Kafejka Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjna Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Centrum Biznesowe Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Sklepy Ramada Manila Central Hotel Manila - Sklepy
Okolica: Sta Cruz/ Recto Liczba pokoi: 114
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

8,0

z 431 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (431)
Sortuj według:
Adam J. Podróż służbowa Poland, 28 listopada 2013
Niedrogo choć wieczorem straszno

Czysto, efektywnie i niedrogo
6,7
Hotel położony w sercu chińskiej dzielnicy. Pokoje dośc czyste. Nic specjalnego ale do przeżycia. Snidania niezbyt duże w formie bufetu. Wybrany pokój typu suite zlokalizowany był na rogu hotelu od strony głosnego skrzyzowania. Wczesniej spałem w standardowym i był lepszy. Wieczorem lepiej nie spacerować dookoła- straszno, ciemno i niezbyt bezpiecznie.
Adam J. Podróż służbowa Poland, 8 marca 2013
Przyzwoity hotel choć w nieciekawym otoczeniu

Szybki internet, sprawna obsługa, czystość i nowoczesność
6,3
Adam J. Podróż służbowa Poland, 13 lutego 2013
NIezły na pobyt służbowy

Czysty i nowoczesny
6,3
Nie można nerzekać. Hotel jak najbardziej w porządku. Blisko Intramuros (Starówki) choć połozony w sercu Chinatown- i położenie nie jest niestety szczególne. Wszystko zadbane i świeże. Śniadania do przyjęcia- choć nie jest to bufet w Sofitelu, Shangrila czy Diamondzie- ale cena tez dużo niższa.
Ron H. Rodziny z małymi dziećmi Hong Kong, 15 lipca 2014
The worst I've ever had!!
2
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Ron H. Podróż w większej grupie Hong Kong, 15 lipca 2014
The worst hotel I have ever tried
2
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.
Ruthie W. Podróż w większej grupie United States of America, 14 lipca 2014
Very nice, clean! Great WiFi speed & breakfast

Centrally located, WiFi speed and super choices for breakfast buffet
8
Great! Upgraded to executive room when we came back from an out of town trip
Anthony L. Podróż w większej grupie Malaysia, 10 lipca 2014
Nice

Cleanliness, staff friendly, service good
6,7
Very good!
Anson W. Podróż w większej grupie Singapore, 21 czerwca 2014
Comfortable and affordable.

The room, the friendly staffs and the service.
8,3
A very comfortable and cozy stay. Location wise.....not really ideal. Unless you don't mind the dirtiness and the poor around.
Effie L. Podróż w większej grupie Philippines, 14 czerwca 2014
very friendly and helpful staff, near malls

Near Lucky Chinatown, 168 and 999 malls; Near Eng Bee Tin and chinese restos; Very helpful staff
8,7
my 2nd time to stay here and the staff were still helpful and friendly...will recommend this place for those who want to shop and for those who love to eat Chinese food :))
Ludovic M. Podróż z partnerem United States of America, 8 czerwca 2014
Great stay

Friendly staff, good location, clean room
9
I am a wheelchair user I really enjoy my stay there even if the access at main entrance is difficult for wheelchair. The staff was there to help if I needed anyway. Beautiful clean room and and very effective maid service.I will go back there as it is closed to the beach road and market..

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Ramada Manila Central Hotel ManilaRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - ŁazienkaRamada Manila Central Hotel Manila - SiłowniaRamada Manila Central Hotel Manila - Pub/HolRamada Manila Central Hotel Manila - RestauracjaRamada Manila Central Hotel Manila - RestauracjaRamada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjnaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Centrum BiznesoweRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - SklepyRamada Manila Central Hotel Manila - SklepyRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - ŁazienkaRamada Manila Central Hotel Manila - Wyposażenie


AS-AGWEB-3A05