lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Ramada Manila Central Hotel

Ongpin cor. Quintin Paredes Sts., Binondo, Sta Cruz/ Recto, Manila, Filipiny 1006 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Łazienka Ramada Manila Central Hotel Manila - Siłownia Ramada Manila Central Hotel Manila - Pub/Hol
Ramada Manila Central Hotel Manila - Restauracja Ramada Manila Central Hotel Manila - Restauracja Ramada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/Kafejka Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjna Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Centrum Biznesowe Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Sklepy Ramada Manila Central Hotel Manila - Sklepy
Okolica: Sta Cruz/ Recto Liczba pokoi: 114
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 495 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (495)
Sortuj według:
Adam J. Podróż służbowa Poland, 28 listopada 2013
Niedrogo choć wieczorem straszno

Czysto, efektywnie i niedrogo
6,7
Hotel położony w sercu chińskiej dzielnicy. Pokoje dośc czyste. Nic specjalnego ale do przeżycia. Snidania niezbyt duże w formie bufetu. Wybrany pokój typu suite zlokalizowany był na rogu hotelu od strony głosnego skrzyzowania. Wczesniej spałem w standardowym i był lepszy. Wieczorem lepiej nie spacerować dookoła- straszno, ciemno i niezbyt bezpiecznie.
Adam J. Podróż służbowa Poland, 8 marca 2013
Przyzwoity hotel choć w nieciekawym otoczeniu

Szybki internet, sprawna obsługa, czystość i nowoczesność
6,3
Adam J. Podróż służbowa Poland, 13 lutego 2013
NIezły na pobyt służbowy

Czysty i nowoczesny
6,3
Nie można nerzekać. Hotel jak najbardziej w porządku. Blisko Intramuros (Starówki) choć połozony w sercu Chinatown- i położenie nie jest niestety szczególne. Wszystko zadbane i świeże. Śniadania do przyjęcia- choć nie jest to bufet w Sofitelu, Shangrila czy Diamondzie- ale cena tez dużo niższa.
Angelita T. Podróż w większej grupie Philippines, 18 stycznia 2015
A good Experience

Clean, Good and accommodating staffs, Homey
7,7
Wing C. Rodziny z dużymi dziećmi Hong Kong, 31 grudnia 2014
best in Chinatown

location, hospitality, price.
9,7
I shall return.
Clarissa L. Podróż z partnerem Philippines, 29 grudnia 2014
made me enjoy Binondo more

the hotel is in the best location, there is just not enough parking space in the basement for you to leave your car in. the personnel are friendly and accommodating. bfast: they can fry mantau :)
8
Maria P. Podróż z partnerem Philippines, 29 grudnia 2014
Best place to stay for going around Chinatown

Spacious room, helpful and friendly staff
8,7
Grace S. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 26 grudnia 2014
a bad experience
2
very bad
John S. Wycieczka w pojedynkę Australia, 24 grudnia 2014
Excellent stay

Best 3 - Staff / Rooms / Wifi
9,7
My stay although short, was excellent. Super friendly and genuine staff, refreshing drink and towel on arrival, quality rooms, good food and great Wifi. Although the hotel is about 30-40 minutes from the airport depending on traffic, it was not a problematic journey to get there. I didnt get a chance to look around outside the hotel which was unfortunate. Should I go back to Manila, I will go back here without hesitation.
Leonard W. Podróż z partnerem Australia, 20 grudnia 2014
Fabulous Rooms

Staff, Cleanliness, Room Design
9,7
Very pleased for my first time to stay there. Staff were so polite, the room was fabulous with a great view. The buffet Breakfast Awesome.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Ramada Manila Central Hotel ManilaRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - ŁazienkaRamada Manila Central Hotel Manila - SiłowniaRamada Manila Central Hotel Manila - Pub/HolRamada Manila Central Hotel Manila - RestauracjaRamada Manila Central Hotel Manila - RestauracjaRamada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjnaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Centrum BiznesoweRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - SklepyRamada Manila Central Hotel Manila - SklepyRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - ŁazienkaRamada Manila Central Hotel Manila - Wyposażenie


AS-AGWEB-3B04