Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Ramada Manila Central Hotel

Ongpin cor. Quintin Paredes Sts., Binondo, Sta Cruz/ Recto, Manila, Filipiny 1006 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Łazienka Ramada Manila Central Hotel Manila - Siłownia Ramada Manila Central Hotel Manila - Pub/Hol
Ramada Manila Central Hotel Manila - Restauracja Ramada Manila Central Hotel Manila - Restauracja Ramada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/Kafejka Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjna Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Centrum Biznesowe Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Sklepy Ramada Manila Central Hotel Manila - Sklepy
Okolica: Sta Cruz/ Recto Liczba pokoi: 114
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

8,0

z 524 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (524)
Sortuj według:
Janusz C. Wycieczka w pojedynkę Poland, 22 maja 2014
milo spedzony urlop

obsluga ,czystosc,polozenie
10
bylem w czterech hotelach i Ramada hotel wspominam bardzo milo .Polecam
Adam J. Podróż służbowa Poland, 28 listopada 2013
Niedrogo choć wieczorem straszno

Czysto, efektywnie i niedrogo
6,7
Hotel położony w sercu chińskiej dzielnicy. Pokoje dośc czyste. Nic specjalnego ale do przeżycia. Snidania niezbyt duże w formie bufetu. Wybrany pokój typu suite zlokalizowany był na rogu hotelu od strony głosnego skrzyzowania. Wczesniej spałem w standardowym i był lepszy. Wieczorem lepiej nie spacerować dookoła- straszno, ciemno i niezbyt bezpiecznie.
Adam J. Podróż służbowa Poland, 8 marca 2013
Przyzwoity hotel choć w nieciekawym otoczeniu

Szybki internet, sprawna obsługa, czystość i nowoczesność
6,3
Adam J. Podróż służbowa Poland, 13 lutego 2013
NIezły na pobyt służbowy

Czysty i nowoczesny
6,3
Nie można nerzekać. Hotel jak najbardziej w porządku. Blisko Intramuros (Starówki) choć połozony w sercu Chinatown- i położenie nie jest niestety szczególne. Wszystko zadbane i świeże. Śniadania do przyjęcia- choć nie jest to bufet w Sofitelu, Shangrila czy Diamondzie- ale cena tez dużo niższa.
Andrian A. Rodziny z dużymi dziećmi Indonesia, 24 maja 2015
Great stay

Convinient location
8,7
Seulgi L. Podróż służbowa South Korea, 22 maja 2015
Excellent

Clean linen, Excellent service, Nice Buffet
9,3
Harris C. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 11 maja 2015
bad staff ineffective and poor

good linens, clean toilet, safety elevator access- needs room key
6,7
we checked in early, i said id pay for the surcharge, by 1130 front desk inform me that the room would be ready in few minutes, i just got so angry because the room was given to us by 4pm way pass the check in time, we were there for early check in because my kids must take an afternoon nap but staff were messy. while checking out i called in twice but no cart came up to help us, i saw the bell boy and asked him if they can help us, he said no because though they have 2 trolley theres only 1 bellboy serving 3guestbat the same time. on the counter, housekeeping is inefficient because people were rushing and the staff couldnt keep up. under staff, inefficient staff, very poor service they only have 12parking slot for all the rooms, 4star???? how is that???
Valentino F. Rodziny z dużymi dziećmi Philippines, 2 maja 2015
best location

location, cleanliness and helpful staff
8
Joel C. Podróż służbowa Philippines, 25 kwietnia 2015
Great Hotel

Location, Service and Good Breakfast
7,7
Nice Location, Good Service and Nice Room
Paul H. Podróż z partnerem Australia, 20 kwietnia 2015
best value

friendly staff great rooms great service
8,7
Loved it only problem is location taxi is a real issue finding and leaving

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Ramada Manila Central Hotel ManilaRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - ŁazienkaRamada Manila Central Hotel Manila - SiłowniaRamada Manila Central Hotel Manila - Pub/HolRamada Manila Central Hotel Manila - RestauracjaRamada Manila Central Hotel Manila - RestauracjaRamada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjnaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Centrum BiznesoweRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - SklepyRamada Manila Central Hotel Manila - SklepyRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - ŁazienkaRamada Manila Central Hotel Manila - Wyposażenie

Recenzje klientów - Ramada Manila Central Hotel, Manila

AS-AGWEB-3B02