lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Ramada Manila Central Hotel

Ongpin cor. Quintin Paredes Sts., Binondo, Sta Cruz/ Recto, Manila, Filipiny 1006 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Łazienka Ramada Manila Central Hotel Manila - Siłownia Ramada Manila Central Hotel Manila - Pub/Hol
Ramada Manila Central Hotel Manila - Restauracja Ramada Manila Central Hotel Manila - Restauracja Ramada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/Kafejka Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjna Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Centrum Biznesowe Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Sklepy Ramada Manila Central Hotel Manila - Sklepy
Okolica: Sta Cruz/ Recto Liczba pokoi: 114
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 447 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,5
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,5
Komfort pokoju
8,2
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (447)
Sortuj według:
Adam J. Podróż służbowa Poland, 28 listopada 2013
Niedrogo choć wieczorem straszno

Czysto, efektywnie i niedrogo
6,7
Hotel położony w sercu chińskiej dzielnicy. Pokoje dośc czyste. Nic specjalnego ale do przeżycia. Snidania niezbyt duże w formie bufetu. Wybrany pokój typu suite zlokalizowany był na rogu hotelu od strony głosnego skrzyzowania. Wczesniej spałem w standardowym i był lepszy. Wieczorem lepiej nie spacerować dookoła- straszno, ciemno i niezbyt bezpiecznie.
Adam J. Podróż służbowa Poland, 8 marca 2013
Przyzwoity hotel choć w nieciekawym otoczeniu

Szybki internet, sprawna obsługa, czystość i nowoczesność
6,3
Adam J. Podróż służbowa Poland, 13 lutego 2013
NIezły na pobyt służbowy

Czysty i nowoczesny
6,3
Nie można nerzekać. Hotel jak najbardziej w porządku. Blisko Intramuros (Starówki) choć połozony w sercu Chinatown- i położenie nie jest niestety szczególne. Wszystko zadbane i świeże. Śniadania do przyjęcia- choć nie jest to bufet w Sofitelu, Shangrila czy Diamondzie- ale cena tez dużo niższa.
Hussain M. Podróż służbowa Malaysia, 18 sierpnia 2014
SIMPLY NICE

VERY NEARBY TO CHINA TOWN.SHOPPING,COMFORTABLE ROOMS.
8,3
EXCELLENT AND VALUE FOR MONEY,BUT ONLY THE RESTAURENT NOT MUCH CHOICES OF FOODS.
Yee S. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 18 sierpnia 2014
Nice hotel with good location in Chinatown

Staff attentiveness, location, breakfast
8,3
Pros: 1. Nice location in Chinatown if you wish to explore the place, there is a mall Lucky Chinatown nearby with about 5 min walk. 2. Nice breakfast. The breakfast is nice they serve a variety of food. 3. Good staff performance. I requested to make up room and the staff attended quickly. Cons: 1. Extremely high deposit amount. I was asked to deposit 2000 peso for a night stay, I book the room for 3 nights so they asked 6000 peso. It is ridiculous because I never paid such high deposit in any other hotels. 2. Safety issue. Location is in Chinatown but there are a lot of beggars and robbery happened in front of my eyes. Must be very careful at night if you go out alone and dont go near the drug addicts that sleeps outside the banks. 3. A bit overpriced for the condition and location of the hotel.
Antonio M. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 17 sierpnia 2014
great hotel

great staff, value for money, its the best hotel in manila city/ongpin
8,7
Enjoyed my stay.
Kin K. Podróż z partnerem Hong Kong, 17 sierpnia 2014
good

location, courtesy
7,7
Marvis A. Wycieczka w pojedynkę Philippines, 27 lipca 2014
Nice hotel in the heart of binondo

room temperature, staff, location
5,7
Overall the stay was great. The hotel was near the mall. Very nice room temperature. Only caveat is their in-room dining menu, which was very limited.
Joel C. Podróż służbowa Philippines, 24 lipca 2014
Good... But, the airport pick-up is terrible

Clean, Comfortable and Location
7,3
I book through Agoda and called up the hotel to arrange the airport pick-up, I called twice for confirmation. But there was no airport pick-up, when I complain the frontdesk, they did not show any concern!!!
Ron H. Rodziny z małymi dziećmi Hong Kong, 15 lipca 2014
The worst hotel I have ever tried
2
Ten klient ocenił tylko ten hotel i nie pozostawił komentarza.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Ramada Manila Central Hotel ManilaRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - ŁazienkaRamada Manila Central Hotel Manila - SiłowniaRamada Manila Central Hotel Manila - Pub/HolRamada Manila Central Hotel Manila - RestauracjaRamada Manila Central Hotel Manila - RestauracjaRamada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjnaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Centrum BiznesoweRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - SklepyRamada Manila Central Hotel Manila - SklepyRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - ŁazienkaRamada Manila Central Hotel Manila - Wyposażenie


AS-AGWEB-3B04