Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Ramada Manila Central Hotel

Ongpin cor. Quintin Paredes Sts., Binondo, Santa Cruz, Manila, Filipiny 1006 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Foyer Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnny Ramada Manila Central Hotel Manila - Łazienka Ramada Manila Central Hotel Manila - Siłownia Ramada Manila Central Hotel Manila - Pub/Hol
Ramada Manila Central Hotel Manila - Restauracja Ramada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/Kafejka Ramada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/Kafejka Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjna Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Sala Balowa Ramada Manila Central Hotel Manila - Centrum Biznesowe Ramada Manila Central Hotel Manila - Okolica Ramada Manila Central Hotel Manila - Sklepy Ramada Manila Central Hotel Manila - Sklepy
Okolica: Santa Cruz Liczba pokoi: 114
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

8,0

na podstawie
552 recenzji

Warty swojej ceny
8,1
Lokalizacja
7,6
Ocena pracowników
8,3
Warunki w hotelu/Czystość
8,6
Komfort pokoju
8,3
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (552)
Sortuj według:
Janusz C. Wycieczka w pojedynkę Poland, 22 maja 2014
milo spedzony urlop

obsluga ,czystosc,polozenie
10
bylem w czterech hotelach i Ramada hotel wspominam bardzo milo .Polecam
Adam J. Podróż służbowa Poland, 28 listopada 2013
Niedrogo choć wieczorem straszno

Czysto, efektywnie i niedrogo
6,7
Hotel położony w sercu chińskiej dzielnicy. Pokoje dośc czyste. Nic specjalnego ale do przeżycia. Snidania niezbyt duże w formie bufetu. Wybrany pokój typu suite zlokalizowany był na rogu hotelu od strony głosnego skrzyzowania. Wczesniej spałem w standardowym i był lepszy. Wieczorem lepiej nie spacerować dookoła- straszno, ciemno i niezbyt bezpiecznie.
Adam J. Podróż służbowa Poland, 8 marca 2013
Przyzwoity hotel choć w nieciekawym otoczeniu

Szybki internet, sprawna obsługa, czystość i nowoczesność
6,3
Adam J. Podróż służbowa Poland, 13 lutego 2013
NIezły na pobyt służbowy

Czysty i nowoczesny
6,3
Nie można nerzekać. Hotel jak najbardziej w porządku. Blisko Intramuros (Starówki) choć połozony w sercu Chinatown- i położenie nie jest niestety szczególne. Wszystko zadbane i świeże. Śniadania do przyjęcia- choć nie jest to bufet w Sofitelu, Shangrila czy Diamondzie- ale cena tez dużo niższa.
Datin N. Podróż z partnerem Malaysia, 22 lipca 2015
Good

Comfortable
8,3
Shalendra D. Podróż z partnerem Australia, 17 lipca 2015
Best Hotel for Money in Manila

staff , services , cleaniness
8,7
Our stay at Ramada Hotel was very good.. Indeed the best during our stay in manila. All the staffs starting from the foyer , the desk girls..the porters , the service staffs , the cleaning staffs / the bar man , the food court staffs...they were all very accomodating and provided a very professional service to us. Ramada management should be proud to have staffs like them.. I will always recomend Ramada to my families and friends. Well done Everyone. Cheers.
Ray C. Rodziny z małymi dziećmi United States of America, 17 lipca 2015
Excellent

Location convenience and name
9,7
Very satisfied
Alex W. Wycieczka w pojedynkę United Kingdom, 6 lipca 2015
Excels in areas... let down in others.

Staff, Room cleanliness, room amenities.
7,7
Staff were very pleasant although at times inefficient. They informed me they would change my beds to become a king. After entering the room and clarifying by phone ten minutes later they still didn't rearrange it. Not a serious issue but still it lowers the reputation that the hotel openly describes it wants to attain. Asked for an adapter and were told none were available but they would call me when one became free and made a note. No call the whole day. The next morning i asked for one again from a different manager and hey presto they had one! Breakfast was ok but small in variety and when I stood up for a second round I returned to find my seat taken despite still have a glass of orange juice and plates there! Staff clearly not overly attentive. Also the 'cafe' is clearly not a venue that is designed for a fourstar hotel. although staff were polite it seemed as if they were attended a social event rather than working in a four star hotel. Uniforms were messy and they ate around customers which is again odd for a four star hotel. Also various members of staff such as kitchen porters and delivery men were constantly moving through the dining area with supplies. Which was rather disruptive when trying to eat. It didnt seem like a part of the hotel but again it is called a cafe which usually has a more social atmosphere. In the room the hot water was very irregular and rarely hot and the bath tub was rather small compared to other hotels I have stayed in in Manilla. All taxi drivers I've used have said the same but a four star hotel...really? I was also advised by staff that walking around at night was not safe... so not a great advertisement for the hotel then. I was also informed there was no spa service despite it being offered on the website and in room video? To sum up. A good hotel for the price.
Annabelle L. Podróż służbowa Philippines, 2 lipca 2015
great

reception staff cleanliness food
7,7
fine
Woojin J. Wycieczka w pojedynkę South Korea, 2 lipca 2015
terrible front staff

food, cleanness
5
Be careful for the front desk staff.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Ramada Manila Central Hotel ManilaRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - FoyerRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - Pokój gościnnyRamada Manila Central Hotel Manila - ŁazienkaRamada Manila Central Hotel Manila - SiłowniaRamada Manila Central Hotel Manila - Pub/HolRamada Manila Central Hotel Manila - RestauracjaRamada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaRamada Manila Central Hotel Manila - Kawiarnia/KafejkaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala konferencyjnaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Sala BalowaRamada Manila Central Hotel Manila - Centrum BiznesoweRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - SklepyRamada Manila Central Hotel Manila - SklepyRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - OkolicaRamada Manila Central Hotel Manila - ŁazienkaRamada Manila Central Hotel Manila - Wyposażenie

Recenzje klientów - Ramada Manila Central Hotel, Manila

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B06