Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,8

z 3120 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (3120)
Sortuj według:
Artur K. Podróże z partnerem Poland, 28 stycznia 2015
Hotel na Patongu

obsługa, lokalizacja, posiłki
7,3
Zgłoś tą recenzję
Daniel N. Podróże z partnerem Poland, 4 lutego 2013
Cudowny hotel i obsługa, swietna lokalizacja

lokalizacja i obsluga
9
Zadnych zastrzezen co do pobytu i obslugi w tym hotelu, Jakuzi jest czyste i duze, lecz basen do niczego, maly i w innym budynku, basen oceniam slabo. Hotel godny polecenia ze wzgledu na lokalizacje.
Zgłoś tą recenzję
Dariusz D. Podróże z partnerem Poland, 26 lutego 2011
dobra lokalizacja ale słabe pokoje

lokalizacja
4,3
hotel położony w dobrym miejscu , blisko plaży i nocnego życia. poza ładnym wejściem nic więcej nie zasługuje na dobrą opinię, latam od kilku lat do tajlandii i nie spotkałem się nigdy z tak niemiłą obsługą. wszyscy chodzą jakby obrażeni. co chwila kłótnie w recepcji z klientami o dopisywanie rzeczy pzry wyjeździe. a w niektórych pokojach cud . toaleta w pokoju i swoje potrzeby załatwiasz w obecności innych. były nas 3 pary i 3 różne pokoje i nikt nie miał fajnego pokojy. albo kibek na środku , albo okno na scianę albo balkon na podwórko z nocnym barem na zapleczu. zdecydowanie nie polecam. ceny w restauracji b.wysokie za średniej jakości jakość. jest w okolicy wiele hoteli ,a ten omijacie z daleka.
Informacje na temat zwiedzania: polecam wycieczki na phi phi, similiany i wyspę j.bonda. dla nurkujących zdecydowanie phi phi i similiany
Zgłoś tą recenzję
Norbert W. Podróże z partnerem Poland, 9 listopada 2009
Rayaburi

wysoki standard hotelu,
9,3
Hotel naprawdę super! Bardzo ładne pokoje, duża łazienka z wanną i prysznicem. Bardzo blisko plaży. Dla plażowiczów przygotowane reczniki, torba na plazę itp. Dobre śniadania i dość duży wybór. Na dachu ogród i jaccuzi, gdzie można bardzo miło spędzić wieczorem czas. Ciezko znależć jakieś wady tego hotelu. Polecam wszystkim. Cena vs standard super!
Zgłoś tą recenzję
Alex T. Podróże z partnerem Malaysia, 24 kwietnia 2016
Room
4,7
toilet bowl spoil....
Zgłoś tą recenzję
Htay E. Podróże z partnerem Singapore, 17 kwietnia 2016
Good and nice place
4
Worth for money.
Zgłoś tą recenzję
Anne K. Podróże z partnerem Australia, 17 kwietnia 2016
Fantastic Return Visit
6,3
Love this hotel, the staff are lovely & very helpful, large very clean rooms with huge bathrooms. The included buffet breakfast is varied everyday & includes an egg station. There is a lot of building work across the road but we were not disturbed by any noise. Keep up the good work Rayaburi.
Zgłoś tą recenzję
Rameesh G. Podróże grupowe Malaysia, 16 kwietnia 2016
Irritating Statement From Reception
5,3
I was quite annoying without water on 14th April 2016 as the reception keep on saying it will be available in 30 minute for almost 4 Hours. The most thing i pissed off is the reception claim that Year 2015 during songkran the same issue arise as that was totally a lie. I stayed at Rayaburi during Songran 2015 and no issue at all. This would be my last stay in Rayaburi as i will stay somewhere else year 2017
Zgłoś tą recenzję
James M. Podróże z partnerem United Kingdom, 2 kwietnia 2016
Nice Wee Hotel
5
Rooms done nicely on Japanese style. Wifi in Lobby only but we were on the 2nd floor (which is really the first floor lol) Tours and outings rep was really helpful and gave us good deals for Phi Phi Island Cruise, Phuket Fantasea, and arranged our taxi to the airport. Reception staff very friendly and helpful. Good choice for breakfast including REAL bacon. A good hotel if you are on a Budget but want some degree of comfort
Zgłoś tą recenzję
Rajesh A. Podróże grupowe India, 2 kwietnia 2016
Great location, not so great service
4,3
This was my second stay at this hotel, the earlier visit being 3 years ago. Must say the experience this time was not up to the mark. The location is great and price is OK, but the staff were a bit rude. The tour desk was awful, we had booked one particular maya bay tour and they put us on a different tour, and it spoiled our whole Maya bay experience. Also the lift was not working for the whole duration of the stay and they claimed that it was like this for the past week, which is appalling. Go for it if you dont have major expectations and just want a nice location and price.
Zgłoś tą recenzję
Recenzje 1 - 4 z 4
Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - FoyerRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A01