Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjne Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restauracja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restauracja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Foyer
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 50
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

na podstawie
2980 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (2980)
Sortuj według:
Artur K. Podróż z partnerem Poland, 28 stycznia 2015
Hotel na Patongu

obsługa, lokalizacja, posiłki
7,3
Daniel N. Podróż z partnerem Poland, 4 lutego 2013
Cudowny hotel i obsługa, swietna lokalizacja

lokalizacja i obsluga
9
Zadnych zastrzezen co do pobytu i obslugi w tym hotelu, Jakuzi jest czyste i duze, lecz basen do niczego, maly i w innym budynku, basen oceniam slabo. Hotel godny polecenia ze wzgledu na lokalizacje.
Dariusz D. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2011
dobra lokalizacja ale słabe pokoje

lokalizacja
4,3
hotel położony w dobrym miejscu , blisko plaży i nocnego życia. poza ładnym wejściem nic więcej nie zasługuje na dobrą opinię, latam od kilku lat do tajlandii i nie spotkałem się nigdy z tak niemiłą obsługą. wszyscy chodzą jakby obrażeni. co chwila kłótnie w recepcji z klientami o dopisywanie rzeczy pzry wyjeździe. a w niektórych pokojach cud . toaleta w pokoju i swoje potrzeby załatwiasz w obecności innych. były nas 3 pary i 3 różne pokoje i nikt nie miał fajnego pokojy. albo kibek na środku , albo okno na scianę albo balkon na podwórko z nocnym barem na zapleczu. zdecydowanie nie polecam. ceny w restauracji b.wysokie za średniej jakości jakość. jest w okolicy wiele hoteli ,a ten omijacie z daleka.
Informacje na temat zwiedzania: polecam wycieczki na phi phi, similiany i wyspę j.bonda. dla nurkujących zdecydowanie phi phi i similiany
Norbert W. Podróż z partnerem Poland, 9 listopada 2009
Rayaburi

wysoki standard hotelu,
9,3
Hotel naprawdę super! Bardzo ładne pokoje, duża łazienka z wanną i prysznicem. Bardzo blisko plaży. Dla plażowiczów przygotowane reczniki, torba na plazę itp. Dobre śniadania i dość duży wybór. Na dachu ogród i jaccuzi, gdzie można bardzo miło spędzić wieczorem czas. Ciezko znależć jakieś wady tego hotelu. Polecam wszystkim. Cena vs standard super!
Wong T. Podróż z partnerem Malaysia, 16 lipca 2015
Value for Money

Stay in deluxe room for 3 nights. The location is great, hotel is clean, bed is comfort, staff is friendly, wifi is fast, breakfast is decent. I would recommend this hotel.
9,7
Denise S. Podróż z partnerem Malaysia, 6 lipca 2015
Everything is Old

Pool
4
The hotel condition was old. Bed was hard, pillow don't have enough cotton I guess.
Joanna L. Podróż z partnerem Malaysia, 1 lipca 2015
Facilities need to progress

Location
6,3
I stay at the deluxe hot deal with king size bed only) room. Woo, The bedroom and bathroom are hedged off by a screen, thus the waste from bathroom rushed out easily to the bedroom.There is no air-conditioning in the dining area and there is a lot of mosquitoes. There is also a cat in the dining area.
Astrid R. Podróż w większej grupie Indonesia, 27 czerwca 2015
Too good to be true

Location,
5,7
receptionist lady was rude from tech beginning to the end. And at the end of our check out time accuse us for stealing a towel, and when we went back, the room was already cleared up!!! And airport transfer request it's way too high and not flexible. There's a better one if you ask tour agents, they provIde better price and better service. Also bad wifi!!!!! Rooms are located in a very weird way like lots of stairs before you reach the room. If you plan to party and get drunk, maybe think twice. They don't provide tooth brush, of all the most important thing... I find it funny. I could live going somewhere better worth the dime for better experienced. These did ruined our last day of the trip. If improvement are made after this review, thank god! If not... Well gud luck...
Ong H. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 21 czerwca 2015
Present stay

Super big rooms, worth of money and walking distance to patong beach.
9,3
Present stay with nice hotel staffs.
Ranjit S. Rodziny z małymi dziećmi India, 19 czerwca 2015
was a good staying

location and rooms
7,7
great definetly recomends

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - FoyerRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka

Recenzje klientów - Rayaburi Hotel Patong, Phuket

Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3B02