lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Foyer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Recepcja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restauracja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wanna z hydromasażem Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjne Rayaburi Hotel Patong Phuket - Balkon/Taras Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 50
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 2775 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (2775)
Sortuj według:
Daniel N. Podróż z partnerem Poland, 4 lutego 2013
Cudowny hotel i obsługa, swietna lokalizacja

lokalizacja i obsluga
9
Zadnych zastrzezen co do pobytu i obslugi w tym hotelu, Jakuzi jest czyste i duze, lecz basen do niczego, maly i w innym budynku, basen oceniam slabo. Hotel godny polecenia ze wzgledu na lokalizacje.
Dariusz D. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2011
dobra lokalizacja ale słabe pokoje

lokalizacja
4,3
hotel położony w dobrym miejscu , blisko plaży i nocnego życia. poza ładnym wejściem nic więcej nie zasługuje na dobrą opinię, latam od kilku lat do tajlandii i nie spotkałem się nigdy z tak niemiłą obsługą. wszyscy chodzą jakby obrażeni. co chwila kłótnie w recepcji z klientami o dopisywanie rzeczy pzry wyjeździe. a w niektórych pokojach cud . toaleta w pokoju i swoje potrzeby załatwiasz w obecności innych. były nas 3 pary i 3 różne pokoje i nikt nie miał fajnego pokojy. albo kibek na środku , albo okno na scianę albo balkon na podwórko z nocnym barem na zapleczu. zdecydowanie nie polecam. ceny w restauracji b.wysokie za średniej jakości jakość. jest w okolicy wiele hoteli ,a ten omijacie z daleka.
Informacje na temat zwiedzania: polecam wycieczki na phi phi, similiany i wyspę j.bonda. dla nurkujących zdecydowanie phi phi i similiany
Norbert W. Podróż z partnerem Poland, 9 listopada 2009
Rayaburi

wysoki standard hotelu,
9,3
Hotel naprawdę super! Bardzo ładne pokoje, duża łazienka z wanną i prysznicem. Bardzo blisko plaży. Dla plażowiczów przygotowane reczniki, torba na plazę itp. Dobre śniadania i dość duży wybór. Na dachu ogród i jaccuzi, gdzie można bardzo miło spędzić wieczorem czas. Ciezko znależć jakieś wady tego hotelu. Polecam wszystkim. Cena vs standard super!
Tan S. Wycieczka w pojedynkę Malaysia, 29 października 2014
Good location

Friendly staff
6
So so
Tolin P. Podróż z partnerem Canada, 28 października 2014
very pleased

location, clean and priced reasonable!
8,7
Happy I chose this place, Staff where great, Breakfast was pretty good everyday the changed it up. So close to the beach I never even found the pool or sauna. The only complaint that I can mention is the doors that can a join rooms is very thin, you can really hear your neighbour. Oh and the bed is pretty hard. Great bars and restaurants all around! I would stay here again for sure.
Foong K. Podróż z partnerem Malaysia, 27 października 2014
the swimming pool is located at next building

Nice design of bathroom, good swimming pool for training and have a pool table.
7,3
Good location and easy to get around
Ramesh L. Rodziny z dużymi dziećmi India, 24 października 2014
value for money

location, cooperation, local travel desk
3
excellent
Sean P. Podróż z partnerem Singapore, 23 października 2014
overall bad experience with the hotel and staff
3
nothing impress us. 1) hotel no smoking room,must pay extra 1000 THB to only smoke on the balcony. 2) hotel wi-fi down for 24 hours,i lost usd 10,000 dollars due to unable to a intenet transaction. 3) hotel room has many mosquito biting my gf and insects flying around. 4) hotel air-con compressor is so loud like a machine generator till that i can't sleep at night. 5) the bath tub water stopper is broken, my gf has to manually dig for the metal stopper and it hurts her fingers always.
Atchareeya S. Rodziny z małymi dziećmi Thailand, 20 października 2014
Stay at 2 bedroom suit really nice and big

location big room
10
bed was a bit hard but the room are big and was a good quality outside a bit old but inside just wow
Vincent Y. Podróż z partnerem Malaysia, 18 października 2014
Very bad service
3
Bad bad bad!

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - FoyerRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - RecepcjaRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wanna z hydromasażemRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - Balkon/TarasRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3B06