lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjne Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restauracja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restauracja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Foyer
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 50
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 2917 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (2917)
Sortuj według:
Artur K. Podróż z partnerem Poland, 28 stycznia 2015
Hotel na Patongu

obsługa, lokalizacja, posiłki
7,3
Daniel N. Podróż z partnerem Poland, 4 lutego 2013
Cudowny hotel i obsługa, swietna lokalizacja

lokalizacja i obsluga
9
Zadnych zastrzezen co do pobytu i obslugi w tym hotelu, Jakuzi jest czyste i duze, lecz basen do niczego, maly i w innym budynku, basen oceniam slabo. Hotel godny polecenia ze wzgledu na lokalizacje.
Dariusz D. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2011
dobra lokalizacja ale słabe pokoje

lokalizacja
4,3
hotel położony w dobrym miejscu , blisko plaży i nocnego życia. poza ładnym wejściem nic więcej nie zasługuje na dobrą opinię, latam od kilku lat do tajlandii i nie spotkałem się nigdy z tak niemiłą obsługą. wszyscy chodzą jakby obrażeni. co chwila kłótnie w recepcji z klientami o dopisywanie rzeczy pzry wyjeździe. a w niektórych pokojach cud . toaleta w pokoju i swoje potrzeby załatwiasz w obecności innych. były nas 3 pary i 3 różne pokoje i nikt nie miał fajnego pokojy. albo kibek na środku , albo okno na scianę albo balkon na podwórko z nocnym barem na zapleczu. zdecydowanie nie polecam. ceny w restauracji b.wysokie za średniej jakości jakość. jest w okolicy wiele hoteli ,a ten omijacie z daleka.
Informacje na temat zwiedzania: polecam wycieczki na phi phi, similiany i wyspę j.bonda. dla nurkujących zdecydowanie phi phi i similiany
Norbert W. Podróż z partnerem Poland, 9 listopada 2009
Rayaburi

wysoki standard hotelu,
9,3
Hotel naprawdę super! Bardzo ładne pokoje, duża łazienka z wanną i prysznicem. Bardzo blisko plaży. Dla plażowiczów przygotowane reczniki, torba na plazę itp. Dobre śniadania i dość duży wybór. Na dachu ogród i jaccuzi, gdzie można bardzo miło spędzić wieczorem czas. Ciezko znależć jakieś wady tego hotelu. Polecam wszystkim. Cena vs standard super!
Mark P. Podróż z partnerem Australia, 17 kwietnia 2015
Good and clean

Close to nightlife easy walk clean and tidy
7
The hotel staff are friendly and like to help out spa on top floor glass tiles falling off but they closed it after inspection for repairs swimming pool in different building but not that far away would not have a problem staying there again or recommending this hotel to friends
Chan K. Podróż z partnerem Malaysia, 13 kwietnia 2015
clean but old

clean,staff good, breakfast ok
7
hotel is clean, and fast check-in.Breakfast everyday is different. but room look like old.and hot water is sometimes hot and change to cold water, hard to take a good shower. hotel is nearby beach, but morning and afternoon hard to find a restaurant, cause all open at night.
Joseph T. Podróż z partnerem Malaysia, 13 kwietnia 2015
Nice hotel but not convenient about the elevator

Swimming pool, Jacuzzi, Nice room.
10
Jamie R. Wycieczka w pojedynkę Australia, 7 kwietnia 2015
Excellent place to stay.

Staff, room and position to Patong beach and everything
8,7
Very pleasant, the staff are amazing and will do anything for you to make your stay more comfortable.
Chongmo K. Podróż z partnerem Canada, 5 kwietnia 2015
Good Location closed to Beach & Bangla Road

Breakfast,Location,Beach
9
Paul C. Wycieczka w pojedynkę Australia, 3 kwietnia 2015
staff not friendly

location clean
5,3
The staff try and bill the customer for every baht they can get. THe tour desk will try and charge you 1500 baht for a trip that costs 1000 outside. The monbar prices are 3 times the price of the 7 11 next door.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - WyposażenieRayaburi Hotel Patong Phuket - FoyerRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka


AS-AGWEB-3B01