Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Tajlandia 83150 (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjne Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restauracja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restauracja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wyposażenie Rayaburi Hotel Patong Phuket - Foyer
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 50
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 2939 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,6
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (2939)
Sortuj według:
Artur K. Podróż z partnerem Poland, 28 stycznia 2015
Hotel na Patongu

obsługa, lokalizacja, posiłki
7,3
Daniel N. Podróż z partnerem Poland, 4 lutego 2013
Cudowny hotel i obsługa, swietna lokalizacja

lokalizacja i obsluga
9
Zadnych zastrzezen co do pobytu i obslugi w tym hotelu, Jakuzi jest czyste i duze, lecz basen do niczego, maly i w innym budynku, basen oceniam slabo. Hotel godny polecenia ze wzgledu na lokalizacje.
Dariusz D. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2011
dobra lokalizacja ale słabe pokoje

lokalizacja
4,3
hotel położony w dobrym miejscu , blisko plaży i nocnego życia. poza ładnym wejściem nic więcej nie zasługuje na dobrą opinię, latam od kilku lat do tajlandii i nie spotkałem się nigdy z tak niemiłą obsługą. wszyscy chodzą jakby obrażeni. co chwila kłótnie w recepcji z klientami o dopisywanie rzeczy pzry wyjeździe. a w niektórych pokojach cud . toaleta w pokoju i swoje potrzeby załatwiasz w obecności innych. były nas 3 pary i 3 różne pokoje i nikt nie miał fajnego pokojy. albo kibek na środku , albo okno na scianę albo balkon na podwórko z nocnym barem na zapleczu. zdecydowanie nie polecam. ceny w restauracji b.wysokie za średniej jakości jakość. jest w okolicy wiele hoteli ,a ten omijacie z daleka.
Informacje na temat zwiedzania: polecam wycieczki na phi phi, similiany i wyspę j.bonda. dla nurkujących zdecydowanie phi phi i similiany
Norbert W. Podróż z partnerem Poland, 9 listopada 2009
Rayaburi

wysoki standard hotelu,
9,3
Hotel naprawdę super! Bardzo ładne pokoje, duża łazienka z wanną i prysznicem. Bardzo blisko plaży. Dla plażowiczów przygotowane reczniki, torba na plazę itp. Dobre śniadania i dość duży wybór. Na dachu ogród i jaccuzi, gdzie można bardzo miło spędzić wieczorem czas. Ciezko znależć jakieś wady tego hotelu. Polecam wszystkim. Cena vs standard super!
Choon H. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 22 maja 2015
Henley

Nope
4
No good
Choon H. Podróż z partnerem Malaysia, 22 maja 2015
Long

no
4
No good
Suniphat C. Podróż służbowa Thailand, 21 maja 2015
Spooky

Cheap
4,7
It was ok
Lisa J. Podróż z partnerem Malaysia, 13 maja 2015
Is a old hotel, disappointed

Staff....
6,3
The location is like 2 street far from bangla road, the hotel is a old hotel, don't expect the swimming pool on top of ur room.... It need to go out from the hotel is a bit far,was disappointed... Staff are good ,breakfast choice not much ..
Vincent L. Podróż z partnerem Malaysia, 10 maja 2015
Pretty Satisfied

Location, Room Standard and Staff Performance
9
During our stay at Rayaburi, we are greeted very warmly by the staff. The rooms were much better than we've expected which was great. The pool however was a disappointment because it was in another branch of the hotel, located directly behind of the one we stayed. Overall still satisfied with our stay.
Mohamad K. Podróż w większej grupie Singapore, 8 maja 2015
Nicely located

Location, Lovely view, Close proximity to the beach
7,3
Me and my buddies had a nice stay at the deluxe rooms with the view of the Patong streets and the beach. A hotel I feel that is a value for the money. Wonderful balcony overview of Patong and its beach, against the backdrop of the majestic hills. I could see the blue waters from there and the frequent para-sailors hovering above them. Just the kind of view that you don't see often. With just merely footsteps away from the beach, and the bustling streets, this hotel is so nicely placed. Not audibly near to the loudness of Bangla Street, so that makes it suitably quiet for those who prefer a more peaceful night's sleep. The convenience stores are also just below us so we had no worries about getting essentials at any time of the day. Rooms are spacious enough and everything else seems to be in good order. I would not mind staying there again in my next trip there. :)

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Recenzje klientów - Rayaburi Hotel Patong, Phuket

AS-AGWEB-3B04