lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Rayaburi Hotel Patong

3/16 Sawatdirak Rd., Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Foyer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Recepcja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restauracja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wanna z hydromasażem Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjne Rayaburi Hotel Patong Phuket - Balkon/Taras Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 50
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 2721 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (2721)
Sortuj według:
Daniel N. Podróż z partnerem Poland, 4 lutego 2013
Cudowny hotel i obsługa, swietna lokalizacja

lokalizacja i obsluga
9
Zadnych zastrzezen co do pobytu i obslugi w tym hotelu, Jakuzi jest czyste i duze, lecz basen do niczego, maly i w innym budynku, basen oceniam slabo. Hotel godny polecenia ze wzgledu na lokalizacje.
Dariusz D. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2011
dobra lokalizacja ale słabe pokoje

lokalizacja
4,3
hotel położony w dobrym miejscu , blisko plaży i nocnego życia. poza ładnym wejściem nic więcej nie zasługuje na dobrą opinię, latam od kilku lat do tajlandii i nie spotkałem się nigdy z tak niemiłą obsługą. wszyscy chodzą jakby obrażeni. co chwila kłótnie w recepcji z klientami o dopisywanie rzeczy pzry wyjeździe. a w niektórych pokojach cud . toaleta w pokoju i swoje potrzeby załatwiasz w obecności innych. były nas 3 pary i 3 różne pokoje i nikt nie miał fajnego pokojy. albo kibek na środku , albo okno na scianę albo balkon na podwórko z nocnym barem na zapleczu. zdecydowanie nie polecam. ceny w restauracji b.wysokie za średniej jakości jakość. jest w okolicy wiele hoteli ,a ten omijacie z daleka.
Informacje na temat zwiedzania: polecam wycieczki na phi phi, similiany i wyspę j.bonda. dla nurkujących zdecydowanie phi phi i similiany
Norbert W. Podróż z partnerem Poland, 9 listopada 2009
Rayaburi

wysoki standard hotelu,
9,3
Hotel naprawdę super! Bardzo ładne pokoje, duża łazienka z wanną i prysznicem. Bardzo blisko plaży. Dla plażowiczów przygotowane reczniki, torba na plazę itp. Dobre śniadania i dość duży wybór. Na dachu ogród i jaccuzi, gdzie można bardzo miło spędzić wieczorem czas. Ciezko znależć jakieś wady tego hotelu. Polecam wszystkim. Cena vs standard super!
Callista V. Podróż w większej grupie Indonesia, 27 sierpnia 2014
Clean room & bathroom

- good location - value for money - near beach - near to bangla road & shopping center - friendly staff - i wil recommened this hotel -
8
I love the suite Spacious & cheap
Ahmad M. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 25 sierpnia 2014
second stay here

staff, cleanliness, food
7,3
Its my second stay within 2 months at rayaburi. staffs are friendly such as Ton and Owe. Only down side was no one pick up the room service when i called. other than that its ok.
Sharoz P. Rodziny z dużymi dziećmi Macau, 15 sierpnia 2014
Not what i expected

Big Room, clean and nice staff
6,3
it wass good, i have arrive late nigth in the hotel , and when i get the room want to conect the internet but was no able, the technical problem was the answer that i receive. Next day it was ok, and thing was looking going well. so i stay 5 days in this hotel. have one old zacuzi, good breakfast, dont know were is the pool. only good thing is junt few steps to the beach.
Junaid R. Podróż z partnerem Pakistan, 8 sierpnia 2014
Excellent hotel to stay

Location,staff,rooms,economical
9,7
Excellent
Apisit C. Rodziny z dużymi dziećmi Thailand, 25 lipca 2014
Lovely Hotel

Good Staff
7,3
Good Location,Best restaurant staff
Tze K. Podróż w większej grupie Malaysia, 15 lipca 2014
Worth for money

Near to beach, attentive room service, free wifi
7
Irene L. Podróż z partnerem Malaysia, 3 lipca 2014
hotel good,staff service poor,aircond not cold

room n toilet very big and clean.wifi high speed.very near to beach and many massage shop surrounding
8
the room and the toilet is very big. wifi in room high speed. walk to beach within 3-5minutes. walk to bangla road around 5-10minutes. the only thing i'm not satisfied is the air-cond not cold,although control i hv press to 22degree, but at the air-cond there state 25degree. the staff also not friendly and poor service and attitude is not good. no matter the service is bad but hotel good and value for money,worth it.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - FoyerRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - RecepcjaRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wanna z hydromasażemRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - Balkon/TarasRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A01