lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Rayaburi Hotel Patong

3/16 Sawatdirak Rd., Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Foyer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Recepcja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restauracja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wanna z hydromasażem Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjne Rayaburi Hotel Patong Phuket - Balkon/Taras Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 50
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 2767 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (2767)
Sortuj według:
Daniel N. Podróż z partnerem Poland, 4 lutego 2013
Cudowny hotel i obsługa, swietna lokalizacja

lokalizacja i obsluga
9
Zadnych zastrzezen co do pobytu i obslugi w tym hotelu, Jakuzi jest czyste i duze, lecz basen do niczego, maly i w innym budynku, basen oceniam slabo. Hotel godny polecenia ze wzgledu na lokalizacje.
Dariusz D. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2011
dobra lokalizacja ale słabe pokoje

lokalizacja
4,3
hotel położony w dobrym miejscu , blisko plaży i nocnego życia. poza ładnym wejściem nic więcej nie zasługuje na dobrą opinię, latam od kilku lat do tajlandii i nie spotkałem się nigdy z tak niemiłą obsługą. wszyscy chodzą jakby obrażeni. co chwila kłótnie w recepcji z klientami o dopisywanie rzeczy pzry wyjeździe. a w niektórych pokojach cud . toaleta w pokoju i swoje potrzeby załatwiasz w obecności innych. były nas 3 pary i 3 różne pokoje i nikt nie miał fajnego pokojy. albo kibek na środku , albo okno na scianę albo balkon na podwórko z nocnym barem na zapleczu. zdecydowanie nie polecam. ceny w restauracji b.wysokie za średniej jakości jakość. jest w okolicy wiele hoteli ,a ten omijacie z daleka.
Informacje na temat zwiedzania: polecam wycieczki na phi phi, similiany i wyspę j.bonda. dla nurkujących zdecydowanie phi phi i similiany
Norbert W. Podróż z partnerem Poland, 9 listopada 2009
Rayaburi

wysoki standard hotelu,
9,3
Hotel naprawdę super! Bardzo ładne pokoje, duża łazienka z wanną i prysznicem. Bardzo blisko plaży. Dla plażowiczów przygotowane reczniki, torba na plazę itp. Dobre śniadania i dość duży wybór. Na dachu ogród i jaccuzi, gdzie można bardzo miło spędzić wieczorem czas. Ciezko znależć jakieś wady tego hotelu. Polecam wszystkim. Cena vs standard super!
Vincent Y. Podróż z partnerem Malaysia, 18 października 2014
Very bad service
3
Bad bad bad!
Mihir S. Wycieczka w pojedynkę India, 7 października 2014
Pretty good overall

Location location location
6,7
Alessandro M. Wycieczka w pojedynkę Italy, 7 października 2014
Very nice hotel near the beach

location, interior, staff
7,3
very nice hotel, less than 5 mins walking from the beach. rooms are nice, very cool interior (thai style) and quite modern and new. staff is quite efficient, except the staff in the restaurant, very slow. this hotel is highly reccomended!
Kenji G. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 29 września 2014
Good location for the price you pay

Location. Price. Room.
8
Location is very good and convenient. Just 2-3 min walk to the beach. Or about 10 min walk to the central of party. Not forgetting that I checked out in the afternoon and my flight was at night, the staff let me stay at the rooftop jacuzzi and even provide me with a towel after my checkout. With the price I paid, it's definitely worth the money. I will definitely be back in the hotel again soon!
Ganesha T. Podróż w większej grupie Malaysia, 28 września 2014
Nice hotel

Close to beach close to entertainment and nice hotel
8
Chin W. Podróż z partnerem Malaysia, 26 września 2014
Good location at Patong beach

1. good location near to beach, restaurants and travel agents, night lifes.
6
Information given for the airport pick up was not correctly priced as confirmed over phone the price is 800Baht but arrived the Hotel was told that pick up after mid-night is 1,300Baht.
Nicholas L. Podróż z partnerem Singapore, 23 września 2014
EXCELLENT

Location, comfort, cleanliness
9,3
this is my 3rd time here ! and id totally be back.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - FoyerRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - RecepcjaRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wanna z hydromasażemRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - Balkon/TarasRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A03