Moje konto (zaloguj się)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Rayaburi Hotel Patong

3/16 Sawatdirak Rd., Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Foyer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Recepcja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restauracja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wanna z hydromasażem Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjne Rayaburi Hotel Patong Phuket - Balkon/Taras Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny
Lokalizacja: Patong Liczba pokoi: 50
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 2603 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,1
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (2603)
Daniel N. Podróż z partnerem Poland, 4 lutego 2013
Cudowny hotel i obsługa, swietna lokalizacja

lokalizacja i obsluga
9
Zadnych zastrzezen co do pobytu i obslugi w tym hotelu, Jakuzi jest czyste i duze, lecz basen do niczego, maly i w innym budynku, basen oceniam slabo. Hotel godny polecenia ze wzgledu na lokalizacje.
Dariusz D. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2011
dobra lokalizacja ale słabe pokoje

lokalizacja
4,3
hotel położony w dobrym miejscu , blisko plaży i nocnego życia. poza ładnym wejściem nic więcej nie zasługuje na dobrą opinię, latam od kilku lat do tajlandii i nie spotkałem się nigdy z tak niemiłą obsługą. wszyscy chodzą jakby obrażeni. co chwila kłótnie w recepcji z klientami o dopisywanie rzeczy pzry wyjeździe. a w niektórych pokojach cud . toaleta w pokoju i swoje potrzeby załatwiasz w obecności innych. były nas 3 pary i 3 różne pokoje i nikt nie miał fajnego pokojy. albo kibek na środku , albo okno na scianę albo balkon na podwórko z nocnym barem na zapleczu. zdecydowanie nie polecam. ceny w restauracji b.wysokie za średniej jakości jakość. jest w okolicy wiele hoteli ,a ten omijacie z daleka.
Informacje na temat zwiedzania: polecam wycieczki na phi phi, similiany i wyspę j.bonda. dla nurkujących zdecydowanie phi phi i similiany
Norbert W. Podróż z partnerem Poland, 9 listopada 2009
Rayaburi

wysoki standard hotelu,
9,3
Hotel naprawdę super! Bardzo ładne pokoje, duża łazienka z wanną i prysznicem. Bardzo blisko plaży. Dla plażowiczów przygotowane reczniki, torba na plazę itp. Dobre śniadania i dość duży wybór. Na dachu ogród i jaccuzi, gdzie można bardzo miło spędzić wieczorem czas. Ciezko znależć jakieś wady tego hotelu. Polecam wszystkim. Cena vs standard super!
Mohd M. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 7 kwietnia 2014
Nice toilet

Jacuzzi
6,3
Quite great
Tze K. Podróż w większej grupie Malaysia, 7 kwietnia 2014
Nice room and location

Excellent room service, cheap transport arrangement to airport, nice bathtub
7,3
Value for money
Vivi A. Podróż z partnerem Denmark, 2 kwietnia 2014
Nice

Close to All
7,3
Nice, but lot of bars, so not a good place for familie
Kamaruzzaman B. Podróż z partnerem Malaysia, 28 marca 2014
Good location in Patong

Location, clean room and easy to get around
8
I am quite happy to stay here because near to beach and easy access to walking around. Do not expect much on the buffet breakfast. There are few pubs nearby so night time will be noisy.
Xuefang H. Rodziny z dużymi dziećmi China, 22 marca 2014
Good stay and location, nice staff but wifi is bad

Staff/Location/Environment
7,3
Close to Patong beach and friendly staff. No breakfast in our order and wifi signal is really poor. Noise of the street in the main building. Everyone knows this hotel and 1 minute walk to the beach.
Angela G. Wycieczka w pojedynkę Singapore, 21 marca 2014
Comfortable rooms and close to the beach

Close to the beach, near to restaurants and friendly staff
8
The room was comfortable except that at night we could hear bands from the nearby bars. Otherwise it was an enjoyable stay with helpful and friendly staff.
Suraindharan P. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 20 marca 2014
Awesome! Enjoyed the trip & stay there.

Hotel location is good closer to the beach, Closer to the shopping market, Rooms clean & Sincere staff
8,3
Awesome stay. Enjoyed walking along the night market at night and to the beach in the morning.It's not seaview but closer to the beach. Staff were sincere as our friend left her earring on the table after her breakfast & it was returned back to us as my friend has checked out. Thanks to the staff. Have good restaurants along the area. Able to walk around at night. It was a great stay!

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - FoyerRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - RecepcjaRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wanna z hydromasażemRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - Balkon/TarasRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3C02