lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Rayaburi Hotel Patong

3/16 Sawatdirak Rd., Patong, Phuket, Tajlandia (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Foyer Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Ogród Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Apartament Rayaburi Hotel Patong Phuket - Recepcja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restauracja Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hotelu Rayaburi Hotel Patong Phuket - Wanna z hydromasażem Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrz
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjne Rayaburi Hotel Patong Phuket - Balkon/Taras Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Łazienka Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny Rayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny
Okolica: Patong Liczba pokoi: 50
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,9

z 2697 recenzji

Warty swojej ceny
7,9
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,8
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (2697)
Sortuj według:
Daniel N. Podróż z partnerem Poland, 4 lutego 2013
Cudowny hotel i obsługa, swietna lokalizacja

lokalizacja i obsluga
9
Zadnych zastrzezen co do pobytu i obslugi w tym hotelu, Jakuzi jest czyste i duze, lecz basen do niczego, maly i w innym budynku, basen oceniam slabo. Hotel godny polecenia ze wzgledu na lokalizacje.
Dariusz D. Podróż z partnerem Poland, 26 lutego 2011
dobra lokalizacja ale słabe pokoje

lokalizacja
4,3
hotel położony w dobrym miejscu , blisko plaży i nocnego życia. poza ładnym wejściem nic więcej nie zasługuje na dobrą opinię, latam od kilku lat do tajlandii i nie spotkałem się nigdy z tak niemiłą obsługą. wszyscy chodzą jakby obrażeni. co chwila kłótnie w recepcji z klientami o dopisywanie rzeczy pzry wyjeździe. a w niektórych pokojach cud . toaleta w pokoju i swoje potrzeby załatwiasz w obecności innych. były nas 3 pary i 3 różne pokoje i nikt nie miał fajnego pokojy. albo kibek na środku , albo okno na scianę albo balkon na podwórko z nocnym barem na zapleczu. zdecydowanie nie polecam. ceny w restauracji b.wysokie za średniej jakości jakość. jest w okolicy wiele hoteli ,a ten omijacie z daleka.
Informacje na temat zwiedzania: polecam wycieczki na phi phi, similiany i wyspę j.bonda. dla nurkujących zdecydowanie phi phi i similiany
Norbert W. Podróż z partnerem Poland, 9 listopada 2009
Rayaburi

wysoki standard hotelu,
9,3
Hotel naprawdę super! Bardzo ładne pokoje, duża łazienka z wanną i prysznicem. Bardzo blisko plaży. Dla plażowiczów przygotowane reczniki, torba na plazę itp. Dobre śniadania i dość duży wybór. Na dachu ogród i jaccuzi, gdzie można bardzo miło spędzić wieczorem czas. Ciezko znależć jakieś wady tego hotelu. Polecam wszystkim. Cena vs standard super!
Tze K. Podróż w większej grupie Malaysia, 15 lipca 2014
Worth for money

Near to beach, attentive room service, free wifi
7
Irene L. Podróż z partnerem Malaysia, 3 lipca 2014
hotel good,staff service poor,aircond not cold

room n toilet very big and clean.wifi high speed.very near to beach and many massage shop surrounding
8
the room and the toilet is very big. wifi in room high speed. walk to beach within 3-5minutes. walk to bangla road around 5-10minutes. the only thing i'm not satisfied is the air-cond not cold,although control i hv press to 22degree, but at the air-cond there state 25degree. the staff also not friendly and poor service and attitude is not good. no matter the service is bad but hotel good and value for money,worth it.
Zheng C. Podróż z partnerem China, 2 lipca 2014
bad experience, won't recommend it to anyone

location is good, but nothing else
3,3
We arrived at around 1:00am. The minute we opened our room door, we could hear noisy music pouring in from the window. There are three night clubs right across the road. Impossible to fall asleep, though the hotel staff tried to comfort me by saying that the music should usually stop at 2:00am. We were very tired so we asked to get another room, which turned out to be a room without windows, and much cheaper than the room type I paid for. While asking for refund, hotel staff suddenly was unable to understand my English. Really frustrating experience. Next day, another person from the hotel gave us yet another room and apologized to us saying the clubs opened just recently. Two years ago there was no clubs. Very well. The only good thing about this hotel is location, only a few meters from the beach. But I don't recommend this hotel for rooms are smelly and mouldy. Breakfast is poor.
Le D. Wycieczka w pojedynkę Vietnam, 30 czerwca 2014
Good stay

Price, Room, Service
7,7
Staff was helpful and hotel is value at this cost.
Le D. Wycieczka w pojedynkę Vietnam, 29 czerwca 2014
Good stay

Price, Room, Staff
7,7
This was a good choice. We like this hotel.
Shuyi C. Podróż w większej grupie China, 27 czerwca 2014
Location IS good. BUT wifi always had a problem

,location ,room size ,value for money
7,7
Generally the hotel has a very good location! Just a 5 minutes walk will reach the beach. And about 15,20 minutes will reach the biggest shopping mall in patong.
Ngun F. Podróż w większej grupie Malaysia, 26 czerwca 2014
Close to shopping area and good restaurants

easy access, close to beach, nice breakfast
8,7

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - FoyerRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - OgródRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - RecepcjaRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wnętrze hoteluRayaburi Hotel Patong Phuket - Wanna z hydromasażemRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Hotel z zewnątrzRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - Balkon/TarasRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - ŁazienkaRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnnyRayaburi Hotel Patong Phuket - RestauracjaRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - Obiekty rekreacyjneRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - ApartamentRayaburi Hotel Patong Phuket - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3C01