lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Hong Kong lotnisko, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Regal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Spa Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Regal Airport Hotel Hongkong - Foyer Regal Airport Hotel Hongkong - Basen Regal Airport Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal Airport Hotel Hongkong - Siłownia Regal Airport Hotel Hongkong - Spa Regal Airport Hotel Hongkong - Salon Regal Airport Hotel Hongkong - Sala Balowa Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Łazienka Regal Airport Hotel Hongkong - Łazienka
Okolica: Hong Kong lotnisko Liczba pokoi: 1171

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 4210 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (4210)
Sortuj według:
Ilona B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 8 marca 2013
Komfortowy pokój.

Duży pokój, dobrze wyposażony, często.
7
Byliśmy tam tylko jedną noc w oczekiwaniu na kolejny lot. Hotel przy samy lotnisku, praktycznie można przejść z lotniska korytarzem nie wychodząc na zewnątrz. Komfortowo wyposażone pokoje, miła obsługa. Cisza i spokój, można wypocząć po podróży ;)))
Piotr W. Podróż z partnerem Poland, 10 lutego 2013
Bardzo dobry hotel

lokalizacja
8
Bardzo dobry hotel przy lotnisku. Doskonała lokalizacja dla osób traktujących HK jkao tranzyt.
Wieslaw S. Podróż z partnerem Germany, 3 stycznia 2013
Ladny i cichy pokoj ale widok na studnie z basenem

Dobra i mila obsluga. Spelnianie zyczen klientow.
8,7
Akurat byl bardzo chlodny okres w Hong Kongu i bardzo zimno w pokoju hotelowym. Klimatyzacji nie dalo sie ustawic na ogrzewanie, wiec (dopiero jak poskarzylismy sie na zimno w recepcji) dostalismy dodatkowy grzejnik elektryczny do pokoju. Poza tym wszystkie urzadzenia w pokoju i Hotelu funkconowaly bez zarzutu. Mily pobyt pomimo poczatkowego zimna.
Informacje na temat zwiedzania: Wykupic przede wszystkim bilet na Airport EXPRES na wiele przejazdow. MTR bilet wieloprzejazdowy na dalsze linie to juz jest niewielki koszt i zaden problem.
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 29 października 2012
swietna lokalizacja na samym lotnisku w hong kongu

lokalizacja hotelu standart hotelu
8,3
za pierwszym razem jak nocowalem hotel oferowal bezplatne bilety do szybkiej kolejki na wyspe hong kong niestety za drugim razem nie bylo w cenie hotelu biletow
Informacje na temat restauracji: polecam zamiast placic w hotelu za sniadanie isc na lotnisko i w zakupic starbuksie jedzonko z dobra kawa
Sally-Anne K. Podróż z partnerem Australia, 21 lipca 2014
Great Transit Hotel

Walking distance from Airport 5 Min. Plenty of restaurants and choice. Friendly staff
8,3
W enjoyed the stay over night. Plenty of restaurants. Great food easy access to airport. room big plenty of room for 3 adults. room very clean and plenty of towels . Will definitely stay agin and will be our transit hotel for other countries. Sally
Deborah H. Podróż w większej grupie Australia, 19 lipca 2014
Very convenient

Pool spa and location
9
We got in very late as our flight was delayed so limited use of facilities
Fu L. Podróż w większej grupie China, 19 lipca 2014
Standard

Eficient and Friendly staff
6,3
The location is great, but the hotel facility is not really matching the price. But the staff is efficient and friendly
John P. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 18 lipca 2014
very frustrating

zero
5
It is hard to believe that a airport hotel does not provide free wifi access! Only gives you 30 min. free in lobby, once in 12 hours!!The late restaurant food is horrible . Ordered a burger to be safe was frozen in the center, soda was flat , salad was old greens. Staff shortages at check in and out causes delays and is unacceptable If it were not for the location this hotel would sink!
Milagros P. Podróż w większej grupie Philippines, 18 lipca 2014
The most convenient accommodation in Hong Kong

Centrally located, within airport area and fast check-in/check-out
8
The group I booked are 24 in all with delayed flight due to typhoon in the Phils. where they came from. No hassle in their late check-in... they were accommodated at once. This is a convenient accommodation especially so that our flight and arrival is late already. I would surely recommend booking at the Regal Airport Hotel again.
Milagros P. Podróż w większej grupie Philippines, 18 lipca 2014
The most convenient and accessible hotel

Very convenient, accessible and very near airport
8,3
The group I booked were very tired due to a delayed flight. They were relieved to easily access the hotel entrance and were instantly accommodated to check-in.

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Regal Airport Hotel HongkongRegal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - SpaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRegal Airport Hotel Hongkong - FoyerRegal Airport Hotel Hongkong - BasenRegal Airport Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - SpaRegal Airport Hotel Hongkong - SalonRegal Airport Hotel Hongkong - Sala BalowaRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - Łazienka


AS-AGWEB-3A02