lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Hong Kong - lotnisko, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Regal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Spa Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Foyer Regal Airport Hotel Hongkong - Basen Regal Airport Hotel Hongkong - Salon Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja
Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Łazienka Regal Airport Hotel Hongkong - Siłownia Regal Airport Hotel Hongkong - Łazienka Regal Airport Hotel Hongkong - Łazienka Regal Airport Hotel Hongkong - Łazienka Regal Airport Hotel Hongkong - Siłownia Regal Airport Hotel Hongkong - Łazienka
Okolica: Hong Kong - lotnisko Liczba pokoi: 1171

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 5245 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (5245)
Sortuj według:
Ilona B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 8 marca 2013
Komfortowy pokój.

Duży pokój, dobrze wyposażony, często.
7
Byliśmy tam tylko jedną noc w oczekiwaniu na kolejny lot. Hotel przy samy lotnisku, praktycznie można przejść z lotniska korytarzem nie wychodząc na zewnątrz. Komfortowo wyposażone pokoje, miła obsługa. Cisza i spokój, można wypocząć po podróży ;)))
Piotr W. Podróż z partnerem Poland, 10 lutego 2013
Bardzo dobry hotel

lokalizacja
8
Bardzo dobry hotel przy lotnisku. Doskonała lokalizacja dla osób traktujących HK jkao tranzyt.
Wieslaw S. Podróż z partnerem Germany, 3 stycznia 2013
Ladny i cichy pokoj ale widok na studnie z basenem

Dobra i mila obsluga. Spelnianie zyczen klientow.
8,7
Akurat byl bardzo chlodny okres w Hong Kongu i bardzo zimno w pokoju hotelowym. Klimatyzacji nie dalo sie ustawic na ogrzewanie, wiec (dopiero jak poskarzylismy sie na zimno w recepcji) dostalismy dodatkowy grzejnik elektryczny do pokoju. Poza tym wszystkie urzadzenia w pokoju i Hotelu funkconowaly bez zarzutu. Mily pobyt pomimo poczatkowego zimna.
Informacje na temat zwiedzania: Wykupic przede wszystkim bilet na Airport EXPRES na wiele przejazdow. MTR bilet wieloprzejazdowy na dalsze linie to juz jest niewielki koszt i zaden problem.
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 29 października 2012
swietna lokalizacja na samym lotnisku w hong kongu

lokalizacja hotelu standart hotelu
8,3
za pierwszym razem jak nocowalem hotel oferowal bezplatne bilety do szybkiej kolejki na wyspe hong kong niestety za drugim razem nie bylo w cenie hotelu biletow
Informacje na temat restauracji: polecam zamiast placic w hotelu za sniadanie isc na lotnisko i w zakupic starbuksie jedzonko z dobra kawa
Shun H. Podróż z partnerem China, 30 kwietnia 2015
Pay Internet service, very mean

Good for speedy travelers
8,7
It was good, we arrived 10:30pm, we got flight in the morning on the next day! Very disappointed with the pay Internet, these days hotel should provide it for free
Lau W. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 28 kwietnia 2015
Near Airport hotel

Walking distance to airport
6
The hotel was just a few steps away from the international Hong Kong airport. We booked to stay near the airport on the last night in HKG as our flight was 7 in the morning. The room looks old and the frunitures too. Need a facelift in the room. Bathroom was OK in size, we did not use the cafe in the hotel but restaurant in the airport to eat. Overall was ok.
Robert W. Podróż z partnerem Australia, 25 kwietnia 2015
Convenience at its best

Convenient, confortable and clean
8,7
For an overnight stay between flights, walking distance is very close and the rooms are clean. It gives you plently of time the next day to relax and not have to rush for your next flight out.
Shigeru K. Podróż służbowa Australia, 25 kwietnia 2015
Connected to Airport terminal building

Easy access to public transportation, airlines, train, ferry, bus and taxi.
7,7
Need improvement of early check-out system.
Noehl L. Podróż w większej grupie Philippines, 24 kwietnia 2015
Very Nice Hotel

Proximity to airport
8,3
Jo-Anne S. Rodziny z dużymi dziećmi Canada, 23 kwietnia 2015
Convenient

Location, modern, comfortable
8,7
Very relaxing

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Regal Airport Hotel HongkongRegal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - SpaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - FoyerRegal Airport Hotel Hongkong - BasenRegal Airport Hotel Hongkong - SalonRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - Łazienka


AS-AGWEB-3C07