lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Hong Kong lotnisko, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Regal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Spa Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Regal Airport Hotel Hongkong - Foyer Regal Airport Hotel Hongkong - Basen Regal Airport Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal Airport Hotel Hongkong - Siłownia Regal Airport Hotel Hongkong - Spa Regal Airport Hotel Hongkong - Salon Regal Airport Hotel Hongkong - Sala Balowa Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Łazienka Regal Airport Hotel Hongkong - Łazienka
Okolica: Hong Kong lotnisko Liczba pokoi: 1171

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 4592 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (4592)
Sortuj według:
Ilona B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 8 marca 2013
Komfortowy pokój.

Duży pokój, dobrze wyposażony, często.
7
Byliśmy tam tylko jedną noc w oczekiwaniu na kolejny lot. Hotel przy samy lotnisku, praktycznie można przejść z lotniska korytarzem nie wychodząc na zewnątrz. Komfortowo wyposażone pokoje, miła obsługa. Cisza i spokój, można wypocząć po podróży ;)))
Piotr W. Podróż z partnerem Poland, 10 lutego 2013
Bardzo dobry hotel

lokalizacja
8
Bardzo dobry hotel przy lotnisku. Doskonała lokalizacja dla osób traktujących HK jkao tranzyt.
Wieslaw S. Podróż z partnerem Germany, 3 stycznia 2013
Ladny i cichy pokoj ale widok na studnie z basenem

Dobra i mila obsluga. Spelnianie zyczen klientow.
8,7
Akurat byl bardzo chlodny okres w Hong Kongu i bardzo zimno w pokoju hotelowym. Klimatyzacji nie dalo sie ustawic na ogrzewanie, wiec (dopiero jak poskarzylismy sie na zimno w recepcji) dostalismy dodatkowy grzejnik elektryczny do pokoju. Poza tym wszystkie urzadzenia w pokoju i Hotelu funkconowaly bez zarzutu. Mily pobyt pomimo poczatkowego zimna.
Informacje na temat zwiedzania: Wykupic przede wszystkim bilet na Airport EXPRES na wiele przejazdow. MTR bilet wieloprzejazdowy na dalsze linie to juz jest niewielki koszt i zaden problem.
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 29 października 2012
swietna lokalizacja na samym lotnisku w hong kongu

lokalizacja hotelu standart hotelu
8,3
za pierwszym razem jak nocowalem hotel oferowal bezplatne bilety do szybkiej kolejki na wyspe hong kong niestety za drugim razem nie bylo w cenie hotelu biletow
Informacje na temat restauracji: polecam zamiast placic w hotelu za sniadanie isc na lotnisko i w zakupic starbuksie jedzonko z dobra kawa
Audrius B. Podróż służbowa Lithuania, 24 października 2014
Best place for 1 day stay before early morning fly

Near HK airport - from reception directly to airport waiting hall
8
Very convinient for one day stay before leave, but didn't recomend if your fly is not early morning or you just arrive to HK - transportation to HK or Kowloon is very simple and convinient by bus (33 HKS to Hung Hom) or MTR (100 HKS to Hong Kong station in Island), and stay in city is much more better for eating, watching or shoping. If you have 1.5 hour, you can arrive to HK airport from everywhere in Kowloon, and if use MTR (Airport Express), travel can be much more faster (from HK Island).
Greg R. Podróż służbowa United States of America, 23 października 2014
Horrible

Location
4,7
Horrible
Kwong Y. Podróż służbowa Hong Kong, 23 października 2014
Sleepless night

Good food , location and good environment
6,3
I did not get any sleep because the drainage made noise at 3:00 am! The staff did not think this is serious ,when, I complain. This is not acceptable being an airport hotel. Most people like me have an early flight to catch.
Lesley B. Podróż z partnerem Australia, 23 października 2014
Great Convenient Stay in Hong Kong

Location, Comfort and places to eat.
8
We had an overnight lay over with an early morning flight, the Regal Airport Hotel was a perfect location. All the travel connections at the airport made it easy to fill in the day with a bus ride to Discovery Bay and a ferry ride to Hong Kong Island. The MTR fast train back to the hotel made an easy quick sightseeing trip. The choice of restaurants was excellent. After a restful night we enjoyed an easy checkout and walk to check-in without having to go outside.
Kim C. Podróż służbowa Singapore, 23 października 2014
Convenient, spacious, friendly

convenient, spacious, friendly
8
Hotel next to airport. Conceirge provides special airport express train tickets price. Heading to town takes only 30 mins.
Huang S. Podróż służbowa Taiwan, 22 października 2014
3 mins to airport,but the room is a little bit old

near the airport , near the airport, near the airport
8

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Regal Airport Hotel HongkongRegal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - SpaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRegal Airport Hotel Hongkong - FoyerRegal Airport Hotel Hongkong - BasenRegal Airport Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - SpaRegal Airport Hotel Hongkong - SalonRegal Airport Hotel Hongkong - Sala BalowaRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - Łazienka


AS-AGWEB-3B06