Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Hong Kong - lotnisko, Hong kong, Hongkong

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo dobry

7,7

z 6034 recenzji

Liczba recenzji w języku polskim: 4

Wart swojej ceny
6,8
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,8
Jedzenie/Posiłki
6,9
Wszystkie recenzje (6034)
Sortuj według:
Ilona B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 8 marca 2013
Komfortowy pokój.

Duży pokój, dobrze wyposażony, często.
7
Byliśmy tam tylko jedną noc w oczekiwaniu na kolejny lot. Hotel przy samy lotnisku, praktycznie można przejść z lotniska korytarzem nie wychodząc na zewnątrz. Komfortowo wyposażone pokoje, miła obsługa. Cisza i spokój, można wypocząć po podróży ;)))
Piotr W. Podróże z partnerem Poland, 10 lutego 2013
Bardzo dobry hotel

lokalizacja
8
Bardzo dobry hotel przy lotnisku. Doskonała lokalizacja dla osób traktujących HK jkao tranzyt.
Wieslaw S. Podróże z partnerem Germany, 3 stycznia 2013
Ladny i cichy pokoj ale widok na studnie z basenem

Dobra i mila obsluga. Spelnianie zyczen klientow.
8,7
Akurat byl bardzo chlodny okres w Hong Kongu i bardzo zimno w pokoju hotelowym. Klimatyzacji nie dalo sie ustawic na ogrzewanie, wiec (dopiero jak poskarzylismy sie na zimno w recepcji) dostalismy dodatkowy grzejnik elektryczny do pokoju. Poza tym wszystkie urzadzenia w pokoju i Hotelu funkconowaly bez zarzutu. Mily pobyt pomimo poczatkowego zimna.
Informacje na temat zwiedzania: Wykupic przede wszystkim bilet na Airport EXPRES na wiele przejazdow. MTR bilet wieloprzejazdowy na dalsze linie to juz jest niewielki koszt i zaden problem.
Mariusz P. Podróże służbowe Poland, 29 października 2012
swietna lokalizacja na samym lotnisku w hong kongu

lokalizacja hotelu standart hotelu
8,3
za pierwszym razem jak nocowalem hotel oferowal bezplatne bilety do szybkiej kolejki na wyspe hong kong niestety za drugim razem nie bylo w cenie hotelu biletow
Informacje na temat restauracji: polecam zamiast placic w hotelu za sniadanie isc na lotnisko i w zakupic starbuksie jedzonko z dobra kawa
Tan Y. Podróże służbowe Canada, 21 maja 2016
Great hotel
6
Whenever I have to transit for more than 6 hours in Hong Kong, I would stay at the Regal Hotel because booking at Plaza Premium is impossibly difficult. I have always enjoyed the hotel.
Ridhuan S. Podróże z partnerem Malaysia, 16 maja 2016
Good value for money
6
Literally beside airport. Connected via bridge from inside airport, no need to go outside. There's a signboard to the hotel from inside airport's Terminal 1 Arrival Hall.
Wei F. Podróże służbowe Singapore, 15 maja 2016
Room generally is good, except the baby cockroach
6
Room generally is good, except the baby cockroach.
Nyuk L. Wycieczki w pojedynkę Brunei Darussalam, 14 maja 2016
Good hotel for transit traveller
5
No comment.
Werner T. Rodziny z małymi dziećmi Switzerland, 12 maja 2016
very near to airport
6
nice staff, swimmingpool
Elize L. Rodziny z dużymi dziećmi China, 11 maja 2016
nice
4,7
clean
Recenzje 1 - 4 z 4
Regal Airport Hotel Hong kongRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - BasenRegal Airport Hotel Hong kong - SalonRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - Hotel z zewnątrzRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hong kong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hong kong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hong kong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hong kong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hong kong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hong kong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hong kong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRegal Airport Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRegal Airport Hotel Hong kong - WyposażenieRegal Airport Hotel Hong kong - WidokRegal Airport Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - WidokRegal Airport Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - SalonRegal Airport Hotel Hong kong - WyposażenieRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - WyposażenieRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - Sala BalowaRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - SalonRegal Airport Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRegal Airport Hotel Hong kong - FoyerRegal Airport Hotel Hong kong - WidokRegal Airport Hotel Hong kong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hong kong - WidokRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hong kong - Jedzenie i napojeRegal Airport Hotel Hong kong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - Sala konferencyjnaRegal Airport Hotel Hong kong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hong kong - Pokój gościnny


Agoda.com należy do The Priceline Group, światowego lidera w dziedzinie usług internetowych związanych z podróżowaniem.

AS-AGWEB-3A08