lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Hong Kong lotnisko, Hongkong (Zobacz mapę)

Zarezerwuj!

Regal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Spa Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Regal Airport Hotel Hongkong - Foyer Regal Airport Hotel Hongkong - Basen Regal Airport Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal Airport Hotel Hongkong - Siłownia Regal Airport Hotel Hongkong - Spa Regal Airport Hotel Hongkong - Salon Regal Airport Hotel Hongkong - Sala Balowa Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Łazienka Regal Airport Hotel Hongkong - Łazienka
Okolica: Hong Kong lotnisko Liczba pokoi: 1171

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 4584 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (4584)
Sortuj według:
Ilona B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 8 marca 2013
Komfortowy pokój.

Duży pokój, dobrze wyposażony, często.
7
Byliśmy tam tylko jedną noc w oczekiwaniu na kolejny lot. Hotel przy samy lotnisku, praktycznie można przejść z lotniska korytarzem nie wychodząc na zewnątrz. Komfortowo wyposażone pokoje, miła obsługa. Cisza i spokój, można wypocząć po podróży ;)))
Piotr W. Podróż z partnerem Poland, 10 lutego 2013
Bardzo dobry hotel

lokalizacja
8
Bardzo dobry hotel przy lotnisku. Doskonała lokalizacja dla osób traktujących HK jkao tranzyt.
Wieslaw S. Podróż z partnerem Germany, 3 stycznia 2013
Ladny i cichy pokoj ale widok na studnie z basenem

Dobra i mila obsluga. Spelnianie zyczen klientow.
8,7
Akurat byl bardzo chlodny okres w Hong Kongu i bardzo zimno w pokoju hotelowym. Klimatyzacji nie dalo sie ustawic na ogrzewanie, wiec (dopiero jak poskarzylismy sie na zimno w recepcji) dostalismy dodatkowy grzejnik elektryczny do pokoju. Poza tym wszystkie urzadzenia w pokoju i Hotelu funkconowaly bez zarzutu. Mily pobyt pomimo poczatkowego zimna.
Informacje na temat zwiedzania: Wykupic przede wszystkim bilet na Airport EXPRES na wiele przejazdow. MTR bilet wieloprzejazdowy na dalsze linie to juz jest niewielki koszt i zaden problem.
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 29 października 2012
swietna lokalizacja na samym lotnisku w hong kongu

lokalizacja hotelu standart hotelu
8,3
za pierwszym razem jak nocowalem hotel oferowal bezplatne bilety do szybkiej kolejki na wyspe hong kong niestety za drugim razem nie bylo w cenie hotelu biletow
Informacje na temat restauracji: polecam zamiast placic w hotelu za sniadanie isc na lotnisko i w zakupic starbuksie jedzonko z dobra kawa
Huang S. Podróż służbowa Taiwan, 22 października 2014
3 mins to airport,but the room is a little bit old

near the airport , near the airport, near the airport
8
Len M. Podróż służbowa Australia, 21 października 2014
Business stop over

location thats all
6,3
considering the advertised standard and price of the hotel I thought it was pretty average. The bed wasn't comfortable which in my opinion is the major thing in an airport hotel, there was no mini bar in the room to quickly grab a snack. As I got in late and had an early flight in the morning I didn't want to wait for room service. There was no coffee or sugar in the room just green tea. With a mass of people checking out in the morning there was only one reception staff on the desk.
Kin L. Wycieczka w pojedynkę Hong Kong, 21 października 2014
Convenient hotel

Clean, convenient and retaurant
7,7
Acceptable price
Chan L. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 20 października 2014
Need to pay for the Wifi, but rate as 5 star hotel

Nil
6,3
They called 5 star Hotel, but for the customer need to pay for the Wifi service, even provide for free Wifi, nee to go to the lobby to get for 30 minutes only, no because of my early flight, in future never go for the hotel.
Brent M. Podróż z partnerem United States of America, 18 października 2014
Convenient for Connecting Flights

Location, Cleanliness
8,3
Stay was good. Was there less than 9 hours. Only negative was the price of the room but I guess that is the price of convenience.
Po Y. Podróż z partnerem Hong Kong, 18 października 2014
Comfortable and nice room

Clean, near airport and comfortable
7
Staff is good and convenient for traveling to airport

Zarezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Regal Airport Hotel HongkongRegal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - SpaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRegal Airport Hotel Hongkong - FoyerRegal Airport Hotel Hongkong - BasenRegal Airport Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - SpaRegal Airport Hotel Hongkong - SalonRegal Airport Hotel Hongkong - Sala BalowaRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - Łazienka


AS-AGWEB-3C03