lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Regal Airport Hotel

No.9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok, Hong Kong lotnisko, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Regal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Spa Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Wnętrze hotelu Regal Airport Hotel Hongkong - Foyer Regal Airport Hotel Hongkong - Basen Regal Airport Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal Airport Hotel Hongkong - Siłownia Regal Airport Hotel Hongkong - Salon Regal Airport Hotel Hongkong - Sala Balowa Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrz Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Restauracja Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal Airport Hotel Hongkong - Łazienka Regal Airport Hotel Hongkong - Siłownia Regal Airport Hotel Hongkong - Łazienka
Okolica: Hong Kong lotnisko Liczba pokoi: 1171

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,7

z 4801 recenzji

Warty swojej ceny
6,8
Lokalizacja
9,0
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
8,0
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,0
Wszystkie recenzje (4801)
Sortuj według:
Ilona B. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 8 marca 2013
Komfortowy pokój.

Duży pokój, dobrze wyposażony, często.
7
Byliśmy tam tylko jedną noc w oczekiwaniu na kolejny lot. Hotel przy samy lotnisku, praktycznie można przejść z lotniska korytarzem nie wychodząc na zewnątrz. Komfortowo wyposażone pokoje, miła obsługa. Cisza i spokój, można wypocząć po podróży ;)))
Piotr W. Podróż z partnerem Poland, 10 lutego 2013
Bardzo dobry hotel

lokalizacja
8
Bardzo dobry hotel przy lotnisku. Doskonała lokalizacja dla osób traktujących HK jkao tranzyt.
Wieslaw S. Podróż z partnerem Germany, 3 stycznia 2013
Ladny i cichy pokoj ale widok na studnie z basenem

Dobra i mila obsluga. Spelnianie zyczen klientow.
8,7
Akurat byl bardzo chlodny okres w Hong Kongu i bardzo zimno w pokoju hotelowym. Klimatyzacji nie dalo sie ustawic na ogrzewanie, wiec (dopiero jak poskarzylismy sie na zimno w recepcji) dostalismy dodatkowy grzejnik elektryczny do pokoju. Poza tym wszystkie urzadzenia w pokoju i Hotelu funkconowaly bez zarzutu. Mily pobyt pomimo poczatkowego zimna.
Informacje na temat zwiedzania: Wykupic przede wszystkim bilet na Airport EXPRES na wiele przejazdow. MTR bilet wieloprzejazdowy na dalsze linie to juz jest niewielki koszt i zaden problem.
Mariusz P. Podróż służbowa Poland, 29 października 2012
swietna lokalizacja na samym lotnisku w hong kongu

lokalizacja hotelu standart hotelu
8,3
za pierwszym razem jak nocowalem hotel oferowal bezplatne bilety do szybkiej kolejki na wyspe hong kong niestety za drugim razem nie bylo w cenie hotelu biletow
Informacje na temat restauracji: polecam zamiast placic w hotelu za sniadanie isc na lotnisko i w zakupic starbuksie jedzonko z dobra kawa
Ross P. Podróż służbowa United Kingdom, 16 grudnia 2014
Perfect for airport transit..... otherwise nothing

Location Location Location
8,3
Easy - convenient because it is connected to the airport. Average quality. There are much better hotels in Hong Kong. This hotel is overpriced for what it is. Most Shocking that some hotel executive thinks that it is somehow good PR to charge 130 HK dollars for internet access in the bedroom. Non-guests can sit in the hotel lobby or the airport and use internet for free, but guests who are paying 300 US dollars for a room are charged extra for internet. This is 2014, get real!
Chris H. Podróż z partnerem Australia, 15 grudnia 2014
Tired

Location Location
6,7
Very easy to find and the location was very good. Room was very tired.
Terence K. Podróż z partnerem Hong Kong, 14 grudnia 2014
Service in general is not good

Good check-in process, convenient to airport, delicious food at bar.
7
Except the check-in staff who gave us professional and friendly service, most of the other services were really bad. Especially those supporting staffs at the concierge and the pickup service, the driver was the worst among all - he was really impolite to all the hotel guests (the one we took was scheduled on Dec 14th around 3pm).
Paul F. Podróż z partnerem United States of America, 13 grudnia 2014
no breakfast included

close to the airport
5,7
the should include free wi fi and breakfast. how can you be 5 star and not include this
Lau E. Rodziny z małymi dziećmi Malaysia, 13 grudnia 2014
stay bcos of early flight the next day

location convenient for those who has to catch their flight early in the morning
7,3
location very good for those who has to catch early flight. Wonder why there is no mini fridge in the room?
Norasilati R. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 12 grudnia 2014
Best hotel near the airport

I can check-in anytime upon arrival.
8
The room was big, I like the distance from the hotel to the airport..it is so convenient; and I like that most of the Airlines Crew are staying in this hotel too..making the hotel to have the standard of a 5-star hotel; and; lastly I don't like the idea that we have to pay for the WiFi.

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Regal Airport Hotel HongkongRegal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - SpaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - Wnętrze hoteluRegal Airport Hotel Hongkong - FoyerRegal Airport Hotel Hongkong - BasenRegal Airport Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - SalonRegal Airport Hotel Hongkong - Sala BalowaRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Hotel z zewnątrzRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - RestauracjaRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - SiłowniaRegal Airport Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal Airport Hotel Hongkong - Łazienka


AS-AGWEB-3B07