lub

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Wpisz daty, by sprawdzić dostępność i zarezerwować pobyt w tym hotelu

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hongkong (Zobacz mapę)

Rezerwuj!

Regal HongKong Hotel Hongkong - Restauracja Regal HongKong Hotel Hongkong - Restauracja Regal HongKong Hotel Hongkong - Kawiarnia/Kafejka Regal HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjna Regal HongKong Hotel Hongkong - Sala Balowa Regal HongKong Hotel Hongkong - Siłownia Regal HongKong Hotel Hongkong - Centrum Biznesowe Regal HongKong Hotel Hongkong - Salon Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Łazienka Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Łazienka Regal HongKong Hotel Hongkong - Basen Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny Regal HongKong Hotel Hongkong - Restauracja Regal HongKong Hotel Hongkong - Restauracja Regal HongKong Hotel Hongkong - Salon Regal HongKong Hotel Hongkong - Foyer Regal HongKong Hotel Hongkong - Widok Regal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny
Okolica: Causeway Bay Liczba pokoi: 481
Bezpłatne Wifi

Ostatnie recenzje klientów

Wybierz rodzaj gościa

 

Bardzo Dobry

7,8

z 2880 recenzji

Warty swojej ceny
7,4
Lokalizacja
8,7
Ocena pracowników
7,7
Warunki w hotelu/Czystość
7,8
Komfort pokoju
7,7
Jedzenie/Posiłki
7,1
Wszystkie recenzje (2880)
Sortuj według:
Waldemar N. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 22 sierpnia 2013
Dobry hotel za dobre pieniądze.

Czystość, obsługa, położenie.
8,3
Hotel świetnie położony. Idealny dla osób planujących zakupy. Hotel czysty, z przyzwoitymi śniadaniami( choć nieco monotonnymi), dobrą i pomocną obsługą.Bardzo blisko do centrów handlowych, restauracji czy fast foodów. Z minusów :gdzieniegdzie roznosząca się woń papierosów( popielniczki przy windach) , wolny internet. Polecam - hotel wart swojej ceny.
Pawel G. Podróż z partnerem Poland, 9 lipca 2013
Idealny hotel na City Break

Świetne położenie w bardziej chińskiej części miasta, ładne widoki z okien executive club, basen na dachu
7,7
Hotel doskonale położony w centrum dzielnicy Causeway Bay. W odróżnieniu od rozrywkowej części Central i biurowej i nowoczesnej WanChai, można bardziej poczuć się jak w chinach, a nie jak w Nowym Yorku. Blisko stajca metra, przystanek piętrowych autobusów, przystanek busów do innych części miasta, sklepy. Hotel elegancji, 35 pięter. na dachu basen, jacuzzi i 4 (!) leżaki. Jak na Chiny przystało wszystko w złocie, lustrach i wilkich żyrandolach. Raczej przeciętny serwis w ramach piętra executive. Dużo gorszy niż w innych krajach. Śniadanie tylko serwowane na 32 piętrze, nie można zjechać na dół, do ogólnej restauracji !! Mniejszy wybór jedzenia. Naspecjalnie zamówione jajko trzeba czekać 15 minut :(. Limitowany dostęp do WiFI w pokoju. Tylko dwa kody dostępu. W dzisiejszych czasach, kiedy prawie wszyscy mają tablety, smartfony i laptopy, to nieporozumienie. Obsługa typowo chińska: umiarkowanie uprzejma i mało rozumie. Ale położenie i cena przebija resztę.
Jaroslaw K. Rodziny z małymi dziećmi Poland, 26 czerwca 2013
Komfortowy hotel w bardzo dobrym miejscu

Czysty i komfortowy pokoj, przyjazna obsluga, idealne polozenie dla zwiedzania wyspy, blisko do metra, do Time Square, do lokalnych bazarow.
7,7
Pobyt bardzo udany, chociaz sniadania troche monotematyczne, mozna by sie spodziewac troszke wiekszego wyboru po takiej klasie hotelu. Generalnie bylismy bardzo zadowoleni i nawet nasza 6 letnia coreczka byla nim zachwycona.
Jaroslaw K. Rodziny z dużymi dziećmi Poland, 26 czerwca 2013
Dobra polozenie i wygodne pokoje

Polozenie, wygodne lozka, basen na dachu
6,3
Tomasz B. Podróż z partnerem Poland, 5 marca 2012
Wyśmienity hotel i profesjonalna obsługa

Lokalizacja, czystość, dobre jedzenie, piękny widok, świetna obsługa
9,3
Bardzo miły i dobry hotel. Lustra w przemysłowej ilości powodują, że niewielki pokój wydaje się być duży. Trochę przesadzono ze złotymi dekoracjami, ale generalnie można się odnaleźć w tym przepychu. Zaproponowano nam upgrade, dostaliśmy pokój na 32 piętrze, ze świetnymi śniadaniami i wieczornym koktajlem - uwaga opcja open baru z wszelkimi markowymi trunkami i wybornymi przekąskami. Na dachu basen, bezpłatny transport na lotnisku i profesjonalna i miła obsługa. Zdecydowanie polecamy.
Informacje na temat zwiedzania: Obowiązkowo trzeba wjechać na wzgórze Wiktorii.
Cheryl D. Wycieczka w pojedynkę United States of America, 3 marca 2015
Regal overrated

location, staff, location
6,7
My major complaint was the lack of electrical plugs to charge electronics. The lobby was clean and attractive, but my room REALLY needed updating. The carpet was frayed, the bathroom was in need of an overhaul ... just not worthy of 5-stars at all.
Alma A. Rodziny z małymi dziećmi Philippines, 26 lutego 2015
Spacious rooms + good location

The rooms were pretty spacious for HKG hotel standards. The location was pretty good, close to shopping areas, dining places (don tai fung was right beside the hotel) and the housekeeping was fast.
7,7
It was good and we'd consider staying at this hotel again in the future. The hotel was situated walking distance to Causeway Bay MTR, SOGO mall, Ikea, even the Michelin star resto Din Tai Fung was right beside it.
Jennifer T. Rodziny z małymi dziećmi Singapore, 22 lutego 2015
Miserable club lounge

Cleanliness
7
Overall rate of services good except that when we have club lounge access for breakfast and if we decided to have the latter at the cafe it is chargeable this is not what we had experienced in other 5 star hotels that we had stayed. Also, the free cocktail during happy hour has not much to eat and little to drink. Paid for club facilities & yet not even complimentary use of PC for basic emails and online check-in! We paid extra for club lounge facilities is because we expect better food varieties & quality and better service beside privacy. But we only received privacy and nothing else. Very disappointed.
Ping S. Podróż z partnerem Hong Kong, 22 lutego 2015
Not a Bad Choose

Good Location
6,3
Good location
Amancio M. Podróż z partnerem Macau, 19 lutego 2015
Nice Hotel

location
6,7
Spend 1st day of chinese New year in this hotel. There was a fair and activities near the hotel. It was very nice

Rezerwuj!

Pośpiesz się – ograniczona dostępność!

Regal HongKong Hotel HongkongRegal HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hongkong - Kawiarnia/KafejkaRegal HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal HongKong Hotel Hongkong - Sala konferencyjnaRegal HongKong Hotel Hongkong - Sala BalowaRegal HongKong Hotel Hongkong - SiłowniaRegal HongKong Hotel Hongkong - Centrum BiznesoweRegal HongKong Hotel Hongkong - SalonRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hongkong - BasenRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hongkong - RestauracjaRegal HongKong Hotel Hongkong - SalonRegal HongKong Hotel Hongkong - FoyerRegal HongKong Hotel Hongkong - WidokRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hongkong - ŁazienkaRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnnyRegal HongKong Hotel Hongkong - Pokój gościnny


AS-AGWEB-3A08